Tam 12ci haftamin dolduğu gun gittim kan ilaci ve decavit verdi. Folik asidi kesti

Evet onlar önemli. Balık çok yemeyen bir toplumuz ve güneşlenmeyen. Takviye lazım. İkisini de kullanıyorum

Erkek deyince pek değişmiyor deniyor canım hayırlısı. 3 gün sonra benim de randevum var, her şey normal çıksın şuan düşündüğüm sadece bu. Elbette merak ediyoruz ama merak süreci bile güzel
Benim kızında 11 haftalık iken erkek denmişti.17 de kız olduğu kesinleşti.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Son adet tarihim 1 ocak. Bebegim 7+0 ve kalp atisini duymadik. Kalp atisini gec duyan var mi aranizda. Oglum 3 yasinda. onda da son adet tarihim 19 ocakti ve 20 martta kalp atisini duymustuk. Yine de cok endiselendim

Bebeginiz daha cok küçük.Emzirmeye devam edebilirsiniz.Artik tandem emzirmeyi pekçok doktor destekliyor.Bana doktorum emzirebilirsin beslenmene dikkat et sağlıklı beslen dedi ama benim oğlum 27 aylıktı hamile kaldığımda.Ben kestim fakat tandem emzirme yapmak istemedigim için değil biraz daha düzene girsin istedim uykusu,yemesi içmesi.Hic düşündüğüm gibi olmadı kestiğime pişman oldum emzirmeyi kesersen daha iyi olur dediler daha kötü oldu.Geceleri kesintisiz uyurdu şimdi sürekli uyanıyor.Emzirmeyi kestigimden beri daha huzursuz,üstüme daha çok düştü çünkü bağımız koptu ve çocuk panik halinde.Sizin bebeginiz çok küçük 2 yaşına kadar emmek onun da hakkı.Hem yenidoğan bebeginiz için üretilen kolostrum çok faydalı ondan da yararlansın.ikisi birlikte emerse kıskançlık olmaz,ilişkileri güçlenir

Ben de kiz istiyommm onu napcaz :))) su senin anakucagina baktim tinylove memnunmuydun? Bir yere giderken yatakta olur dedim ama o oyuncakli renkliller var ya fisher price ya da bondigo falan onlarda aklimi celiyo bitane pregonun buldum ama kendisi salliyor elektrikli

Evet onlar önemli. Balık çok yemeyen bir toplumuz ve güneşlenmeyen. Takviye lazım. İkisini de kullanıyorum
Canım sen de ocean mummy kullanıyordun di mi?Benim kan değerlerim iyiydi ama bunu verdi herşey var içinde diye.Balik yağı,omega 3 vit.,demir,b3,b5,b12,çinko,folik asit,D.Bu multivitamin dediğimiz gereksiz olan değil di mi

İyi aksamlar kizlar kac gundur bakamiyordum cinsiyet ogrenenler olmus gozunuz aydin saglikla gelsin yavrulariniz benimde carsamba kontrolum var hayirlisi bu arada tokatta yasayan varmi aranizda

Ya sorma kuzum bu arada ben kız mı demiştim yoksa listeye eklemem için mi etiketledin
Listeyi kipirdatamiyorum şuan değişiklik olmuyor yeni düzende
Ben bu halini hic sevmedim sitenin yok canim kiz diyen cok kisi olduda sen varmiydin iclerinde hatirlamiom liste icin etiketledim ama olmuyomus

Kızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…