Hadi gözün aydın. Bak gördün mü doktor boşuna evham yaptırmış

E-nabız üyeliğinden bakabilirsin canım. Ya üye olacaksın ya da e-devlet üzerinden giriş yapabilirsin. E nabız'da gittiğin doktorlar tahliller hepsi yazıyo

Çok sevindim ense kalınlığı harika çıkmış. Darısı başımıza ins

Doktor bana ilaca aynen devam et dedi diye bırakamadım ama çok kötü olmaya başladım
N Nurperi29 Benim tsh hamile kalmadan önce 3,40 çıkıyordu, şimdi de aynı, 3,15 çıktı en son. Kadın doğum doktorum önceden troid hastası olsaydın 2,5 in altında tutmamız gerekecekti ama şuan ilaç kullanmana gerek yok değerlerin normal diyor. Öte yandan dahiliye doktoru ilaç kullanman bebeğine faydalı dedi, ben ne yapsam bilemedim arada kaldım, 12. haftaya girdim bile, bu saatten sonra kullansam faydasını görür müyüm bilmiyorum.

Hadi gözün aydın. Bak gördün mü doktor boşuna evham yaptırmış
Evet canim valla sevincten agladim ve anladimki evlat evlattir..gonlum kiz istiyordu fakat saglikli olmasindan baska hicbir sey onemli degilmis 1 haftada onu ogrendim.sanirim simdi anne oldugumu hissettim :)

Bu sene erkek senesi galiba çoğu erkek:)
Sen banaaaaa kiz demistin silvestirim :)))) kesemde top gibiydi baslardaaa tabi net degil dedi ama neye dayanarak erkek dedi acaba.11 haftalik daha organlar 11 de basliyo :))))) merakla bekliyorum :)))

Erkek olduğu belli ikili taramada fhcg değeri kaç çıktı acaba
Nereden anladin erkek oldugu belli kiz ben bise anlamiyorum :) sadece tosunlugu biraz erkek gibi :) daha cikmadi kan canim 1 hafta sonra yine yazarim :))

Canım son değerin kötü çıkmamış ama için rahat edecekse en sağlıklısı endokrin doktoruna gitmek çünkü sadece tsh da değil t3, t4 bunlara da bakıp hepsine göre yorum yapılması daha sağlıklı. Bende bu meseleyi haftaya doktorumla halledemezsem endokrin doktoruma gidicem.

Canımmm gözün aydın, bizim de ölçümler ve ikili tarama önümüzdeki hafta. İnşallah biz de güzel haberler alırız. Bana da bir çok kişi erkek diyor, biz en başından hep kız gibi düşündük ama tek isteğim sağlıklı olması. Erkek dediyse değişmiyor genelde :)

Evet canim valla sevincten agladim ve anladimki evlat evlattir..gonlum kiz istiyordu fakat saglikli olmasindan baska hicbir sey onemli degilmis 1 haftada onu ogrendim.sanirim simdi anne oldugumu hissettim :)
Evet ya atlattığımız her zorluk, her sıkıntı, her risk bize daha fazla annelik duygusunu yaşatıyor. Cinsiyet ilerleyen haftalara değişebiliyor belki bi süpriz olur sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…