Bana da multi vitamin kullanımı doğru gelmiyor etrafimdaki doktor arkadaslarimdan da böyle düşünen çok var demir ilacı için durum bambaşka tabiki

Ablamın iki cocugu var birinde kullanmıs her türlü vitamini birinde hic bir vitamin kullanmamıs dedigin gibi kullanan Yiğenim hiperaktif değil ama aşırı zeki kücücük olmasına ragmen inanılmaz seyler konusup akıl edebiliyor diğer yiğenim ise sıradan kendi halinde yapısı var
Baska bir arkadasım gecen yıl dogum yaptı benle aynı hapları kullanmıs bebegi o kadar sakin o kadar uslu ki Rabbim hepimize öyle sorunsuz bebekler nasip etsin
Demirle ilgili bende bicok makale okudum izledim evet suanda eksikliğim yok ancak bebek büyüdükce kan hacmimi arttırmam gerekiyor
Balıkyagı kullanmak yada kullanmamak benim elimde cünkü doktorum haftada üc gün yiyorsan kullanmana gerek yok dedi o yüzden onu bir gün arayla alıyorum misal
Birde kalsiyum magnezyum cinko vs içeren bi vitamin var bebegin kemik gelişimi icin önemli oldugunu bol yeşillik ve sütle takviye yapabildigini vs söyledi ama ben calısıyorum ve o kadar yediklerime dikkat edemiyorum o yüzden onuda kullanıyorum
Bilemedim bebek geliştikce bizim yemeklerden o vitaminleri depolarımız azaldıkca takviye etmememiz gerekiyor o yüzden vitaminlere karsı değilim şahsen

Bana da multi vitamin kullanımı doğru gelmiyor etrafimdaki doktor arkadaslarimdan da böyle düşünen çok var demir ilacı için durum bambaşka tabiki
Ben diğer gebelipimde kullanmadım ve bebeğim uyku sorunu olmadı demekki ondanmış demiştim anlatınca doktor. Valla vermiyor brnde kullanmam canıma minnet :)
Demir eksik çıkarsa verecek ztn. Karatay da multivitaminlere karşı :) bir de karaciğeri aşırı yoruyor bunlar kilo da yapıyor. Tabi herkes kendi doktorunu dinlesin sorumluluk almam belki iyi beslenemeyenler vardır şimdi lazımdır. Ben sağlıklı besleniyorum çok şükür bir eksik olmadı

Bak ztn senin saydıkların gerekli vitaminler. Demiri bnm doktorum da veriyor gerekli olursa. Onun dedipi tümü içerenler. Örneğin a vitamini. Onun fazlası düşük yapar ve genelde a vit eksikliği pek görülen bişi diil çünkü besinler yetior vücudun çok ihtiacı yok ona. Ama verilen vitaminde varsa gereksiz a vit yüklenmiş oluyorsun. Öyle düşün. Tahlilde eksik varsa veririm yoksa fazlası sana da bebeğe de zarar dedi. Çok mantıklı değil mi? :) niye fazla alalım

Aynen canım eksiği yerine koyana sözümüz yok ben yillarca d vitamin iğnesi oldum
Karatay referansıyla
Fakat kimisi de çok zeki çocuk yapacam diye basiyo vitamini

İyi de benim tahlillerim maşallah cok iyi cıktı en azından iki hafta önce iyiydi hic bir kalemde sıkıntım yoktu yine de verdi bunları

Kizlar kanguru bakiyorum..kraftin var 5farkli sekilde kullaniliyormus.bir de bu yenidogan aparatli olanlar ve ergonomik olanlar var.neye bakicaz bir el atsaniz bilenler :) bir de ana kucagi alcam titresimli muzikli falan kurtarici olcagini dusunuyorum :) oto koltugu zaten bebek arabasi alirken oluyo o yuzden onu almicam

Teyzeleri geldik biiizzz. %100 erkek dedi, ense kalınlığı 1.4 cm cıktı. 5 gün önden gidiyormuş herşey yolunda dedi doktor şükür. Darısı ogrenmeyenlerin başına
Oyyy masallaaaaah :) seninle oglan analari artiyorrrr :) gelsin tosuncuklaaar

İyi de benim tahlillerim maşallah cok iyi cıktı en azından iki hafta önce iyiydi hic bir kalemde sıkıntım yoktu yine de verdi bunları
İşte ztn doktorların çoğu hala veriyor hepsini ama şöyle düşün seninlki ayrı ayrı vermiş tam hepsini içereni vermemiş. Mesela omega ayrı. Balık yersen içmeyebiliyorsun. Kalsiyum magnezyum ayrı. Bol yeşillik yersen içmiyorsun falan. Bir de elevit decavit gibi hepsini birarada içerenler var ki berbat. Bak bakalım diğer verdiğinde a vitamini gibi gereksiz vitaminler var mı? ( elevit 5 sene önce domuz jelatini içeriyordu davalık oldu kabul ettiler ve değiştirdiler içeriğini ve o dönemde bnm doktor dahil hepsi elevit veriyordu Allahtan içmemişim)

Ben kanguru olarak mai thai sling kullandım. 4 aydan 1,5 yaşına dek onla taşıdım.ana kucağı tiny love. Neyseki almıcam duruyor şu an sapasağlam.

