Kızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim
Kızlar bu gecmek bilmeyen baş ağrısı sizde de var mı bu neden olur acaba bilen var mı gün içinde mutlaka başım ağrıyor. Gebelik öncesinde baş ağrısı nedir bilmezdim
Nasıl bir tedavi gördünüz? Bende de enfeksiyon çıktı üromisin şase verdi 1 kullanımlık ama emin olup kullanamadım hala belki bol suyla geçer diye. Korkuyorum da ama ya geçmezse diye ne yapacağımı bilemedim.
3 kere de kullanmalik fitil verdi dr bana 3 gün arayla kullandım mecburen kullandım sırf bebek etkilenmesin diye düşündüm sonuncuya pek gerek kalmadan geçmisti ama sıvıyı da çok tükettim sadece su olarak değil meyve suları falan da içtim ha birde sade maden suyu limon kattım içine falan
3 kere de kullanmalik fitil verdi dr bana 3 gün arayla kullandım mecburen kullandım sırf bebek etkilenmesin diye düşündüm sonuncuya pek gerek kalmadan geçmisti ama sıvıyı da çok tükettim sadece su olarak değil meyve suları falan da içtim ha birde sade maden suyu limon kattım içine falan
Bu yıl erkek senesi sanırım insAllah gönlünden geçen olur bana da gönlümden geçen olsun bıcır bıcır bi kızım olsun cok istiyorum ama tabi babası gibi bi oglusumda olabilir
3 gündür benimde başım çok ağrıyor normalde düşük tansiyonlu birisiyim ben 10/6 falan geçen gece acilde 15/8 çıktı tansiyon yükselmesine bağlıyorum ağrımı
Canim son gittigimde yine 1 ay sonra dedi. Cok sukur bir sorunum olmadigi icin surekli gelmeni gerektirecek vir sey yok dedi. Tam dogum gunumde gidecegim :))) insallah kismetse... detayli da o zamanlarda yapilacak muhtemelen bakalim. 17 haftalik olacagim o zaman. Ama sanki 20 hafta demisti bana. Inan emin olamadim. Gittigimde vakti gelmisse yaptiririz artik. :))
Valla Pircici
canim bu emoji kullanım dışında pek memnun kalmadik ya
Aslinda bilirsin rahata da pek bi çabuk alışıp kabullenip hayatimiza kabul eden toplumuzdur
Kizlar benim cumartesi kontrolum vardı 2li test yaptı 1 hafta sonra çıkacak sonucu ense kalınlığı normal dedi..decavit verdi ama hiç vitamin değerlerimë bakmadan verdiği için aklım karişti doktorum iyi aslında ama insan yinede her şeye tereddutle yaklaşıyor
Canim son gittigimde yine 1 ay sonra dedi. Cok sukur bir sorunum olmadigi icin surekli gelmeni gerektirecek vir sey yok dedi. Tam dogum gunumde gidecegim :))) insallah kismetse... detayli da o zamanlarda yapilacak muhtemelen bakalim. 17 haftalik olacagim o zaman. Ama sanki 20 hafta demisti bana. Inan emin olamadim. Gittigimde vakti gelmisse yaptiririz artik. :))
Ben 23 subatta gitmiştim ikiliye sonra sonuclarımıda alıp 2 mart tekrar gittim doktora
Bir ay sonra dedi banada ama hangisinden bir ay hesaplamalıyım bilemedim :)
30 mart en kesini gibi sanki
Buarada sana ek vitamin vs verdi mi ?
Kizlar benim cumartesi kontrolum vardı 2li test yaptı 1 hafta sonra çıkacak sonucu ense kalınlığı normal dedi..decavit verdi ama hiç vitamin değerlerimë bakmadan verdiği için aklım karişti doktorum iyi aslında ama insan yinede her şeye tereddutle yaklaşıyor
Benim değerlerim cok iyiydi ama yine de demir olsun vitamin olsun balık yagı olsun verdi bana
Bundan sonra bünye iki kişilik calısacak bana kalırsa lazım
Canim benim d vitaminim eksikti onu bile vermedi doktor nedense degerlerin iyidir..ben regenesis omega kullandm en basindan beri tek folik kullanmadm sanirm onda her sey var..
3 gündür benimde başım çok ağrıyor normalde düşük tansiyonlu birisiyim ben 10/6 falan geçen gece acilde 15/8 çıktı tansiyon yükselmesine bağlıyorum ağrımı
Önce kız denilip sonra erkek denen benim çevremde de var ama tam tersine pek rastlamadım canım. Benim de erkek gibi doğmaya başladı içime, bu sene bir çok ünlü de Doğum yapacak, Fahriye evcen de erkek anası olacakmış Çokkk sevdiğim Bengü ise kız bebek bekliyormuş. Bizim için de hayırlısı neyse o olsun. İki gün sonra randevum var bakalım dr çıtlatacak mı bir şeyler. 13. haftaya girmiş olcam.