E nabız'a biraz geç düşüyor. Hastane sisteminden protokol numarası ya da örnek numarasıyla görülebiliyor ama neden görünmedi bilemedim.

Aynen ben de bilmiyorum ilk gittigimde yapilan testlerim gorunuyor ama ikili sonucu gorunmuyor. Doktor gorebildigine gore bende de gorunmesi lazim degil mi? E nabıza kesin düser mi acaba ona gore kayit yapayim.

Bende 50 lik kullanıyorum yıllardır

Aynen ben de bilmiyorum ilk gittigimde yapilan testlerim gorunuyor ama ikili sonucu gorunmuyor. Doktor gorebildigine gore bende de gorunmesi lazim degil mi? E nabıza kesin düser mi acaba ona gore kayit yapayim.
Bilemiyorum benim bütün testlerim düşmüş ama ikili test farklı bir şey de mi görünmüyor sistemde acaba.

Ne mutlu sana. Bizde de cinsiyet ayrımı yapacak kimse yok çok şükür çünkü zaten çok geç çok zor gelen bi bebek. Ama bizim sülalelerde kız az ve herkes kız evlat daha hayırlı olur kafası var

Peki ilaç kullanıyor muydun? Gebelikte hipertiroidi oluşabiliyormuş öyle bir durum olabilir

Yaa olur mu çok tesekkur ederim gayet açıklayıcı olmuş. Benim dongulerim gayet düzenlidir 28 günde bir. Muhtemelen benim dr um da bi ayar çekecektir son adet tarihine. Benim de sat a göre 1 hafta geri seyrediyor. Belki de açık zamanla kapanacaktır. Sağlıkla kalin

Peki ilaç kullanıyor muydun? Gebelikte hipertiroidi oluşabiliyormuş öyle bir durum olabilir
hamilelik planladığımızda ben tüm kan testlerimi yaptırdım normaldi.. hiç hap kullanmadım.. şimdide 1 ay sonraki tahlilde dengesizlik olursa başlarız heralde hapa.. bana dr şey dedi beta hcg hormonu yükselince ths düşebiliyor fakat 3 ay sonra düzelmesi gerekiyor.. seninki hala sınırda o yüzden takip edeceğiz dedi.. bazı troit hastaları hamilikte ortaya çıkıyormuş ve hep kalıyormuş, bazılarının hamilelik sonlanınca geciyormuş vs çok farkli ama ihmal etme bence. dr çok ciddi vicdani boyutu var troitin bebek üstünde dedi

Yok zaten ben çok kötüyüm o yüzden doktora ısrarla soracağım gidince. Olmadı endokrine giderim. Sağol canım

Biz geldikkkk...ense kalinligimiz 0.9 cikti cok sukur..kan sonuclarimizda 1 hafta sonra...ve veeeee erkek gibi ama net degil dedi.sasirdim mi :) basindan beri erkek hissediyorum ama kiz yorumlarid cok aliyordum..sizce cidden erkek midir :)) babamiz mest oldu :)

Erkek olduğu belli ikili taramada fhcg değeri kaç çıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…