Sikayetci needen olmadiniz ki? Ben olsam hakkimi arardim.Sizin talihsizliginiz doktormus zaten konusmustuk onu..sizle ayni doktora giden bir suru insanla konustum onlarda cok memnunlardi mesela..kac kisi dogum yapmis o doktorda..doktor her turlu kontrolu saglamaliymis ameliyat oncesi..biraz sans isi sizde oyle olmus ama ondan sonra ders oluyor iste..ben cok arastirdim.liv medicalpak vs.bir suru hastaneye de gittim yakin zamanda dogum yapanlari duydukca konustukca ikna oldum simdilik..dogumda ne yasarim bilemiyorum dedigim gibi aksilikte olabilir hicbir sey olmayadabilir..devlet hastanesi gibi degil kan alirlarken benimde kolum morardi ama devlette gunde 300 kisinin kanini aliyorlar orda da dogum sıkıntı..livde de sorunli doktorlar ve yogunluk var medicalpark bana cok uzak yani eleye eleye orasi kaldi..dediginiz gibi uzerinden zamanda gecmis..umarim ayni seyleri yasamam..

Maltofer var demir ve folik asit içeriyor, osteocare var calsiyum magnezyum cinko d vitamini içeriyor
Vinalac eger bagırsaklarında sorun yasarsan al dedi almadım henüz oda işte dedigin multivitamin probiyotik vs içeriyor
Balık yagıda ocean plus marka sadece balıkyagı içeriyor
Cok düzenli kullanamıyorum zaten ilaçları sonucta takviye gıda hepsi ama mesela iş yerinde balık yiyemiyorum aksam evde yesem berbat ediyor midemi haftasonundan haftasonuna anca oda birgün oluyor o yüzden iki günde bir falan içiyorum onu maltofer e dikkat ediyorum dicem onuda bugun evde unutmusum kaldı
Yalap sap kullanıyorum biraz ama dedigim gibi karsı değilim yedigime içtigime dikkat edemiyorsam almak zorundayım gibi hissediyorum artık sadece ben yokum biz varız :)
Bide bu kullandıklarım bana neden etki etmiyor onuda anlamadım balık yagı zeka veriyorsa eger benim neden zekam geriye gidiyor unutkanlık basladı fazlasıyla

Kızlar benim kadar kilo veren var mi? Sabah baktım 1 kg daha eksilmişim. 59 'la başladım suan 52.4, doktora dedim alırsın dedi.7 kilo vermiş oldum Ya kilo vermek değil derdim beslenemiyorum hala çok az yiyorum bulantim azaldı ama iştah hiç yok. 2 haftadır öğürme çıkarmamda yok. Kızımda 16. Haftaya kadar çıkarmıştım ama hiç kilo vermemiştim, bu hamilelik çok farklı benim

Listeye ekleme yapamiyorum sitenin revizesi biterse. belki listemize ekleme yaparim cinsiyetleri

Valla ben ilk gebeliğimde hiç kullanmadım bi tek ilk 3 ay folik asit kullanmıştım hatta kan ilacına bile çok geç başlamıştım ama 3 senedir uykusu çok az bir oğlum var :) gece 2 de de yatsa sabah 06.30 da uyanır dipçik gibi :)) uyuyunca hayatı kaçıracağım sanıyor :) bence biraz kısmet biraz fıtrat. Öyle rastgele kullanmamak lazım takviyeleri ancak d vitamini, b12 ve omega 3 kaliteli kaynaklardan çok mühim bence. Malum Türkiye’de eksikliğini yaşamayan yok nerdeyse.

Serum aldığın halde mi kilo veriyorsun

Allahım 105 kg ile kilo versem diye uğraşan ben 59 ile ile 7 kg veren sen :)) o iştahsızlığı bana gönder bacım :)) şaka bi yana merak etme birkaç haftayı geçmez toparlarsın :)

Kan degerlerinde sıkıntı yoksa üzülme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…