Evet evet multivitamin diyo bi dünya sey var takviye gıda olarakta vermiş olabilir
Bana normalde vermeyecekti gaz kabızlık sorunun varmı dedi o zaman yazdı aldım ama kullanmadım henüz

Yatağı bende anne yani istiyorum ama uzun zaman yatamıyor o yüzden diyorum normal mobilya yatak alayım yanıma da sallanan şu beşikler den alayım diyorum hem evin odalarına da rahat götürürüm diye düşündüm ayyy aksam bende baktım habire daha çok erken ama fikir olsun diye bir de son aylara alışverişin hepsini bırakırsam maddi olarak bizi zorlamasın istiyorum yavaş yavaş indirim denk getirttikce alacağım gibi

Kız bu attığın resimle tiny love aynı yükseklikte ya bir de kemeri var niye kaysın düzgün yapınca. Bnm kız kıpırdak olmasına rağmen kaymadı. Üç farklı şekilde katlanıyor. Düz beşik gibi, az eğimli beşik bir de oturabileceği şekle dönüşüo

Ahsap anne yanin en mantiklisi :) bir de tasimak icin odadan odaya ana kucagi oste o ana kucagini yatak gibi olan tinylovedan alirsak besik gibide kullanabiliriz ilk etapta.. ama emin olamadim :) bir de gittgin yerede yatak gibi goturulur.2. El alirim ama bunu cunku baya pahali 600 800 falan 6 ay yatacagi sey :)

Tutumlu anne diye bi site var ordan bakabilirsin . Biz 1,5 yaşındayken beşikten normal tek kişilik yatağa geçmiştik 5 yala kdr kullanamiorsun pek eli kolu çarpıyor. Hatta ben beşik alcağıma acaba direkt montesorri yataklarından mı alsam diyorum. Yatar yanına rahatc emziririm geniş geniş

Bende düşündüm özele mi girsem bir diye bugün 11+6 acaba belli olmaz da boşa gitmiş olur muyum diye gidemiyorum. Haftaya mı gitsem ki

Titresim var miydi bunda kendimiz mi salliyoruz bir de kac aya kadar kullanabildin

Ben beşik ve bebek arabası alm8stim başta hiç birşey almamistim. Arabayı da hemen kullandık tavsiye ederim. Beşik için de park beşik aldım anne yani beşiğe gerek kalmıyor onunla 2 kademeli olduğu için. 5 veya 6 ay üst katta yatırmıştım yatağıma birleştirip. 6. Ayda en alt kademesinde yatmaya başlamıştı.
Direk bebek arabası al oto koltuğu olayı halledilmis olur.

Yarin regl günüm aşırı beyaz akıntim var ve başım çatlıyor. 3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum ilk 2 ay günleri denk gelmedi bu ay denk geldi çok heyecanlıyım. İdrarda ne zaman belli olur umut bağlamak istemiyorum ama oluyor.

Ben o park besige isinamadim cok kullanisliymis ama..bebek arabasini oyle yapayim o zaman iki iki almayayim..

BEN folik asit bile kullanmiyorum
15 adet civarı kullandım tahlil yaptırdığımda fazla cıktı Allah korusun herşeyin fazlasi zarar

Ben cinsiyet net belli olsun alışverişe başlıcam zaten alacağım şeyler az bnm. Arabası ateş ölçerim pompam fln var hep. Bi yatağı yok bir de işte çıtçıtlı bodyler. Kızıma da öyle yapmıştık hemen aldık çoğu şeyi indirim takip edip. Yoksa sezona denk gelince çok masraflı oluyo. Bir de son aylarda pek yürüyemiyorsun rahatça ben çok zorlanmıştım ve iyiki erkenden almışım demiştim. En güzeli 5-6. Aylarda almak. Yazın sıcağında pek çekilmez o koca göbüşle dışarlarda. Nisan mayıs almaya başlamalı ilk bebişse. Mağazalar kışlıkları şubatta yazlıkları temmuzda indirme sokuyor alın doldurun o tarihlerde kıyafetleri de Hala kızıma öyle alışveriş yapıyorum ben yazlıkları hazır şimdiden bu yılki

Titresim var miydi bunda kendimiz mi salliyoruz bir de kac aya kadar kullanabildin
Titreşim de var müzikte hatta tepesindeki zımbırtıda ışık yanıp sönüyor. İstersen açmıyorsun. Ama sallaması kendin maalesef. Sallananlar daha pahalıydı o zamanlar ya el uzatamadım bile. 6 aya kdr beşik gibi kullandım sonra da oturma pozisyonunda yemek yedirdim mama sandalyesine oturamıyordu 6-8 ay arası. Orda eğimli oluyordu rahat etmiştim. 10 aylıktı galiba kaldırdım o kısım net diil

BEN yumurtlama pickinden yaklaşık 6 7 gün sonra normal testte silik silik ve geç görmeye (birkaç saat sonra)basladim
yine pickin 9 10. Günleri daha güzel cıktı ben de hemen kan verdim 31 cıktı

İdrarda 1gün gecsin reglin öyle bak derim

Benim arkadaşım da Ankara'da ünlü bir merkezde tüp bebek yaptırdı, aynı doktora gebelik takibine gidiyordu, doktor kız deyince bir sürü pembe kıyafetler battaniyeler aldı yıkadı ütüledi bana da fotolarını yolladı. 18. haftada erkek dedi aynı doktor ve oğlu oldu

Adet gününden iki gün önce öğrenen de var geçince öğrenede cnm. İstersen bir gün daha bekle düzenliyse yrn anlarsın ztn olmazsan test yaprsın. Güzel haberlerle inşallah
Bir de eğer elinde fazladan ovulasyon testi varsa onda da çıkıyo gebelik. Ben öyle öğrenmiştim üç gebeliğimi de. Yine ikisi kalın oluyor çizgilerin ama silik diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…