Bizim ailelerde de hep kız torun isteği var

Ben de Ağustos’tan beri en düşük dozda troid ilacı kullanıyordum şimdi tsh 0,02 ye düşmüş dahiliye doktoru ilacı bıraktırdı bana

Aynen ben tahmin ettim zaten neyi anladığınızı yorumu sildirebilseydim bu denli açıklama gereği duymayacaktim
Benimde pozisyonum gereği etrafım doktor v.s. dolu
Senin bahsettiğin şey tam da uçların uyarımı
Benimki o değil büyüdükçe içe göçmesini önlemek adına en ucu uyarmak degil şekillendirmekti
Çünkü zamanla büyüyecek kolostrum gelecek diye yine söylüyorum lütfen kimse uygulamasın ben uyguladım belki gorselle de görmek gerek ..
Canım sen kaçlık ilaç kullanıyordun değer kaç olmuştu? Ya detaylıca yazar mısın? Benim değer çok düştüğü halde doktor ilaç dozunu düşürmedi
Ben hamilelikten once 62.5
Sonra yuseldi o sebeple 75
1 ay kulladim fazla düştü geri 62.5

Bizim ailelerde de hep kız torun isteği var
Inanir misin? Bizde de oyle. Ben arnavutum. Bizde kizlar bir baska oluyor. Ama erkek olana da neden erkek demiyor kimse. Allahtan hep hayirlisini istedim. Gecen hafta doktor kiz yuksek ihtimalle dedi. Haberi verdik ailelere, uctular havaya. Bu hafta bebis erkekmis onu ogrendik. Tekrar haber verdik. Yine hem baba tarafi hem benim taraf uctu havalara. Yani kiz da bir, erkek de bir. Ne fark eder? Niye bu ayrimcilik anlam veremiyorum. Sukrediyorum cevremde ailemde boylesi yok. Ne sinir bozucu. Burada yazan arkadaslarim adina bile sinirleniyor ve uzuluyorum. Hepimizin hayirli, saglikli evlatlari olsun.. insallah...

Okurken ben sınır oldum.Ne patavatsız insanlar var

Sen de cok yasa kuzum ☺ Bebislerimiz de cok yasasin... Hepimizin Hic takilma bosveeeer :) moralin bozulursa beni ara, hemen otobuse atlar gelirim. Elimde merdane ile
Valla bi hata yapıp o sinirle anneme anlattım kadın bas düşmanı ilan etti benden ne istiyorda beni söylüyor bide falan diye :)
Her an annem oklavayla dalabilir

Bugun ikili test sonucum cikacak sanirim insallah guzel cikar sonuclar Daha onceden kalan muayene fisini buldum uzerindeki protokol numarasindan tahlil sonuclarina bakiyorum ama hep eski sonuclarim cikiyor. Acaba orada cikmayacak mi yoksa daha sonuclar mi cikmamistir fikri olan var mi?

Tamam canım anladım göğüs ucu olmayanlara yardım etmek için yazmışsın ona hiçbir ey demiyorum göğüs ucu uyarılır diye düşündüm ve Bi gün önce Dr un bana söylediği geldi aklıma hani ondan yazdım bosver uzadı böyle yazismamiz ikimiz de iyi niyetle yazdık niye silcen ki yorumu fikir alışverişi olur senin paylaştığın bilgi de benimkide uygulayana faydalı olur yazmak konuşmak gibi olmuyor yanlış anlama olabiliyor

H

Bi de şey mi var acaba iyice kaybettim oğlumu diye bi kaygı ben bunu yaşadım sanırım
Bilemedim ki neden olmasın kınamda oglum evleniyor diye aglayan biri sonucta :)
üc aydır saklıyorduk bide yani insan formatında gösterdik iyice duygulanması gerekirdi aslında torunda torun diye konusuyordu hep

H honey bunch ben kaçırdım mi belli mi oldu
Kız mı senin
Oklavalar havada uçuşuyi:)
:) doktor yüzde yetmiş kız dedi kendimi kastıgım icin iki kere denedik göremedik
Simdi hcg degerine göre de kız tahmin ettik :)
Bu cumartesi nasipse belli olucak kendimi yine kasıp cocugu sıkıstırmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…