- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Banu cifci de 18+23 haftada yapılır yazıyorBen tüp bebekle hamile kalanlar topiğine de bakıyorum da orda hep 20.,21.,22. Haftalarda girdiler detaylı ultrasona. Sadece riskli durumu olanlar erken girdi.
Evet cnm 14+2 ler fln 15 demek. Yani 14 haftan doldu üstüne 2 gün geçti deniyor .o sebeple 15. Haftayı yaşıyorsun 14 dolduğundan.Ya benim aklım bu konularda cok karısıyor banu cifcinin uygulamasında suanda 15. Haftda diye geciyorum ama happy mom da 14+1im
Pircici yüz kere anlattı ama yok almıyor kafam :)
Sanırım 14+1 14+6 arası 15. Hafta diye geciyor o zaman 30 martta 18.haftam icinde oluyorum
Cok karıstı dimi
18 oluyor diye çağırmış demekki seni işte. İstiyorsan birkaç gün daha bekle 18 +3 fln da gitBanu cifci de 18+23 haftada yapılır yazıyor
Tüp bebekler daha riskli değil mi aslında
Maltofer demir ve folik asit ilacıHangi vitaminleri aldın canım? Benim dr vitamin vermiyorum dedi ama kullanmak istiyorum.
Canım biz de bunun gibi bir şey istiyoruz ama gel gör ki alçak duruyor bunun boyu sanki. Yatakla aynı hizada olmaz gibi. İnşallah buluruz aradığımız beşiği.Bak bunun gibi yanı inebilen büyük beşiklerden alabilirim hem yatağıma yapıştırırım hem de sonra ayıracağım zaman kaldırır yanını uzun süreler kullanırım. Anne yanı diye satılanlar 9 aya kdr oluyor küçücük dediğin gibi.Eki Görüntüle 2241928
Ultrasonda sorun çıkmadıysa merak etmeyin fetal dna testinizi sonucu da tertemiz çıkar insKizlarr nasilsinizz cinsiyet ogrendiniz mi. Ben ikili test sonucu yuzunden ayrintili ultrasona girdimm %90 kiz dedi doktor 13 haftalik oldukk. Ultrasonda sorun cikmadi ama ikili taramada yuksek risk cikinca sanirim yurt disina kan gondericez fetal dna bakilsin diye.
O zaman ay sonu en ortası en mantıklısı oluyor cok sağol :)Evet cnm 14+2 ler fln 15 demek. Yani 14 haftan doldu üstüne 2 gün geçti deniyor .o sebeple 15. Haftayı yaşıyorsun 14 dolduğundan.
Insallah canım özelde yaptırdım 3güne çıktı sonuçBurdan okuduklarımdan istinaden sonuçların iyi geldi bana ve değerin de kız oda yine burdan bildiğimhayırlısı olsun tabi ki bu arada testini de devlette mi yaptırdın cnm kaç günde çıktı sonucu
Hcg icin icin 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız demişlerdi bende tuttu belki seninkide kızdır :)
Slm kızlar ikili test sonucum çıkmış nette baktım FREE beta hcg 20,2 yazıyor. Sizin cinsiyet için baktığınız değer bu mu:)
Elbiseler pamuk diyo ya emin olamadım iş yerinde giymemem öyle sanırımhttps://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/outlet/kadin/hamile-giyim Burda var bikaç bişi ama bnm aldığım yok bakiim dedim de. Elbise tayt fln olabilir ama
Hadi insallah gönlünden gecen olsun :)benimde 126,50 inşallah bizimde tutacak ve kız olacak:):):)
erkek miş bu değere göre benimde yüksek 126,50 kızmış
bakalım görücez tutacak mı bi çok kişi doğru tuttuğunu
söylüyor.hakkımızda hayırlısı öncelikle
