Aminnn canm hepimiz için hayırlsı olsın
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inş sorunsuz geçirelim bu dönem
Canım Rahminde ne problem vardı sakıncası yoksa. Benim septum vardı ve 5kez histeroskopiye girdim sonuncusu başarılı oldu da kurtuldum. Geçenlerde serklaj yapılacak diye yazan da sen miydin acaba

Canım Rahminde ne problem vardı sakıncası yoksa. Benim septum vardı ve 5kez histeroskopiye girdim sonuncusu başarılı oldu da kurtuldum. Geçenlerde serklaj yapılacak diye yazan da sen miydin acaba
Canm rahimde perde vardı benm yok o ben değildim .
Laporoskopi hitereskopi aynı anda oldum
İlk önemsiz en fazla erken Doğum yaptırır düşüklerinin sebebi tam olarak bu diyemem dedi ama bu zaman kdr hep kalbi duyduğum anda bi gün sonra kalbi dururken bebeklerimin
ilk defa ameliyat sonrası bu haftalara görebildiğim bi gebeliğim oldu.
Gerçi bi önceki dış gebelikti onu saymıyorum

Septumun halk arasındaki adı perde. Aynı dertten muzdaripmişiz. Benim de 7haftalık düşüğüm var. Bana da öyle diyen dr lar oldu ameliyatı beceremediklerinde. Çok şükür en son en iyisini bulup aldırabildim perdeyi. Öyle derin perdeydi ki rahim ortadan ikiye ayrılmış gibiydi. Sonrasında hemen hamile kaldım ve çok çok şükür vaktinde doğdu ve şuan 17 aylık yatağında uyuyor. Rabbim hepimize nasip etsin sağ sağlim kucağımıza almayı inşaallah

AMinn canm amin
İlk zmnlar doktor banada o kdr ümitsiz konuşmuştu ki.
Kendileri bile çözemiyordu kalp durma sebeplerini.
Yapmadık demeyelim kafada soru işareti kalmasınameliyat yapalım yine ölürse allahtan artık dedi.
Ama kendi bile çok önem vermedi baştan en fazla erken Doğum o bu die geçiştirdi bi çok doktorda.
Ama Ameliyattan çıkınca iyiki yapmışız Rahmi ikiye bölmüş epey kalınmış perden dedi
Yinede ümidim yoktu ama
Şuan mucizem benle çok şükür
Rabbim yavruna uzun hayırlı ömürler versin gerçekten Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu çok zor günler yaşadım çok iyi bilirim nasıl olduğunu

Sana cinsiyete erkek mi dedi canım, hani kız çocuğunda mide bulantısı çok olur derler ya alakası var mı
Bence bulantiyla hicbir ilgisi yok erkege benziyo dedi.ama kesin degil dedi :) bulantim cok cok olmadi ama erkektw cok midesi bulananda duydum :) erkek olursa tum teoriler bende iptal bir cin takvimi erkek diordu :)

Sizin 2.ye mi erkek :))) demek ki cok guzel bir duygu oglusunun olmasi onlar icin :)

Ayy bir benim sanıyordum ya. Bulantı olmasa da bu sefer ne yesem oturuyor mideme, rahatsız ediyor, taş yemişim gibi. Ya kusuyorum ya da ağrıdan duramıyorum. 2 kilo verdim. Ne ara kilo alacağım deyip düşünüyorum
Aynısı bende oluyor ve ne yesem midem bulanıyor mu yanıyor mu anlayamıyorum ama bi rahatsız oluyorum. Çözümü bulabildiniz mi?
Yalnız olmadığımı öğrenmek sevindirici. Sanıyorum bir ben böyleyim. Umarım bir an önce geçer

Ben bebekten dolayı daha tedirgin olmuştum baktılar çok şükür iyi el salladı bize ama ben baya stres olmuşum dr çok keyifliydi bu pek baza kismasina benzemiyor boşver kocayı kv konuyu komşuyu dedi bana :) bebeğimi görmek rahatlattı bileğime de yapacak bişey yokmuş ne yazık ki ezilme olmuş çok aşırı ağrı da parol kullanabiliyormusuz sadece

İkiliye gittim doktor baktı baktı
2 hafta sonra yapalım en iyisi dedi gönderdi.11+1 im kendi gel demişti bu güne
Neden öylr dedi ki acaba bu haftalarda yaptıranlar var değil mi
Ben yaptirdim canim.vajinal bakti.ultrasondan olcum yapamiyorlar sanirim bu haftada.ondan olabilir

Ben yaptirdim canim.vajinal bakti.ultrasondan olcum yapamiyorlar sanirim bu haftada.ondan olabilir
Yani doktorda acayip.Kendi gel dedi bugüne ondan endişelendim aslında. Bi anda 2 hafta sonra bakalım deyince.Aman iyi öyle olsun yeterki sonu güzel olsun beklemeye alıştık

Sizin 2.ye mi erkek :))) demek ki cok guzel bir duygu oglusunun olmasi onlar icin :)
Evet 2. Erkek demek ki öyle, ben biraz istemslzce hayal kirikligi yasadim hep kiz olacak diye dusundum sanirim ama oglum da kardesi olacagini ogrendiginden bu yana, erkek kardesi olmasi icin hep dua ediyor

Evet 2. Erkek demek ki öyle, ben biraz istemslzce hayal kirikligi yasadim hep kiz olacak diye dusundum sanirim ama oglum da kardesi olacagini ogrendiginden bu yana, erkek kardesi olmasi icin hep dua ediyor
Oyy kiyamam ben ona :) ikisininde yeri cok farkli..erkek evlat bana güven veriyo :) buyuduklerinde aslan gibi oluyorlar..bir de anneci..hep kotuyu dusunurum Rabbim uzun yillar versin bizlere ama eşe bir sey olsa sahsen benim kardesim bile yok sahip cikacak bir tosuna ihtiyacim vardi. esim birakip gidemez bir yere beni mesela is gezisi olur yanimda biri olur cocuk olunca fakli olacak :) kiz cocuk ise her daim anneye yardimci ,dost..annemin tek kiziydim dostuydum da..Rabbim hayirlisini versin ilk önce de bu önemli..biz onlari cok sevgiyle buyutelim ki karsiligi hep guzel olsun..sevgiyle buyuyen bir cocugun hayirsiz evlat olma sansi yok diye de dusunuyorum..evlat duygusunu tatmissin sen daha iyi bilirsin..ben suan icimde bir sey tasiyorum ama :))) kiz olsaydi diye de ic gecirdim ama dogdugunda neler yasarim utanirmiyim bu halimden bilmiyorum:)

Bu doktora kesinlikle katılıyorum.

Eklentiler

• DA4ACC12-FE67-4D9A-A8F5-59672D46C74C.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 55663125-E96A-4E13-B533-60D5B78D2A99.webp
    40 KB · Görüntüleme: 35

Canim bende 59 ile hamile kaldim suan 53 kiloyum hatta dün 52.8 i gordum sabah. Doktora dedim dün alırsın daha çok dedi pek kilo vermemi onemsemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…