Ben hipotriodi hastasıyım 5 senedir ilaç kullanıyordum ama gebelikte tsh aşırı düşmüş 0.06 olmuş. Doktor ilk 3 ayda düşüş normal ilaca aynen devam et dedi. Ama acaba ilaç dozu fazla mı geliyor, bu sefer de hipertiroidiye mi çevirdi diye kafamda deli sorular. Bana kalsa endokrine gidicem hemen eşim abartma diyor
canım benim tsh 0,34 çıktı normalde 0,40 olması gerekmiş. dr sınırda sen endokrine git dedi.. ben sınırda diyince pek önemsemedim ama yinede gitti tabi.. endokrin dr ne kadar rahatsın bunu kontrol altında tutmalıyız çok önemli dedi.. ne bu riski kadın doğumcu alır ne endokrin dr dedi t3 ve t4 e baktı.. normal ama 1 ay sonra tekrar test yapıcam dedi..
Valla bi hata yapıp o sinirle anneme anlattım kadın bas düşmanı ilan etti benden ne istiyorda beni söylüyor bide falan diye :)
Her an annem oklavayla dalabilir
:) doktor yüzde yetmiş kız dedi kendimi kastıgım icin iki kere denedik göremedik
Simdi hcg degerine göre de kız tahmin ettik :)
Bu cumartesi nasipse belli olucak kendimi yine kasıp cocugu sıkıstırmazsam :)
zuka24@Mavikelebek0134 bunu yapmami bir hemşire/ebe dostum önermişti kendisinin de uygulamasidir.
Ben de uyguladım ılık su altında ben çok faidesini gördüm hiç uç krem ucun catlamasi emzirememe v.s. sıkıntı görmedim uyarilma olur mu tabiki bişey diyemiycem bişey okumadım araştırmadım bana verilen tavsiye ve gördüğüm olumlu sonucu paylaştim ...
Hanimlar tecrubeli ya da bilgili olanlara bir sorum var. Bebekler icin sampuan pisik kremi vs icin dusundugunuz markalar var mi? Ornegin bazen bebekler icin camasir yumusatici filan goruyorum ama kokulu olmalari minikleri rahatsiz eder mi? Kisacasi ne tur urunler markalar onerirsiniz en azindan indirimli vs rastlarsam almak istiyorum malum cinsiyet belli degil bari bu tip seylerden yavastan baslayayim
Bugun ikili test sonucum cikacak sanirim insallah guzel cikar sonuclar Daha onceden kalan muayene fisini buldum uzerindeki protokol numarasindan tahlil sonuclarina bakiyorum ama hep eski sonuclarim cikiyor. Acaba orada cikmayacak mi yoksa daha sonuclar mi cikmamistir fikri olan var mi?
Arkadaslar ben tahlil yaptirdigim hastanenin sisteminde ikili sonucumu goremiyorum. Komple bize yapilan tahlilleri gorebilecegimiz bir yer var mi? E nabiz vs sisteminde cikar mi acaba? Hcg ye bakmak istiyorum doktor yogundur diye adama tek tek sormak istemedim de.
Hhoney bunch
çok sevindim canım cinsiyeti öğrenmişsin darısı başımıza Saçmalayan kv'ni de salla. Benimki de bir baktım oturmuş eşimle plan yapıyor şunu alırız bunu alırız doğum çantasına şunu koyarız diye. Ben ne oluyorum bu durumda acaba, bahçıvanın eşeği mi
Arkadaslar ben tahlil yaptirdigim hastanenin sisteminde ikili sonucumu goremiyorum. Komple bize yapilan tahlilleri gorebilecegimiz bir yer var mi? E nabiz vs sisteminde cikar mi acaba? Hcg ye bakmak istiyorum doktor yogundur diye adama tek tek sormak istemedim de.