Malesef bebek büyüdükçe mideye baskı oldukça daha da kötüleşiyormuş, bebek doğunca geçiyorumuş

Evet bende de gün içinde yatıp uyuyup uyanınca midem daha da kötü oluyor. Ben tatlı yediğimde midemin çok kötü olduğunu farkettim onu yememeye çalışıyorum. Bugün biraz daha iyiyim aslında ınsallah 9 ay devam etmez de keyfini çıkarırız hamileliğin

Kızlar papp a ve serbest beta hcg değeri ne demek ve sadece o değer mi belirliyor? Bende 18.9 ug/l çıkmış başka bir şey yazmıyor netten baktim. Ne referans aralığı var ne bir şey.. Neden bilmiyorum düşük geldi bana tedirgin oldum şu an

İnşallah canım inşallah, 9 ay devam eder yazısını okuyunca çok moralim bozuldu inşallah geçer. Herkese farklı yiyecekler dokunurmuş, sen ne güzel sana dokunanı bulmuşsun ben keşfedemedim galiba herşey dokunuyor. Şu bebişler zamanı gelse de doğsalar, mıncıra mıncıra sevsek :)

Gebelik okulundaki ebe de gaviskonu önerdi oda hamileydi bende kullanıyorum baya rahatlatıyor aklınızda olsun dedi. Ben okadar kötü olmadım o yüzden almadım ama sen al kullan inşlh faydası olur

Tatli yemeyince hafifliyor ama yine var yavaş yavaş kesfedicem ınsallah hepsini :) evet o sevme kısmını ben de iple çekiyorum :)

Ben daha hamile kalmadan öykü öykü deyip duruyordum

Ben bugun kötü bişey yaşadım kızlar bazanin altına bişey koyacaktım bi kapandi bilegim kisti çıkaramadım kaldiramadim da zor çıkarttım elimi bileğim sisti dr a gitmedim röntgen çekmezler die çok da kasildim başım felaket ağrıyor şu an bebisime de bişey olmuş mudur acaba korkuyorum

Geçmiş olsun.Ezilme olabilir.Agri varsa gorunseydin bi doktora.Rontgen çekinmeden krem falan verebilirlerdi.Dikkatli olmak lazım.Güvenlik bolumunu ihmal etmeyelim bazanin.

Geçmiş olsun.Ezilme olabilir.Agri varsa gorunseydin bi doktora.Rontgen çekinmeden krem falan verebilirlerdi.Dikkatli olmak lazım.Güvenlik bolumunu ihmal etmeyelim bazanin.
Teşekür ederim eşimi bekliyorum il disinda geldiğinde er geç hastaneye gideceğim bebegimden dolayı içim hiç rahat değil yoksa acıya dayanırım o iyi olsunda.. bazanin güvenliği de takiliydi işin ilginç tarafı o zaten bi anda anlamadim nasıl oldu..

Çok geçmiş olsun canım. En korktuğum şeylerden biri bu olay, bazayı açınca çok tedirgin olurum. Bebeğine bişey olmamıştır hiç korkma, bileğinde de muhtemelen doku ezilmesi olmuştur. Doktora gidene kadar buz kompresi yap. Sanırım buzu 5 dk koyup, 10 dk mola verip tekrar 5 dk koyuluyordu.

Çok geçmiş olsun ınsallah hiçbir şey olmamıştır ne bebisin ne bileğine

Kimsenin fikri yok mu bu konuda ya?

Çok geçmiş olsun ınsallah hiçbir şey olmamıştır ne bebisin ne bileğine
İnşAllah canım teşekür ederim
Çok sağol canım buz koydum baya da tekrar deneyeyim. Bende korkarak açtim korktuğum başıma geldi şimdi eşim acelesi mi vardı bekleseydin diyecek haklı olarak

Canı. Ben ilk gebelikte 12 sise gaviscon içtim çare olmadı. Ama çaresi yataginizin başlık tarafındaki ayaklarının altına 5 ile 10 cm arası yükseklikte takoz veya kalın kitaplar köyün. Dr Öz de dinlemistim. Onu yaptim ve ağza acı şu gelmesi olayı bitti. Rahat ettim. Şiddetle tavsiye ederim

9.haftada yerlerde surunuyordum ki burdaki yogurtlu makarnayi okudum azicik sarimsak ekledim.patates haslamistim esim salata yaomisti aktardim patates salatasi oldu bol limon vaalla kendime gelmistim:)

Sana cinsiyete erkek mi dedi canım, hani kız çocuğunda mide bulantısı çok olur derler ya alakası var mı

Kimsenin fikri yok mu bu konuda ya?
Kuzum bhcg değerinin aşırı yüksek olmaması gerekiyor. O sebeple düşük gelmesi daha güzel. Çünkü 12. Haftadan sonra o değerlerin düşmesini bekliyorlar. ( ilk gebe olduğumuzu da bhcg değerinden öğreniyoruz. Hayat işte o zmn yükselsin diye bekliyorux şimdi de düşsün diye) ama sadece onşar değil başka değerlern de olması gerekiyor belki daha çıkmamıştır tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…