Kızlar ikili test sonucum iyi dimi daha doktora gitmedim bana normal geldi ama sizde bakar mısınız. Bu arada beta hcg 82 e ben erkek hissediyorum
Burdan okuduklarımdan istinaden sonuçların iyi geldi bana ve değerin de kız oda yine burdan bildiğim hayırlısı olsun tabi ki bu arada testini de devlette mi yaptırdın cnm kaç günde çıktı sonucu

Yani tabiki cözüm olması iyi bişey ama ham maddesi bulantı cözücü değil değişik olmus :)

Kizlarr nasilsinizz cinsiyet ogrendiniz mi. Ben ikili test sonucu yuzunden ayrintili ultrasona girdimm %90 kiz dedi doktor 13 haftalik oldukk. Ultrasonda sorun cikmadi ama ikili taramada yuksek risk cikinca sanirim yurt disina kan gondericez fetal dna bakilsin diye.

Ben de bu sefer yuksek diye korkuyorum bir de bundan kayiyor diye okudum yorumlarda

Soyle bir sey de buldum..titresimli yere yakin..ama tinylove ilk etapta besik gibi bile kullanilir..bir de oto koltugu sorunu var..bebek arabasi hemen ihtiyac olmuyo ama oto koltugu lazim..e bebek arabasi alirken o da icinde oluyo ne yapcagimi sasirdim :))))

Acaba baska bir yere daha mı ikili testi yaptırsan ?
Doktorum bu gittigimizde eski hastanesindeki olayları anlattıda resmen para icin bazı doktorlar neler yapıyorlarmıs

Kizlar benim kafam cok karisik tecrubeli analar bir el atsin :)))) anne yani besik istiyorum ama chicco hem pahali hem 6 aylik kullaniliyor.. 2.el temiz bulunabilir gerci..ama bunun yerine ahsap besik alip 5 yasina kadar kullanmak daha mantikli geliyor.diger sorum oto koltugu..hemen bebek arabasi gerekli degil sanki ama hastaneye git gel oto koltuguda lazim aslinda bunuda 2.el buldum joi gemm tertemiz 100 tlye..ama bebek arabasi alinca yine olacak elimde :) ana kucagida evde cok oyaliyor onuda ikinci el bulurum temiz ama oto koltugu sallanirsa ana kucagina gerek var mi :) yanii durumum olsada cok para harcamak istemiyorum bu donemde.bebek arabasini iyi bir sey alirim diyorum..nasil yapsamm :)

Karısmak gibi olmasın ama cok erken değil mi bu alısverişler icin

Ya bunu cok duyuyorumda ben boyle rahat ediyorum :) uygun denk geldikce almak daha hosuma gidiyo bir anda binleri harcamaktansa
Allah gönlüne göre versin tabi cok güzel bi indirim yakalarsan kacırma ama ne bileyim üc aylık bebeye erken geliyor bana :)
Ben birikim yapıyorum her ay kenara üc bes sadece onun icin ayrı bir para koyuyorum eşimle yazın ordan harcarız alırız herşeyini diye düşündük

Ben 23 subatta gitmiştim ikiliye sonra sonuclarımıda alıp 2 mart tekrar gittim doktora
Bir ay sonra dedi banada ama hangisinden bir ay hesaplamalıyım bilemedim :)
30 mart en kesini gibi sanki
Buarada sana ek vitamin vs verdi mi ?
Canım ben 22 şubatta gitmiştim 1 ay sonra randevu al dedi 22 marta aldım. 22 şubattan 1 hafta sonra da 2li test sonucumu göstermeye gittim zaten o zaman muayene etmedi. Sende 23 marta al randevunu.

Zaman cok cabuk geciyo 5 haftalikken burda konustugumuzu hatirliyorum:)) birden harcamak daha cok yorar beni.hazirandan sonra calismicam bir de ..elimde varken degerlendirmek benim icin en iyisi..ihtiyac disi degil zaten yatak oto koltugu..elektrikli gogus pompasi gibi seyleri ihtiyacim olursa alacagim ama beybi yatagi,tasinmasi zaten alinacak :)

Şimdi baktım da içeriğinde zencefil var sanırım o etkili oluyor birde belki ben o dönem beslenemiyordum ondan da vermiş olabilir burda da okumuştum bulantı için bi kaç arkadaşa daha doktorları tavsiye etmişti. Neyse 3 ayın bitmesine az kaldı bu skntilar da yavaş yavaş geçer herhalde artık :)
Yani tabiki cözüm olması iyi bişey ama ham maddesi bulantı cözücü değil değişik olmus :)
Besle

Canım ben 22 şubatta gitmiştim 1 ay sonra randevu al dedi 22 marta aldım. 22 şubattan 1 hafta sonra da 2li test sonucumu göstermeye gittim zaten o zaman muayene etmedi. Sende 23 marta al randevunu.
Dimi bencede uzatmayayım arayı o kadar :) 16+4 oluyo zaten detaylı icin yeterli bi süredir herhalde :)

Senden tavsiye alırız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…