Allahım 105 kg ile kilo versem diye uğraşan ben 59 ile ile 7 kg veren sen :)) o iştahsızlığı bana gönder bacım :)) şaka bi yana merak etme birkaç haftayı geçmez toparlarsın :)
Merhaba. Gebelikte ilk 3 ayını bitirmiş annelere bir sorum var? Doktorunuz size vitamin verdi mi? Şu an 13 haftalık oldum. Kızımda bu haftalarda Decavit'e başlamıştım sanırım. Randevum 2 hafta sonra. Napsam bilemedim.
Valla ben ilk gebeliğimde hiç kullanmadım bi tek ilk 3 ay folik asit kullanmıştım hatta kan ilacına bile çok geç başlamıştım ama 3 senedir uykusu çok az bir oğlum var :) gece 2 de de yatsa sabah 06.30 da uyanır dipçik gibi :)) uyuyunca hayatı kaçıracağım sanıyor :) bence biraz kısmet biraz fıtrat. Öyle rastgele kullanmamak lazım takviyeleri ancak d vitamini, b12 ve omega 3 kaliteli kaynaklardan çok mühim bence. Malum Türkiye’de eksikliğini yaşamayan yok nerdeyse.
Erkek deyince pek değişmiyor deniyor canım hayırlısı. 3 gün sonra benim de randevum var, her şey normal çıksın şuan düşündüğüm sadece bu. Elbette merak ediyoruz ama merak süreci bile güzel
Kizlar Ttuboz
bugun cinsiyeti ogrendik bana cigu kisi kiz demisti takvimlere yada keseye bakarak ama bugun pipimizi gorduk nasip olursa insallah savlik bisekilde oglumuz geliyormus cinsiyeti ogrenenler vsr mi baska
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Son adet tarihim 1 ocak. Bebegim 7+0 ve kalp atisini duymadik. Kalp atisini gec duyan var mi aranizda. Oglum 3 yasinda. onda da son adet tarihim 19 ocakti ve 20 martta kalp atisini duymustuk. Yine de cok endiselendim
Merhaba kızlar bende geldim 6+2 günlüğüz aslında SAT belli değil henüz bir kızım var 11 aylık tekrar hamile oldıgumu öğrendim hayırlısı:) sizlere bir sorum var aranızda benim gibi olan var mı olupta emzirmeye devam eden
Bebeginiz daha cok küçük.Emzirmeye devam edebilirsiniz.Artik tandem emzirmeyi pekçok doktor destekliyor.Bana doktorum emzirebilirsin beslenmene dikkat et sağlıklı beslen dedi ama benim oğlum 27 aylıktı hamile kaldığımda.Ben kestim fakat tandem emzirme yapmak istemedigim için değil biraz daha düzene girsin istedim uykusu,yemesi içmesi.Hic düşündüğüm gibi olmadı kestiğime pişman oldum emzirmeyi kesersen daha iyi olur dediler daha kötü oldu.Geceleri kesintisiz uyurdu şimdi sürekli uyanıyor.Emzirmeyi kestigimden beri daha huzursuz,üstüme daha çok düştü çünkü bağımız koptu ve çocuk panik halinde.Sizin bebeginiz çok küçük 2 yaşına kadar emmek onun da hakkı.Hem yenidoğan bebeginiz için üretilen kolostrum çok faydalı ondan da yararlansın.ikisi birlikte emerse kıskançlık olmaz,ilişkileri güçlenir
Ben de kiz istiyommm onu napcaz :))) su senin anakucagina baktim tinylove memnunmuydun? Bir yere giderken yatakta olur dedim ama o oyuncakli renkliller var ya fisher price ya da bondigo falan onlarda aklimi celiyo bitane pregonun buldum ama kendisi salliyor elektrikli
Canım sen de ocean mummy kullanıyordun di mi?Benim kan değerlerim iyiydi ama bunu verdi herşey var içinde diye.Balik yağı,omega 3 vit.,demir,b3,b5,b12,çinko,folik asit,D.Bu multivitamin dediğimiz gereksiz olan değil di mi
Öğrenen 2 kişi dışında ihtimaller de olsa genel erkek benim çevrem zaten hep erkek 4hamilenin 3 u erkek ben kaldım öğrenmeyen çevremden bakalım 2 hafta sonra ne diyecek
Kızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim