Önce kız denilip sonra erkek denen benim çevremde de var ama tam tersine pek rastlamadım canım. Benim de erkek gibi doğmaya başladı içime, bu sene bir çok ünlü de Doğum yapacak, Fahriye evcen de erkek anası olacakmış Çokkk sevdiğim Bengü ise kız bebek bekliyormuş. Bizim için de hayırlısı neyse o olsun. İki gün sonra randevum var bakalım dr çıtlatacak mı bir şeyler. 13. haftaya girmiş olcam.
Erkek anaasi olmak önemli :) dogurup salanlar yuzunden neler yasandigini goruyoruz :) Rabbim boyle bir misyon yuklediyse bana ki ben erkek cocuk yetistirilmesini cok elestirirdim vardir bir bildigi diyorum:) kibar vicdanli merhametli bir erkek cocuk yetistirmeyi,ev isi yapmanin erkeklikle alakasi olmadigini falan hep ogretmek istiyorum:) ilerde hanzo olmasin :)
Önce kız denilip sonra erkek denen benim çevremde de var ama tam tersine pek rastlamadım canım. Benim de erkek gibi doğmaya başladı içime, bu sene bir çok ünlü de Doğum yapacak, Fahriye evcen de erkek anası olacakmış Çokkk sevdiğim Bengü ise kız bebek bekliyormuş. Bizim için de hayırlısı neyse o olsun. İki gün sonra randevum var bakalım dr çıtlatacak mı bir şeyler. 13. haftaya girmiş olcam.
Ablamın arkadasına 8 ay boyunca kız dediler ani tansiyon yükselmesinden acile gittigi bi akşam acil doktoru oglunuz gayet iyi diyince o zaman ogulları olcagını ögrendiler ve bu olay acıbadem gibi iyi bi hastanede iki yıl önce oldu :)
Bana da tahlil yapıldı.kan ilacı ve d vitamini verdi sadece.daha önceki hamileliğimde decavitte vermişti.1 ay sonra gideceğim bende ama cinsiyeti metak ediyorum.devşetteki doktora giderim 2 hafta sonra büyük ihtimal.belki o söyler.
Günaydın biz de dün gördük yine miniğimizi. Göstermedi tabi ki artık 1 ay sonra ınsallah. Ben sağlık ocağında genel kan tahlili yaptırmıştim onu da görürdüm yanımda. Oraya bakarak doktor d vitamini ve demir ilacına başlattı. Bu arada 15 günde 1.2 kg almisim ben de diyorum göbeğim neden cikti bebek bu kadar çabuk belli eder mi kendini
Ben de kiz istiyommm onu napcaz :))) su senin anakucagina baktim tinylove memnunmuydun? Bir yere giderken yatakta olur dedim ama o oyuncakli renkliller var ya fisher price ya da bondigo falan onlarda aklimi celiyo bitane pregonun buldum ama kendisi salliyor elektrikli
Aşırı memnundum hem de:)
Ana kucaklarının çoğu düz. Yanları kalkık değil. Yana dönüp düşmesin diye bunu almıştım bir tek neşiğe benzer ana kucağı buydu 5 sene önce. Onun tipine benzer başka uygun fiyatlı bulursan o da olur. Önemli olan yanlar yukarda olsun bebek düşmesin
Canım sen de ocean mummy kullanıyordun di mi?Benim kan değerlerim iyiydi ama bunu verdi herşey var içinde diye.Balik yağı,omega 3 vit.,demir,b3,b5,b12,çinko,folik asit,D.Bu multivitamin dediğimiz gereksiz olan değil di mi
Ocean mummy çok iyi cnm onda tüm vitaminler yok. Olması gerekenler var. Demir b vitaminleri çinko sırf. Ve katkısız aynı zqmanda ifos belgeli cıva içermeyen balık yağı yani. Hastalığımı ilaçsız atlatmak adına bir kutu kullandım bıraktım şimdilik. Demirime baktırcam ona göre yine başlarım.
