Günaydinlaaar :) siteye neler olmus böyle :)

Selam kızlar hayırlı cumalar bende telefondan baya zor girdim sitenin bu halini de hiç beğenmedim eski hali daha güzeldi

Oğluşum bikere anne karnında öykü bebek var
dedi şaşırmıştım öykü mü olsun annem adı demiştim
evet demişti şimdi her ne kadar erkek dese de:):)
sonra aklımda benimde öykü kalmıştı kesin olmamakla beraber
kızım olursa belki diyodum yani.

Kız şaşı oldum bu ne böyle
Üstelik ingilizce haydee

Hiç sevmedim bu halini hiç. Acemi formatta olmuş , eskisi gibi olsun biran önce ya.

Format berbat değişsin bu yaa. Napsak nereye yzsakk kimse sevmemiş. Hani bizim minnoş gebelik günlüklerimiz

Merhaba kızlar. Ben de cinsiyeti öğrendim. Doktor %5 yanılma payı ile şükürler olsun ki kız dedi. Zaten nub teorisini baya araştırmıştım. Doktor ultrasonda görmeden önce ben gördüm baya kız bu dedim içimden, sonra doktorda onayladı. Hatta nub daki gibi açıklama yaptı, çıkıntı aşağı doğru yani popoya paralel olursa kız, çıkıntı hafif yukarı bakarsa erkek dedi. 2-3 hafta sonra teyit ettirmeye gideceğim. 12+5 de öğrenmiş oldum. Gönlümde kızdan yanaydı çok mutluyum o yüzden.

Cok sevindim canim benim :) benimde öyleydi ben deli gibi kiz esim erkek istedi ama 11.haftada erkek gibi dedi doktor :) senin kacinci haftanda netlesti :)

Ay bende pazartesi ikindi gideceğim inşallah, belli olur mu ki birde ben devlete gidiyorum orda söylerler mi
Valla ben 12.haftada devletede randevu aldim :) benim doktora pek inanasim gelmiyo :)))) ama oraya ne deyip gitsem :) kontrole mi geldim diyeyim :) soylerler bence devlet ozel farketmez gorurse tahminde bulunur

Ay bende pazartesi ikindi gideceğim inşallah, belli olur mu ki birde ben devlete gidiyorum orda söylerler mi
Ben özelde 12.hafta öğrenmeme rağmen 15.hafta devletteki doktor sorduğum halde söylemedi. Kız olunca aldıran, düşürmeye çalışan oluyormuş diye söylemiyorlarmış.

Cok sevindim canim benim :) benimde öyleydi ben deli gibi kiz esim erkek istedi ama 11.haftada erkek gibi dedi doktor :) senin kacinci haftanda netlesti :)
12+5 te öğrendim. 11. Hafta baya erkenmiş. Gerçi ben de öğrenemem diyordum ama göründü gayet de.
Devlete giden arkadaşlarım var söylemiyorlarmış genel olarak. Bilseler dahi. Öyle duymuştum ama inşallah öğrenirsin.

Benim çin takvimim tuttu bu arada kızlar.

Ben özelde 12.hafta öğrenmeme rağmen 15.hafta devletteki doktor sorduğum halde söylemedi. Kız olunca aldıran, düşürmeye çalışan oluyormuş diye söylemiyorlarmış.
Ayyy nasil bir cehalett yaa biz kiz olsun diye takla atiyoruz :)))) benim kocamda erkek meraklisi ama biizimkisi biraz daha duygusal.babayla yasayamadiklarini yasayacakmis.. :) bende dalga geciyorum filmlerdeki gibi kotu adam diye :))))

O zaman öbür ayı bekleyecem hem net olur, birde Çin takvimine +1 +2 eklemek gerekiyor mu. Bazı sitelerde eklenmiyor bazısında ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…