Canım benim bende 12 haftalık hamileyim 14 aylık oğlum var ve hala emziriyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum yakında sütten kesmeyi düşünüyorum kendını ıyı hissediyorsan ver bence

Ben de bayağa zor bir hamilelik geçiriyorum ama çoğu şeyi az da olsa zoraki yiyorum. Meyve ve yoğurt kurtarıcım oldu. Onlar sayesinde sanırım kilo vermedim de almadım da. Kilo vermen çok sorun değil de yiyemediğin için muhtemelen çok halsiz kalıyorsundur. Nazın geçen birilerine rica et sana hafif yemekler yapsınlar. Sen yemek pişeken kokusunu hiç duyma. Mümkünse annene filan git yemeğe. Bayağa etkisi oluyor Ben annemin evinde az da olsa balık bile yiyebiliyorum. Kendi evimde kendi pişirdiğim çoğu şeyi yiyemiyorum hala.

Serum aldığın halde mi kilo veriyorsun

Serum 1 kez aldim

Allahım 105 kg ile kilo versem diye uğraşan ben 59 ile ile 7 kg veren sen :)) o iştahsızlığı bana gönder bacım :)) şaka bi yana merak etme birkaç haftayı geçmez toparlarsın :)

Inan yemeden kiloda vemek çok zor ağzımın tadı bozuk,keyifsiz sınırlı birşey oldum. Çikolata hastası ben onu bile yiyemiyorum

Annem geldi yanıma çok değişen birşey olmadı. Aslında hiç yemiyor değilim 8. Haftamda hiç yemiyordum, insallah biran once azalir rahat bir hamilelik geciririz

Kızlar bu arada hızlı hızlı yazmışım hemen sizle paylaşmak için şimdi daha detaylı yazayım
Tepikler atıyor çok hareketliydi, kafasını kasıyor ağzını oynatıyor falan çok güzel bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doktor epey hareketli olacak dedi. 1.5 kilo almışım doktor çok iyi dedi, ona da bir sevindim. Rahim ağzın iyi görünüyor şimdilik serklaja gerek yok dedi doktor. Haberler çok iyiydi yani şükür. 3 boyutlu görüntüsünü de aldık babası gibi duruyor :)

Merhaba. Gebelikte ilk 3 ayını bitirmiş annelere bir sorum var? Doktorunuz size vitamin verdi mi? Şu an 13 haftalık oldum. Kızımda bu haftalarda Decavit'e başlamıştım sanırım. Randevum 2 hafta sonra. Napsam bilemedim.

Kacıncı haftandasıne ve kac kg ile kaldın ?
Ben bir kg aldım 15.haftandayım ama fazla gibi geliyo

Bana verdi vitaminler
Maltofer demir ve folik asit ilacı
Ocean plus omega3 balık yagı
Osteocare magnezyum kalsiyum cinko d vitamini
Eger bagırsak problemi yasarsan vinalac dedi oda probiyotik aldım ama henüz kullanmadım

Kızlar bizde gittik geldik, şükür sağlıklıymış ikili test için kan aldı 11+5 olmuşuz. Cinsiyet için erken dedi. Var mı tahmin :)

Eklentiler

• _20190304_163727.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 56
@ozlemo248 canim senin takibini yapan doktor başka seruma ihtiyaç duymadimi yani dehidrasyon artmıştir ben bir haftada 2 3 serum aliyorum su icemiyorum çünkü açlık tansa susuzluk çok zararlı

Ben yarın 12 haftalık olucam, birazcık hafifledi. İnşallah daha da azalır ve rahatlarız. Ben de bir de reflü oldu sanırım. Mutfakta yemek pişerken tüm kapıları kapatın, mutfağın camını filan açın canım kokusu sana gelmesin. Pişen yemeğin kokusunu duyunca çok fena iştah kapatıyor

12+5 canım. Ilk 3 ay için 1-3 kilo ideal dedi doktorum. Gayet iyisin sen de dert etme :*
Ben hic kgyı konusmadım ilk gittigim doktor ilk üc ay kilo almıyoruz demişti sadece o aklıma kazınmıs ilk üc ay almadım ama son iki hafa aldım cunku :)

Burdaki devlet hastanesine odalar tek kişilik hatta doğuma kocan ile girebiliyormuşsun. Vr daha tenha bir hastane.Yalniz 36 haftadan önce bebek acil sezeryan olsa kuvöz yokmuş ona çok canım sıkıldı. Ben bu devlet hastanesini düşünüyordum. Özel hastanede doğum 3.500 şimdi ama ben doğurana kadar 4000 olur o. 1 gece icin vermek istemiyorum fakat ozeldeki doktorum cok deneyimli. Fakat ozel hastane istemiyorum. Cok kafa karistirici.
Bir de şehir hastanesi var orada da odalar tek kişilik ama eşler doğumdan sonra girebiliyor. Fakat ben orayı hiç düşünmedim. Deli gibi kafam karışık.
Özeldeki doktorum özel muayenesi olan biri ve doğumları özel hastanede yapıyor.

Benim doktorum da dem8r ve multivitamin verdi. Ilk hamileligimde kullandıklarının aynısı daha almadım ama alıp kullanacağım. Coraspin kullanıyorum. Folikasit ve progestani bıraktirdi. M7ltivitamin kızımda kullandım çok şükür sakin bir bebekti. Bebeğin sakinliği annenin sakin veya stresli olmadığından da etkileniyor bence. Gebelik kursunda da öyle söylediler.

Orası neresi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…