Insanlar adının enerjisini taşır ve evrende bir akış var inanırım ben buna canım. Eğer birden içine doğuyor ve öyle sesleniyorsan öykü köy bence. Üstelik çok güzel bir isim :)
Valla tanıdık bile yok etrafımda nasıl malum oldu bilmiyorum ama söyledikce hosuma gidiyor bide :)

Korkma sabaha kadar geçer. Riskli gebe uzmanı her açıdan düşünür riskli bişey olsa yapmazdı diye düşün. Vajinal muayene sonrası bazen tahrişe bağlı az biraz kanama bile olabiliyormuş, görürsen panik yapma. Yarın yine huzursuz olursan doktoru ara konuş.

Canım bence senin bahsettiğin şekilde göğüs uyarilmazki sen maasajdan bahsetmişsin mantıken riskli gelmiyor tabi yaşamadım hiç gebelik bilemiyorum ama riskli olan uyarılma bence birliktelik esnasında yaşanan. Yani düşünüyorum kendi göğüs ucuma masaj yaparken kasigimda uyarılma olmaz bence...

Tatlım bebek emerken bile uyarılma oluyor. Cinsel bi amaç güdülmesine gerek yok uyarılmak için.

Tatlım bebek emerken bile uyarılma oluyor. Cinsel bi amaç güdülmesine gerek yok uyarılmak için.
Emmek ve masaj başka şeyler ama siz yine de yapmayın krem v.s. kullanin dillersenz bu muhabbet hiç olmadik noktalardan cıktı
zira yazdım geri alamadım üzgünüm...

amiiiin sağlıklı olsunlar da
sen ne hissediyorsun cinsiyet?
Ben de en basından beri erkek hissediyorum canım çevremdeki herkes de senin oğlun olacak diyor. Eşimin ailesi benim ailem herkes kız istiyor. Kayinpederim kızı yok hiç kız olsun diye çıldırıyor. Bir tek esim cok erkek istiyor daha simdiden oglum diye seviyor benim de gönlümde yatan kız ama erkek de olsa üzülmem. Hayırlısı olsun.

Emmek ve masaj başka şeyler ama siz yine de yapmayın krem v.s. kullanin dillersenz bu muhabbet hiç olmadik noktalardan cıktı
zira yazdım geri alamadım üzgünüm...
Hayır öyle düşünme. Burda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kimse her şeyi tam anlamıyla bilmiyor. Herkes bir seyler öğreniyor.

Saka mi yapiyorsun? Biz kiz oldugunu ogrendik ve oyku isminde karar kildik :)))) hatta ben esimle dalga gectim surekli. Karnimi oykum diye sevip duruyordu. Ben de oyku yerine sana bir huseyin gelirse ben seni gorurum deyip gulusuyorduk. O gun doktor erkek deyince kahkahayi patlattim ben. Annem video cekmis, esim " gitti benim oykum" demis.. hahahaha hala cok guluyorum. Canim cok sartlama kendini de, hayirlisi bakalim. 12.13 haftalarda cinsiyet yanilmalari olabiliyor. Hayirlisi hakkimizda... :))))

Ay ciddimisin hic yazmadın dimi senden etkilenmedim umarım
Valla icimden öykü de öyküm gecip duruyo
Hic tanıdıgım yok bu isimde bi yerdede okudugumu etkilendigimi sanmıyorum zembille inmiş gibi girdi aklıma
Tabiki hayırlısı erkek olursada yıkılmam ama sesleniyorum ic sesimle öyküm diye :)

Senin kaynanan iyiymis canım
Genelde
Kaynana erkek olsun ister
Anneler kız olsun
Der malum sosyolojik konulardan dolayı
Bakalim biz kızlarımız için Bacı lık muessesini devam ettirebilecek miyiz :))))
Aynen canım Allah razı olsun çok iyidir bennbiyere gidince de gözüm hiç arkada kalmaz bakar çocuklarıma sağolsun birde kendi de tek kız ondan sanırım oda kızları çok seviyor

Yok canim. 10 senelik birlikteligimizde kiz olursa Ece/Bilge yada Bilge Ece cift isim kullaniriz diyorduk. Oyku ismi pat diye cikti bizde de :)))

Amin canım inşallah herşeyin hayırlısı

Yok canim. 10 senelik birlikteligimizde kiz olursa Ece/Bilge yada Bilge Ece cift isim kullaniriz diyorduk. Oyku ismi pat diye cikti bizde de :)))
Şaka gibi gercekten :)
Gercekten kızım olursa yanına bende bi isim koyarım da dedigim gibi hiç düşünmemiştim bigün cocugum olcak ona ne isim koyarım diye :)

Günaydın kızlar. Site değişmiş herhalde :/ telefondan giremedim hiçbir şekilde

Son düzenleme:
geçmiş olsun size de. ben de salı gününden bu yana burun akıntısı, hapşırık vs uğraşıyordum. ateşimi kontrol ettim ama sürekli hep 36.5'in altındaydı. sabah bir uyandım dudağımda uçuklar. doktoruma mesaj attım ne yapayım diye. kbb uzmanına görün yazmış. bitmiyor dertlerim çıldıracağım artık. hiç hasta olmayan ben bu kış kurtulamadım gripten, soğuk algınlığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…