Mayıs Haziran gibi düşünüyorum bende nasipse :)

Ben 23 subatta gitmiştim ikiliye sonra sonuclarımıda alıp 2 mart tekrar gittim doktora
Bir ay sonra dedi banada ama hangisinden bir ay hesaplamalıyım bilemedim :)
30 mart en kesini gibi sanki
Buarada sana ek vitamin vs verdi mi ?
Mart sonu git canim. Ben de mart sonu gidecem. Evet bana tekrar kan tahlili yapti. Kan degerim azcik dusmus. Regenesis max kullaniyordum. Ona ek olarak kan hapi ve d vitamini damla verdi. Onlari iciyorum canim.

Ben o park besige isinamadim cok kullanisliymis ama..bebek arabasini oyle yapayim o zaman iki iki almayayim..
Park beşikti bizimde memnun kalmadım ben alt kademeye inince bebeği koyamıyordum belim iki büklüm oluyordu. Yatak yanı daha mantıklı. Ya da beşik alıp yan tahtasını monte etmicen yatağına yapıştırcan. O daha uzun süreli olur bak

Ay gene onsekiz neysede sekiz aylıkken kız herşeyini yapmıstı
Allahtan erkek cok istiyorlardıda sadece maddi yıkıma ugradılar :)

Bak bunun gibi yanı inebilen büyük beşiklerden alabilirim hem yatağıma yapıştırırım hem de sonra ayıracağım zaman kaldırır yanını uzun süreler kullanırım. Anne yanı diye satılanlar 9 aya kdr oluyor küçücük dediğin gibi.

Ben valla sadece kendime harcama yapıyorum
Vitaminler zaten dünya tuttu sagolsunlar,bikaç pantolon aldım, solante güneş kremidir, catlaklar için ceşitli yağlardır şimdi eve klima arastırması derken boyuna bana calısıyoruz :)

Evet bize de çok gidiyor. Kızım ve eşim de hasta olunca ve ikili test de, sırf şubat ayında hastane ve eczaneye toplamda 1000 tl bayılmışız pantolonlarımı outletten aldım ıyguna geldi ama kremler fena

23 mart erken mi olur ya
Bende 22 martta gidicem 16. Haftam denk geliyor ama detaylı ultrasona 20. Haftamda dedi doktor. 20-24 te bakılıyor ikilide problem yoksa çünkü. 16 da kendi doktorumla 20 de detaylıyı yapacak doktorla randevum var bnm. Kızımdq da öyle olmuştu. Senin niye erken öyle ikili de güzel çıktı hem

Evet bize de çok gidiyor. Kızım ve eşim de hasta olunca ve ikili test de, sırf şubat ayında hastane ve eczaneye toplamda 1000 tl bayılmışız pantolonlarımı outletten aldım ıyguna geldi ama kremler fena
Benim Allahtan sigortam var hastaneye katılım payı ödüyoruz ama doktorun aldırdıgı vitaminler 400lira gibi bişey tuttu solante zaten gereksiz büyük ve pahalı :/ pantolonları hangi markanın outletinden aldın haftasonu viaport var İstanbul’da sözde outlet ama hic bişi bulamadım bırak uyguna bulmayı

Aaa bak ama şimdi okudum da internette daha erken tarih yzmış alıntıladım
En iyi gebeliğin 18-23. haftalarında yapılabilir ve bebeğin beyin, yüz, omurga, kalp, mide, bağırsaklar, böbrekler, eller, kollar ve bacaklar gibi tüm vücudu anatomik açıdan incelenir.
Aynı zamanda plasenta dediğimiz bebeğin eşinin yeri, yapısı, bebeğin suyunun miktarı ve fetal büyüme de değerlendirilir.
Çoğu durumda aileler bebeklerinin normal olarak geliştiğini öğrenerek rahatlayabilirler. Ayrıca bebekte çıkabilecek bir anormallik de önceden değerlendirilip yapılması gerekenler gecikmeden yapılabilir.

Alla alla sen böyle söyleyince bende sasırdım simdi
23 subatta ense kalınlığı falan ölcüldü bir ay sonra gelince detaylıya bakıcaz haftayada kan testi sonucuyla gel cinsiyete bakalım demişti
30 martta gitsem oda 20 hafta olmuyor

Lcw den buldum cnm 27 tl ye kot aldık. Normalinden 65 e almıştım oysa. Keşke almasaymışım. İnternet sitesinden bak ordan da alabilirsin aslında

Ben o park besige isinamadim cok kullanisliymis ama..bebek arabasini oyle yapayim o zaman iki iki almayayim..
Canım eğer yatılı gidip kaldığın yerler varsa park yatak o zaman mantıklı oluyor. Eltim şehir dışında yaşıyor yazın buraya kv nin yazlığına geliyorlar, gelirken park yatağını toplayıp çantasına koyup getiriyor, yatılı gittiği yerde çok rahat oluyor. Bir de onun bebişi 6.aydan itibaren kendi başına uyumaya başladı, park yatak alt kademede derin oluyor onun içine koyuyor çocuk az mızıklıyor ayağa kalkıyor filan ama çıkamayınca mecbur yatıp uyuyor ben de sık sık ailelere yatılı gidiyorum ondan park yatak mantıklı geliyor ama yatılı gitme olayım olmasa direk anne yanı olan ahşap beşik alırdım. Gerçi ben henüz araştırma aşamasındayım muhtemelen 6.ayfa filan kesin kararı verip alırım.

18. Hafta oluyor mu peki? Öyleyse oluyormuş baksana

Ben tüp bebekle hamile kalanlar topiğine de bakıyorum da orda hep 20.,21.,22. Haftalarda girdiler detaylı ultrasona. Sadece riskli durumu olanlar erken girdi.

18. Hafta oluyor mu peki? Öyleyse oluyormuş baksana
Ya benim aklım bu konularda cok karısıyor banu cifcinin uygulamasında suanda 15. Haftda diye geciyorum ama happy mom da 14+1im
Pircici yüz kere anlattı ama yok almıyor kafam :)
Sanırım 14+1 14+6 arası 15. Hafta diye geciyor o zaman 30 martta 18.haftam icinde oluyorum

Cok karıstı dimi

Hangi vitaminleri aldın canım? Benim dr vitamin vermiyorum dedi ama kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…