Anladım kızlar evet yatınca arttığını farkettim ben de bugün daha dikkat edicem
İnşallah dediğin gibi 9 ay sürmez de atlatırız canım ya
Çünkü baya keyifsiz oluyor böyle gün geçirmek

Ne güzel aciklamissin teşekkür ederim ınsallah tüm değerler iyi gelir şu sonuçlar cikana kadar icim hiç rahat edemicek sanirim

Hamilelik öncesinde de vardı bende mide yaması gaviscon vermişti doktor içince güzel bi ferahlama geliyordu ama sanki bi süre sonra yeniden başlıyordu.

Maşallah canım gözün aydın çok sevindim

İkiliye gittim doktor baktı baktı
2 hafta sonra yapalım en iyisi dedi gönderdi.11+1 im kendi gel demişti bu güne
Neden öylr dedi ki acaba bu haftalarda yaptıranlar var değil mi

İkiliye gittim doktor baktı baktı
2 hafta sonra yapalım en iyisi dedi gönderdi.11+1 im kendi gel demişti bu güne
Neden öylr dedi ki acaba bu haftalarda yaptıranlar var değil mi
Ölçüm için uygun pozisyon olmamıştır belki canım. Kızlar da yazmıştı hep en doğru sonucu 12 haftada alınıyormuş. Daha küçük hem. İyi olmuş öyle demesi. Aklına bi şey getirme

Ölçüm için uygun pozisyon olmamıştır belki canım. Kızlar da yazmıştı hep en doğru sonucu 12 haftada alınıyormuş. Daha küçük hem. İyi olmuş öyle demesi. Aklına bi şey getirme
Offf inş canm ya
İyice paronayak yaptı minikler bizi
13 hafta dolunca hem ikili hem şeker yüklemede yapılacak
Artık herşeyden korkar olduk 5 düşük sonrası ilk sağlıklı bebeğim
Şeker yükleme ayrı korkutuyor erken die
Geri yollaması ayrı :/
Hayırlısıyla gelseler sağlıklada mımcırsak doyasıya

Çok normal seyler bu yaşadıkların canım. İçin rahat olsun. Ben kızımda 2litest öncesi gece hiç uyuyamamıştım :)

Bu doktorları bi anlayabilsek keşke.. Açık olsalar keşke hep bize. Sonra neden böyle yaptı neden böyle yapmadı diye düşünuyoruz güzel haberler alalım ınsallah hep :)

Bu doktorları bi anlayabilsek keşke.. Açık olsalar keşke hep bize. Sonra neden böyle yaptı neden böyle yapmadı diye düşünuyoruz güzel haberler alalım ınsallah hep :)
Valla sorma csnm.
Bi De bize 1,5 saat mesafesi var.Gittik bi heyecanla eşime dedim video çek hatıra kalsın o bu şu derken Nası heyecanla uzandım.
Bi girdik bebeği görmesiyle sonra yaparız demesi bir oldu .
bazen gerçekten İşin para kısmında olduklarınıda düşümmüyor değilim.Sürekli 2 hafta ileri ileri o zmn nie erken gel diosun yani hevesim yarıda kaldı ya
Sağlıklı olsında gerisi önemli değil de işte..

Evet sağlıklı olmaları her şeyden önce geliyor ama yine de her şey yolunda gitsin istiyor insan. Sizinki de kötü olmuş ya 1.5 saat mesafe gidip geri dönmek

Size de geçmiş olsun. Hamilelikte bağışıklık düşüyor, ben hamile olduğumu da geçirdiğim gripten sonra öğrendim, kolay hastalanmazdım normalde halbuki. Bol C vitamini yükledim ben doğal yollardan portakal yedim, ıhlamur demleyip içine limon sıktım bal ekledim. Ballı ılık süt içtim. Bir günde bayaa bi gözümü açtı.

Evet sağlıklı olmaları her şeyden önce geliyor ama yine de her şey yolunda gitsin istiyor insan. Sizinki de kötü olmuş ya 1.5 saat mesafe gidip geri dönmek
Aynen
Daha bulunduğum şehirde hiç doktor gitmedim
Ameliyatımı yapmıştı rshimden
Memnun kalmıştım riskli gebelik uzmanı üniversitede diye.
Gebe kaldığımdan beri onun takibindeyim .
Hep maddi hem manevi yorucu ama
Yeterki sağlıkla kucağıma alayım başka birşey istemiyorum

Ay benim esimde boyleydi ya :))) en basindan beri oglum dedi doktorda erkek gibi dedi bugun nasil guluyo :) cok keyiflendi bizde de tüm aile kız bekliyordu ama ilk bebis zaten :) kiz erkek farketmez saglikli olsunlat yeterli

İnşallah bu çektiğin zorlukların karşılığını Alacaksin bundan bir 6 ay sonra :) evet her doktora güven olmuyor malesef ben de hala tam emin değilim doktorumdan. Hepimiz için hayırlısı olsun

İnşallah bu çektiğin zorlukların karşılığını Alacaksin bundan bir 6 ay sonra :) evet her doktora güven olmuyor malesef ben de hala tam emin değilim doktorumdan. Hepimiz için hayırlısı olsun
Aminnn canm hepimiz için hayırlsı olsın
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inş sorunsuz geçirelim bu dönem

Röntgen çekmeden de bakıp melhem verir belki. Ben ayak parmağımı yatak köşesine çarpıp çatlatmıştım. Röntgen çekildi, sonrasında yazılanları okuyunca inşaallah hamile değişimdir diye çok dua etmiştim. Sıksık merhem sürüp bandajlarsın eğer bişey varsa ama aman diyim kullanacağın merhemi de mutlaka araştır. Çoğu krem hamilelere sakıncalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…