Evet kuzum. 14+0 ve 14+6 arasi 15.hafta oluyor. 23 mart erken olabilir. En son 2 yada 3 mart demistin. Ay sonu git 30u gibi. Ben de 27 martta gidecegim. En son 27 subatta gittim. 1 ay sonra dedi. Bakalim detayli icin gec kalmis sayilmayiz. Eger oyle olsa uyarirdi doktor beni.Ya benim aklım bu konularda cok karısıyor banu cifcinin uygulamasında suanda 15. Haftda diye geciyorum ama happy mom da 14+1im
Pircici yüz kere anlattı ama yok almıyor kafam :)
Sanırım 14+1 14+6 arası 15. Hafta diye geciyor o zaman 30 martta 18.haftam icinde oluyorum
Cok karıstı dimi
Gebelik testide var elimde ama 13 gün önce yumurtlama oldu çıkar mı. Normalde adetim 1 ve 2 si gibi gelir ama yumurtlama 20 şubatta oldu o yüzden 14 gün saydım. Yarın oluyor normalde yumurtlama takibi yapmasam çoktan geçti sanardim .sürekli ateşim çıkıyor yanaklarım al al oluyor normal de olmaz bende yanak kızarması bilmiyorum heyecan yaptımAdet gününden iki gün önce öğrenen de var geçince öğrenede cnm. İstersen bir gün daha bekle düzenliyse yrn anlarsın ztn olmazsan test yaprsın. Güzel haberlerle inşallah
Bir de eğer elinde fazladan ovulasyon testi varsa onda da çıkıyo gebelik. Ben öyle öğrenmiştim üç gebeliğimi de. Yine ikisi kalın oluyor çizgilerin ama silik diil
Bilmiyorum ki onlar hep o haftalarda gitti ondan yazdım öyle. Tüp bebekle de hamile kalsan kanama, rahim ağzı açıklığı, çoğul gebelik vs gibi durumun yoksa riskli gebelik olmuyorsun. Ama bi tanesi 18.haftada gitti. Demekki 18de gitmek de sıkıntı değil. Bu iş aynı bizim ikili test olayı gibi sanırım, ikili testte 11. İle 14.haftalar arası yapılıyordu ama doktorların çoğu 12. haftada çağırıyorBanu cifci de 18+23 haftada yapılır yazıyor
Tüp bebekler daha riskli değil mi aslında
Heh geldi gene kurtarıcımEvet kuzum. 14+0 ve 14+6 arasi 15.hafta oluyor. 23 mart erken olabilir. En son 2 yada 3 mart demistin. Ay sonu git 30u gibi. Ben de 27 martta gidecegim. En son 27 subatta gittim. 1 ay sonra dedi. Bakalim detayli icin gec kalmis sayilmayiz. Eger oyle olsa uyarirdi doktor beni.
3 gün kala yaptım birşey çıkmadı ama bide adete yakın kahverengi akintilarim olur ama bu ay bembeyaz sen belirti yaşadın miBEN yumurtlama pickinden yaklaşık 6 7 gün sonra normal testte silik silik ve geç görmeye (birkaç saat sonra)basladim
yine pickin 9 10. Günleri daha güzel cıktı ben de hemen kan verdim 31 cıktı
Oda dogru Rabbim saglık versinde yoksa detaylısı ikilisi üçü dördü hepsi bahaneBilmiyorum ki onlar hep o haftalarda gitti ondan yazdım öyle. Tüp bebekle de hamile kalsan kanama, rahim ağzı açıklığı, çoğul gebelik vs gibi durumun yoksa riskli gebelik olmuyorsun. Ama bi tanesi 18.haftada gitti. Demekki 18de gitmek de sıkıntı değil. Bu iş aynı bizim ikili test olayı gibi sanırım, ikili testte 11. İle 14.haftalar arası yapılıyordu ama doktorların çoğu 12. haftada çağırıyor
3 gün kala yaptım yoktu zatenİdrarda 1gün gecsin reglin öyle bak derim
Hadi insallah gönlünden gecen olsun :)
Heh geldi gene kurtarıcım
Gec değilde erken mi olur dedik 18-23 haftalar arası bakılıyormus ya detaylıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?