canım benim tsh 0,34 çıktı normalde 0,40 olması gerekmiş. dr sınırda sen endokrine git dedi.. ben sınırda diyince pek önemsemedim ama yinede gitti tabi.. endokrin dr ne kadar rahatsın bunu kontrol altında tutmalıyız çok önemli dedi.. ne bu riski kadın doğumcu alır ne endokrin dr dedi t3 ve t4 e baktı.. normal ama 1 ay sonra tekrar test yapıcam dedi..

:) doktor yüzde yetmiş kız dedi kendimi kastıgım icin iki kere denedik göremedik
Simdi hcg degerine göre de kız tahmin ettik :)
Bu cumartesi nasipse belli olucak kendimi yine kasıp cocugu sıkıstırmazsam :)
Lütfen bebitoyu sıkıştırma
Nasıl oluyo acaba oldukça da küçükler neyse beni etiketle listeye de ekleyim bebitomuzun cinsiyetini

Anladım kuzum ben çok okuyorum çok bakıyorum. Özellikle ilk gebelikte. Onu okumuştum

Canım şampuan mustela kullanıyoruz biz hala kızıma. Pişik kremi de mustela bazen desitin ( mor)
Çamaşır içinde dalan ın sabun tozunu kullanıyorum

C
Canim ozelde mi yaptirdin? Devlette mi? Galiba devlette 1 haftayi buluyor. Ozelde 3.gun cikti benim.

Aramızda erkek annesi olucaklar lütfen ilerde gelinlerinize böyle konusmayın sonra gelip burda sizi cümle aleme rezil ediyolar
Ay oğlum var benim de ama o biraz insanın huyuyla alakalı kıskançlık ve biraz da kötülük olması lazım böyle davrananlar da ya üzülüyorum ben

Ay oğlum var benim de ama o biraz insanın huyuyla alakalı kıskançlık ve biraz da kötülük olması lazım böyle davrananlar da ya üzülüyorum ben
Gercekten öyle bende simdiye kadar hic böyle kötülügünü görmemiştim ama demekki icindekini döktü sonunda
Halbuki benim olan kendi öz oglununda :)

Canım şampuan mustela kullanıyoruz biz hala kızıma. Pişik kremi de mustela bazen desitin ( mor)
Çamaşır içinde dalan ın sabun tozunu kullanıyorum

Cok tesekkurler bakayim onlara

C

Canim ozelde mi yaptirdin? Devlette mi? Galiba devlette 1 haftayi buluyor. Ozelde 3.gun cikti benim.

Ozelde yaptirdim cikmis sonuc mesajla sor demisti cok sukur doktor cevap yazdi sorun yok diye Allaha cok sukur herkesinki iyi ciksin insallah.

Arkadaslar ben tahlil yaptirdigim hastanenin sisteminde ikili sonucumu goremiyorum. Komple bize yapilan tahlilleri gorebilecegimiz bir yer var mi? E nabiz vs sisteminde cikar mi acaba? Hcg ye bakmak istiyorum doktor yogundur diye adama tek tek sormak istemedim de.

H honey bunch çok sevindim canım cinsiyeti öğrenmişsin darısı başımıza Saçmalayan kv'ni de salla. Benimki de bir baktım oturmuş eşimle plan yapıyor şunu alırız bunu alırız doğum çantasına şunu koyarız diye. Ben ne oluyorum bu durumda acaba, bahçıvanın eşeği mi

E nabız'a biraz geç düşüyor. Hastane sisteminden protokol numarası ya da örnek numarasıyla görülebiliyor ama neden görünmedi bilemedim.

Gercekten öyle bende simdiye kadar hic böyle kötülügünü görmemiştim ama demekki icindekini döktü sonunda
Halbuki benim olan kendi öz oglununda :)
Bosver hiç kafana takma üzme canını hamileliğin in tadını çıkar herkes ettiğini buluyor uveye etme öz de bulursun geline etme kızında bulursun derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…