T-hcg 100 çıkmış ozaman kizim oldu

ozaman gerçekten doğru çıkıyor
ya bende bakayaım cumartesi gidicem sonuu
almaya..

onlar ztaen gereksiz yorum yapmaya bayılırlar
kızlarının olsa aa ne güzel istediğin oldu derler
cinsiyete göre mi sevikcekmiş..

Aventenda gogus kalkanlari var icine sutte doluyormus ama sanirim bu gumusler dahaa iyi ikisinide bir karsilastirmak lazim canim.bu arada sonuclarina cok sevindim:) saglikli saglikli tosuncuk masallah :)
Trisomi ne anlamadım ama inşallah iyi bişeydir oda :)
Darısı senin sonuclarına olsun

Ikili tarama sonuclari kac gunde cikiyor kizlar ? Saat sayiyorum :)) 4te randevummm :)

Ya gercekten bide ilk torun yani benim babamın kacıncı torunu olmasına ragmen adam agladı duyunca
kendide ilk kız dogurmus anneme kadar laf etti bos bogaz

Canım benim ilk hamilelikte çok üzülüyordum bu tarz yorumlarına ama artik iplemiyorum yok saymak en güzeli. Sen bebeğinin tadını çıkar sakin kal. Sakinden sakin bebeğin oluyor. Tecrübe ettim ben. Maşallah kızım çok rahat bir bebekti. Inşallah seninki de hepimizinki de öyle olur

Ya gercekten bide ilk torun yani benim babamın kacıncı torunu olmasına ragmen adam agladı duyunca
kendide ilk kız dogurmus anneme kadar laf etti bos bogaz

kız doğurunca noluyormuş benim kv de erkek düşkünü
2.olmasına rağmen erkeğe sevindi kız olsaydı iyiydi ama benim
hissettiğim oldu dedi baya sevindi bazı kayınvalideleri anlamıyorum
zaten hemen gelinin analarına getirirler lafı sanki kendi başımıza
yapıyoruz bidahakine kız olur ne demek ne biliyor olacağını.

Dr da göğüslerle oynama rahimde kasılma ya neden olur doğumu tetikler dedi
Bana göğüslerinle oynama diyen bi doktor olmadı normalde oynamiyorum da zaten :)))
Bu ebe arkadaşımın dediği oynamak da değil ama siz yine de yapmayın keşke yorum silme butonu olsa benim kızım gayet sağlık 39. Da 4 kilo doğdu ama lütfen kimse uygulamasın
Ya da oynamasin da ben de mes ul olmayayım

Evet düşünmemek en güzeli bosuna üc ay gizlememişim dedirtti :)
Aminn hepimizin uslu uslu saglıklı bebekleri olsun inşallah :)

Kızlar tarama testim sonuclanmıs trisomi ne demek bilmiyorum bilen bi el atsın
Kuzum trizomi 18 olan Edwards Sendromu oluyor. 21 olan down sendromu. İkili test demek o okıyor yabi iki hastalığa birden bakıyorlar o yüzden. Downda yaşayan çok ama edwardsta yaşam olasılığı en düşük olan doğumsal hastalıkları beraberinde getirdiği için, Trizomi 18 tespit edilmesi durumunda gebeliği genellikle sonlandırıyorlar. Kalp hastalığı ve birçok hastalıkla doğuyor genelde yaşamıyorlar. Çok şükür sonuçların iyi. Darısı hepimizin başına

Biz bide güzel bişey gibi söyledik cünkü Allah biliyor hep kızım olsun istemişimdir yani niye sevincimizi paylasmıyosun ki hevesimizi bogazımıza tıkıyorsun dimi
Tuhaflar gercekten ne bu erkek merakı anlayamıyorum
Eşime dedim ben seyrek görüşürüm artık annenle madem böyle bos konusacak görmek istemiyorum hamileliğimde diye

Evet düşünmemek en güzeli bosuna üc ay gizlememişim dedirtti :)
Aminn hepimizin uslu uslu saglıklı bebekleri olsun inşallah :)

aa saklayan söylemeyen sendin dimi bir çok
şey aklımda kalıyor isim olarak kimdi hatırlayamıyorum
he cinsiyeti öğrenince söyledin dimi demedi mi niye bu kadar
beklediniz diye iyiki de bilmemiş duyar duymaz başlardı erkek
bebek diye :):):)

Oh şükür derin nefes alıp verdim sayende
Aminn darısı sonucunu almayan görmeyen hepinizin basına olsun saglıklı saglıklı bebişler olsunlar :)

Valla 13hafta sakladık ailelerden benim tarafta ablam babam hüngür sakır agladı duyunca eş tarafıda işte görümcem sagolsun öğrendikten üc gün sonra eşimin sanırım yölnedirmesiyle arayıp tebrik etti kaynanam zaten ortada :)
Normalde de böyle değillerdir yani kızım der arar sorar hasta olurum gelir bakar alısverişlere götürür vs kızıyla ne yapsa yapar ama bu cocuk mevzusunda herşeyi sildirdi resmen

Cinsiyeti belirleyenin oğlunun spermleri olduğundan haberi yok sanırım. Hatırlatma yapsaydın. Aşırı sinirlendim. Benim anneannemde öylr. Kızım olumca oğlun olur bi dahakine napalım dedi. Eşimde sinirlenmişti. Ben kız istiyordum kız oldu ve yine olsa yine kız istiyorum demişti o zmn. Şimdi yine kız gelirse suratını düşünemiyorum ahahaha

Dumur oldum o anda beklemiyorsun ki öyle bi tepki sonradan eşimle konusurken aklıma geldi
Eşim bikaç kelam etti zaten biz kız istiyorduk diye oda olsun öyle demeyin hayırlısı olsun vs gibi devam ettirdi

sen yine çok duygusal olma malum hormonlardan
oda belki istediğini yansıtmaya çalışmıştır ama yanlış
kullanrak normalde madem iyiyse takılma bence boşver
gerekirse eşin uyarsın anne niye öyle dedin çok üzüldü
onun istediği kızdı vs gibi bir konuşma yapsın oda anlar ozaman
allahtan aileniz yanınızda benim kendi memlekette sadece
eşim tarafıyla beraberim iyi olmak zorundayım..

Şükür aynı ildeyiz ailemlede
Zaten ne kadar kaçabilirim ki bahaneler tükenir illaki bi yerde :)
Bide ben hala korkuyorum bebege bişey olurmu bundada düşük olurmu diye kalkıp tanıdıgının 4aylıkken düşüren bebegini anlatıyor
Hatırladıkca geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…