O zaman öbür ayı bekleyecem hem net olur, birde Çin takvimine +1 +2 eklemek gerekiyor mu. Bazı sitelerde eklenmiyor bazısında ekleniyor
Aynen eklenmeyenler hatalı olanalr. Ayınıza göre bakıp siz ekleyip listeden bakabilirsiniz.

Kızlar bulantılar biraz azaldı ama yemek yedikten sonra bir iki saat midem çok kötü kendine gelemiyor
Böyle rahatlatacak ferahlatacak hiçbir şey de aklıma gelmiyor
Bu tarz sıkıntıya çözüm bulan oldu mu

9.haftada yerlerde surunuyordum ki burdaki yogurtlu makarnayi okudum azicik sarimsak ekledim.patates haslamistim esim salata yaomisti aktardim patates salatasi oldu bol limon vaalla kendime gelmistim:)

9.haftada yerlerde surunuyordum ki burdaki yogurtlu makarnayi okudum azicik sarimsak ekledim.patates haslamistim esim salata yaomisti aktardim patates salatasi oldu bol limon vaalla kendime gelmistim:)

Aynen yoğurdu herşeyin yanında severim
Yiyorum da
Ama benim sıkıntı yedikten sonra başlıyor severek yesem de birkaç saat oldukça rahatsız ediyor malesef

Bende kimse yok tanıdık hatta uzaktan bile bildigim biri yok
Nerden esti geldi içime kondu bilmiyorum :)

Aynen yoğurdu herşeyin yanında severim
Yiyorum da
Ama benim sıkıntı yedikten sonra başlıyor severek yesem de birkaç saat oldukça rahatsız ediyor malesef
Beni yediklerim saatlerce rahatsız ediyor, internette yazan herşeyi denedim çözüm olmadı. Sanırım ben de gebelik reflüsü oldu, mide yanması berbat durumda.

Kızlar ikili sonuçlarım çıkmış çok şükür temiz :) darısı sizlere inşallah bhcg 98 bu arada. Kız sanırsam bütün yollar ona çıkıyo. Gerçi bir kişi 50 altı olmasına rağmen kız demişti dimi? Hala ümit var ehehehe neyse şaka bi yana çok şükür sağlıkla gelsinler içim rahatladı

Gozun aydin hayirli olsun tatlim. :)

Gozun aydin canim benim :) seninde gonlunden erkek mi geciyordu :) bu isler hicbir seyle belli olmuyor ben onu anladim :)

yok artık o ne demek öyle daha neler.
Ayyy nasil bir cehalett yaa biz kiz olsun diye takla atiyoruz :)))) benim kocamda erkek meraklisi ama biizimkisi biraz daha duygusal.babayla yasayamadiklarini yasayacakmis.. :) bende dalga geciyorum filmlerdeki gibi kotu adam diye :))))
Maalesef hala günümüzde var o cehalet. Bilseler kız çocukları hakkındaki dini bilgileri, her gün iyiki derler ama işte.

Beni yediklerim saatlerce rahatsız ediyor, internette yazan herşeyi denedim çözüm olmadı. Sanırım ben de gebelik reflüsü oldu, mide yanması berbat durumda.
Aynısı bende oluyor ve ne yesem midem bulanıyor mu yanıyor mu anlayamıyorum ama bi rahatsız oluyorum. Çözümü bulabildiniz mi?

Ay reflü mü olmuşuz ya ben hep bulantılar 3 Aydan sonra geçer hayalindeydim
Bu reflü sürekli kalmaz o dA geçer inşallah
Aynı durumdayım
Böyle bir tanecik de olsa ferahlatacak rahatlacak birşey olsa diyorum
Doktor gaviscon yazmıştı almamıştım sanırım alacağım artık

Allaha şükür diğer belirtiler olsa cok zorlanırdin. Bu yaşadığın muhtelemen geçicidir. Doktorun ne der bekleyip görelim :)

Kızlar bulantılar biraz azaldı ama yemek yedikten sonra bir iki saat midem çok kötü kendine gelemiyor
Böyle rahatlatacak ferahlatacak hiçbir şey de aklıma gelmiyor
Bu tarz sıkıntıya çözüm bulan oldu mu
Yemekten sonra sakız alıyorum ağzıma.Öyle kusmadan durabiliyorum.Tabi bir süre sonra sakız da bulantı yapıyor.

Aynısı bende oluyor ve ne yesem midem bulanıyor mu yanıyor mu anlayamıyorum ama bi rahatsız oluyorum. Çözümü bulabildiniz mi?
Çözüm bulamadım malesef ama gün içinde mümkün olduğunca yatmıyorum yatınca daha kötü yapıyor onu keşfettim , gece uyurken de iki yastıkla yatıyorum. Yemeği az az sık sık yemek daha iyi oluyor, çok yersem zaten mide sindiremeyip geri yolluyor bir de yemek esnasında mümkün olduğunca sıvı yemiyorum, kahvaltıda çay vs. bile içmez oldum daha fena yapıyor. Bir iki yudum soğuk süt geçici olarak hafif yatıştırıyor ama bu soruna ciddi kalıcı bir çözüm bulamadım. Üstelik bu durum 9.aya kadar devam edermiş bebek doğunca bir anda kaybolurmuş

Hayırlı olsun çok sevindim canım. Darısı bizlere olsun

Hayırlı olsun.Insallah tek tek bütün bebeklerin böyle güzel haberlerini alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…