Kizlar kanguru bakiyorum..kraftin var 5farkli sekilde kullaniliyormus.bir de bu yenidogan aparatli olanlar ve ergonomik olanlar var.neye bakicaz bir el atsaniz bilenler :) bir de ana kucagi alcam titresimli muzikli falan kurtarici olcagini dusunuyorum :) oto koltugu zaten bebek arabasi alirken oluyo o yuzden onu almicam
@ozlemo248 canim senin takibini yapan doktor başka seruma ihtiyaç duymadimi yani dehidrasyon artmıştir ben bir haftada 2 3 serum aliyorum su icemiyorum çünkü açlık tansa susuzluk çok zararlı
Benim başta ikizdi ozaman su bile içemiyordum, bir tanesinin kalbi durdu sonra biraz biraz azaldı bulantı, şu içiyorum çok az da olsa yiyorum belki ondan tekrar serum demedi, başta bir serum verildi sonra ben çok sorun etmeyince sanirim gerek duymadı. 9. Haftama kadar 6 kilo verdim 4 haftadır da 1 kilo verdim suan oturup çıkarmıyorum ama hala çok istahsizim. Inşallah geçer biranonce
Kızlar gebe kursunun 3. Dersine gittim. Ve bitti. 20. Haftadan itibaren hastanelerin gebe okullarına kayıt olabilirmişiz. Hatta eşimizde bizimle birlikte gebe okuluna 1 kez bile gelse doğuma girebilirmiş.
Orada meme ucu çatlak ve yaraları için bir urun tanıttılar. Balmumu iceriyormus. Gebeliğin 8.9. Aylarından itibaren kullanılıyormuş. Meme kalkanı gibi birşey.disi plastik ici balmumu. Denemeyi düşünüyorum. Eczanelerde satılıyormuş. Adi memelyn. Fotoğrafını eklemeyi beceremedim.
Kizlar Ttuboz
bugun cinsiyeti ogrendik bana cigu kisi kiz demisti takvimlere yada keseye bakarak ama bugun pipimizi gorduk nasip olursa insallah savlik bisekilde oglumuz geliyormus cinsiyeti ogrenenler vsr mi baska
Kizlar Ttuboz
bugun cinsiyeti ogrendik bana cigu kisi kiz demisti takvimlere yada keseye bakarak ama bugun pipimizi gorduk nasip olursa insallah savlik bisekilde oglumuz geliyormus cinsiyeti ogrenenler vsr mi baska
Kac haftalikti canim benim 10.haftada erkege be ziyor demisti bugun yuzde 90 erkek dedi ben ozele gidiyorum mecburiyetten daha once cok dusugum oldu kan sulandirici falan kullaniyorum bide gecen haftadan beri ikigundebir kontrole gidiyorum kanamadan dolayi devlettede goruyorlar aslinda da solemiyorlar
Kac haftalikti canim benim 10.haftada erkege be ziyor demisti bugun yuzde 90 erkek dedi ben ozele gidiyorum mecburiyetten daha once cok dusugum oldu kan sulandirici falan kullaniyorum bide gecen haftadan beri ikigundebir kontrole gidiyorum kanamadan dolayi devlettede goruyorlar aslinda da solemiyorlar