3 gündür benimde başım çok ağrıyor normalde düşük tansiyonlu birisiyim ben 10/6 falan geçen gece acilde 15/8 çıktı tansiyon yükselmesine bağlıyorum ağrımı
Canim tansiyonm normal evde aletim var olcuyorum ama muthis bi bas ağrısı var hani sanki boyle sogukta üşütürsün sunizitin azar gibi zonk zonk. Tansiyonun çıktığını anladığın an hemen bi yarim limonu bi bardaga sık su doldur ic tansiyon yüksek bekleme
Kizlar benim cumartesi kontrolum vardı 2li test yaptı 1 hafta sonra çıkacak sonucu ense kalınlığı normal dedi..decavit verdi ama hiç vitamin değerlerimë bakmadan verdiği için aklım karişti doktorum iyi aslında ama insan yinede her şeye tereddutle yaklaşıyor
Cnm elevit ve decavit yerine farklı bişi kullanabilirsin istersen. Doktoruna danış ocean mummy var diyip içeriğini at bunu kullansam olur mu de bakalım. Onları devlet karşılıyor diye veriyorlar doktorlar. Her gebe alabilsin diye ama maddi durumun iyiyse katkısız içinde her bişi olandan değilde daha luzümlu, vücunda depolanması sorun olmayan vitaminleri kullanman daha güzel. 50-60 tl gibi bişiydi sanki yanlış hatırlamıyorsam. Ama alamayacaksan tabi dr un dediğini yapabilrsin
Erkek anaasi olmak önemli :) dogurup salanlar yuzunden neler yasandigini goruyoruz :) Rabbim boyle bir misyon yuklediyse bana ki ben erkek cocuk yetistirilmesini cok elestirirdim vardir bir bildigi diyorum:) kibar vicdanli merhametli bir erkek cocuk yetistirmeyi,ev isi yapmanin erkeklikle alakasi olmadigini falan hep ogretmek istiyorum:) ilerde hanzo olmasin :)
Hayır hic tahminde bulunmadı öncesinde ben cok erkek hissediyorum dediğmde niye öyle söylüyorsun sağlıklı istiyorum de dedi. Bende ben erkek istemiyorum erkek hissediyorum dedim. Oda ısrarla söylemedi beni erkekci sandı heralde. Acaba diyorum kız mıydı da söylemedi eger öyleyse daha cok sevinirim oncelik saglik tabi hic farketmez de ayın 13unde ramdevum ne der çatlıyorum şimdiden
Hayır hic tahminde bulunmadı öncesinde ben cok erkek hissediyorum dediğmde niye öyle söylüyorsun sağlıklı istiyorum de dedi. Bende ben erkek istemiyorum erkek hissediyorum dedim. Oda ısrarla söylemedi beni erkekci sandı heralde. Acaba diyorum kız mıydı da söylemedi eger öyleyse daha cok sevinirim oncelik saglik tabi hic farketmez de ayın 13unde ramdevum ne der çatlıyorum şimdiden
Büyük ihtimal erkekci diye düşündü ve söylemedi
Kız cocugu oldugunu söylediginde aldıranlar oluyormus o yüzden kız oldugunu eger anne hissediyorum veya istiyorum gibi bişey demezse görseler bile aldırma ihtimaline karsı söylemiyorlar
Büyük ihtimal erkekci diye düşündü ve söylemedi
Kız cocugu oldugunu söylediginde aldıranlar oluyormus o yüzden kız oldugunu eger anne hissediyorum veya istiyorum gibi bişey demezse görseler bile aldırma ihtimaline karsı söylemiyorlar
Evet biliyorum o kahrolasi zihniyeti. Allahım öylelerine nasip etmesin inşallah. Isteyen milyonlarcA insan var onların olsun kız bebeler değerim hakkında ne düşünüyorsun
Evet biliyorum o kahrolasi zihniyeti. Allahım öylelerine nasip etmesin inşallah. Isteyen milyonlarcA insan var onların olsun kız bebeler değerim hakkında ne düşünüyorsun
Canim tansiyonm normal evde aletim var olcuyorum ama muthis bi bas ağrısı var hani sanki boyle sogukta üşütürsün sunizitin azar gibi zonk zonk. Tansiyonun çıktığını anladığın an hemen bi yarim limonu bi bardaga sık su doldur ic tansiyon yüksek bekleme
Aynen öyle yapıyorum zaten limonu çok yiyordum düşer tansiyonum diye azalmıştım şimdi baş ağrısında hemen yapıyorum gerçekten azalıyor tansiyonun da etkisi var demekki
Ben hamilelik Rehberi diye bi uygulama indirmiştim onu kullanıyorum mavi bebek var logoda. Kullanan var mı? Happy mom da vardı silcem. Bugün öneri olarak kendinize sık sık hem kendiniz hem de bebeğiniz için kilo almanız gerektiğini hatırlatın yzmış çok güldüm. Banu çiftçiyi biliyorum o da iyi