Suyu az içiyor olabilir misin canım? Hamilelikte olur diyorlardı ama ben yaşamadım. Tansiyonunu ölçtür mutlaka. Önemli bir şey yoktur inşallah.Kızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim
Vinalac ben bulanti için kullanıyorum gaza etkisi bence yok yani bende gaza cozum olmuyor bazen çok rahatsız bile oluyorum gazdan dolayı hattaSelam bana doktorum vinalac önerdi henüz kullanmadım ama arastır istersen :)
Kızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim
3 kere de kullanmalik fitil verdi dr bana 3 gün arayla kullandım mecburen kullandım sırf bebek etkilenmesin diye düşündüm sonuncuya pek gerek kalmadan geçmisti ama sıvıyı da çok tükettim sadece su olarak değil meyve suları falan da içtim ha birde sade maden suyu limon kattım içine falanNasıl bir tedavi gördünüz? Bende de enfeksiyon çıktı üromisin şase verdi 1 kullanımlık ama emin olup kullanamadım hala belki bol suyla geçer diye. Korkuyorum da ama ya geçmezse diye ne yapacağımı bilemedim.
3 kere de kullanmalik fitil verdi dr bana 3 gün arayla kullandım mecburen kullandım sırf bebek etkilenmesin diye düşündüm sonuncuya pek gerek kalmadan geçmisti ama sıvıyı da çok tükettim sadece su olarak değil meyve suları falan da içtim ha birde sade maden suyu limon kattım içine falan
Bu yıl erkek senesi sanırım insAllah gönlünden geçen olur bana da gönlümden geçen olsun bıcır bıcır bi kızım olsun cok istiyorum ama tabi babası gibi bi oglusumda olabilirDemi tecrübeli burda:) içinize ne doğdu demek istedim :)
C
Canim
3 gündür benimde başım çok ağrıyor normalde düşük tansiyonlu birisiyim ben 10/6 falan geçen gece acilde 15/8 çıktı tansiyon yükselmesine bağlıyorum ağrımıKızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim
Fitil iyi geliyor birinciden sonra bile farkedersin yoğunluk olursa akıntı da korkma ben korkmuştum ilaç içindeki iltihabi söküyormusBana da bugün iki fitil verdi çok açık yeşil arada akıntı oluyordu, kaşıntı falan yoktu birini az önce koydum, diğeride 3 gün sonra
Canim son gittigimde yine 1 ay sonra dedi. Cok sukur bir sorunum olmadigi icin surekli gelmeni gerektirecek vir sey yok dedi. Tam dogum gunumde gidecegim :))) insallah kismetse... detayli da o zamanlarda yapilacak muhtemelen bakalim. 17 haftalik olacagim o zaman. Ama sanki 20 hafta demisti bana. Inan emin olamadim. Gittigimde vakti gelmisse yaptiririz artik. :))Pircici kuzum randevu tarihini ne zamana aldın ?
Doktor gelecek randevum icin detaylı ultrason dedi :)
Gercekten ne emojisi? Hangi emoji hicbir sey anlamadim canim :)))VallaPircici canim bu emoji kullanım dışında pek memnun kalmadik ya
Aslinda bilirsin rahata da pek bi çabuk alışıp kabullenip hayatimiza kabul eden toplumuzdur
Eskiden örneğinGercekten ne emojisi? Hangi emoji hicbir sey anlamadim canim :)))
Yenisin de kullaniliyormussEskiden örneğintelefonlarımızdaki emoji kullanilamiyordu...
Cidden ama bu olay 6 yil oncesininİlk kez duydum sonradan kız denen, her şey mümkün demekki, hayırlısı
Ama asıl bileşeni probiyotik mikroorganizma yani bagırsak hareketleri rahatlasın diye ne alakaki mide bulantısıylaVinalac ben bulanti için kullanıyorum gaza etkisi bence yok yani bende gaza cozum olmuyor bazen çok rahatsız bile oluyorum gazdan dolayı hatta
Ben 23 subatta gitmiştim ikiliye sonra sonuclarımıda alıp 2 mart tekrar gittim doktoraCanim son gittigimde yine 1 ay sonra dedi. Cok sukur bir sorunum olmadigi icin surekli gelmeni gerektirecek vir sey yok dedi. Tam dogum gunumde gidecegim :))) insallah kismetse... detayli da o zamanlarda yapilacak muhtemelen bakalim. 17 haftalik olacagim o zaman. Ama sanki 20 hafta demisti bana. Inan emin olamadim. Gittigimde vakti gelmisse yaptiririz artik. :))
Benim değerlerim cok iyiydi ama yine de demir olsun vitamin olsun balık yagı olsun verdi banaKizlar benim cumartesi kontrolum vardı 2li test yaptı 1 hafta sonra çıkacak sonucu ense kalınlığı normal dedi..decavit verdi ama hiç vitamin değerlerimë bakmadan verdiği için aklım karişti doktorum iyi aslında ama insan yinede her şeye tereddutle yaklaşıyor
Canim benim d vitaminim eksikti onu bile vermedi doktor nedense degerlerin iyidir..ben regenesis omega kullandm en basindan beri tek folik kullanmadm sanirm onda her sey var..Kizlar benim cumartesi kontrolum vardı 2li test yaptı 1 hafta sonra çıkacak sonucu ense kalınlığı normal dedi..decavit verdi ama hiç vitamin değerlerimë bakmadan verdiği için aklım karişti doktorum iyi aslında ama insan yinede her şeye tereddutle yaklaşıyor
Kizlar dün akşam yatmadan okumuştum 1.trimesterin sonunda baş ağrıları olur ve iyi haber akabinde geçer diyor3 gündür benimde başım çok ağrıyor normalde düşük tansiyonlu birisiyim ben 10/6 falan geçen gece acilde 15/8 çıktı tansiyon yükselmesine bağlıyorum ağrımı
3 gündür benimde başım çok ağrıyor normalde düşük tansiyonlu birisiyim ben 10/6 falan geçen gece acilde 15/8 çıktı tansiyon yükselmesine bağlıyorum ağrımı
Önce kız denilip sonra erkek denen benim çevremde de var ama tam tersine pek rastlamadım canım. Benim de erkek gibi doğmaya başladı içime, bu sene bir çok ünlü de Doğum yapacak, Fahriye evcen de erkek anası olacakmışCidden ama bu olay 6 yil oncesininyeğenimde de kız dendi kaç ay son aylara yakın erkek olduğu belli oldu.cok sasirmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?