Evet cnm 14+2 ler fln 15 demek. Yani 14 haftan doldu üstüne 2 gün geçti deniyor .o sebeple 15. Haftayı yaşıyorsun 14 dolduğundan.

Hangi vitaminleri aldın canım? Benim dr vitamin vermiyorum dedi ama kullanmak istiyorum.
Maltofer demir ve folik asit ilacı
Ocean plus omega3 balık yagı
Osteocare magnezyum kalsiyum cinko d vitamini
Eger bagırsak problemi yasarsan vinalac dedi oda probiyotik aldım ama henüz kullanmadım

Balık yagı ve maltofer belki extra olabilir ama oceanplus kemik icin iyi bi vitaminmiş arastır istersen

Canım biz de bunun gibi bir şey istiyoruz ama gel gör ki alçak duruyor bunun boyu sanki. Yatakla aynı hizada olmaz gibi. İnşallah buluruz aradığımız beşiği.

Ultrasonda sorun çıkmadıysa merak etmeyin fetal dna testinizi sonucu da tertemiz çıkar ins

Kizlar pantolon konusunda addaxta kumas beli fiyonk yapilan pantolondan aldom beli lastikli acaip rahat ise giderken klasik niyette giyiyorum havuc model bilekte :))) o tarz olanlara 40 42 bakabilirsiniz

Burdan okuduklarımdan istinaden sonuçların iyi geldi bana ve değerin de kız oda yine burdan bildiğim hayırlısı olsun tabi ki bu arada testini de devlette mi yaptırdın cnm kaç günde çıktı sonucu
Insallah canım özelde yaptırdım 3güne çıktı sonuç

Hcg icin icin 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız demişlerdi bende tuttu belki seninkide kızdır :)

benimde 126,50 inşallah bizimde tutacak ve kız olacak:):):)

Slm kızlar ikili test sonucum çıkmış nette baktım FREE beta hcg 20,2 yazıyor. Sizin cinsiyet için baktığınız değer bu mu:)

erkek miş bu değere göre benimde yüksek 126,50 kızmış
bakalım görücez tutacak mı bi çok kişi doğru tuttuğunu
söylüyor.hakkımızda hayırlısı öncelikle

Hadi insallah gönlünden gecen olsun :)

Evet kuzum. 14+0 ve 14+6 arasi 15.hafta oluyor. 23 mart erken olabilir. En son 2 yada 3 mart demistin. Ay sonu git 30u gibi. Ben de 27 martta gidecegim. En son 27 subatta gittim. 1 ay sonra dedi. Bakalim detayli icin gec kalmis sayilmayiz. Eger oyle olsa uyarirdi doktor beni.

Gebelik testide var elimde ama 13 gün önce yumurtlama oldu çıkar mı. Normalde adetim 1 ve 2 si gibi gelir ama yumurtlama 20 şubatta oldu o yüzden 14 gün saydım. Yarın oluyor normalde yumurtlama takibi yapmasam çoktan geçti sanardim .sürekli ateşim çıkıyor yanaklarım al al oluyor normal de olmaz bende yanak kızarması bilmiyorum heyecan yaptım inşallah hamisimdir

Banu cifci de 18+23 haftada yapılır yazıyor
Tüp bebekler daha riskli değil mi aslında
Bilmiyorum ki onlar hep o haftalarda gitti ondan yazdım öyle. Tüp bebekle de hamile kalsan kanama, rahim ağzı açıklığı, çoğul gebelik vs gibi durumun yoksa riskli gebelik olmuyorsun. Ama bi tanesi 18.haftada gitti. Demekki 18de gitmek de sıkıntı değil. Bu iş aynı bizim ikili test olayı gibi sanırım, ikili testte 11. İle 14.haftalar arası yapılıyordu ama doktorların çoğu 12. haftada çağırıyor

Heh geldi gene kurtarıcım
Gec değilde erken mi olur dedik 18-23 haftalar arası bakılıyormus ya detaylıya

BEN yumurtlama pickinden yaklaşık 6 7 gün sonra normal testte silik silik ve geç görmeye (birkaç saat sonra)basladim
yine pickin 9 10. Günleri daha güzel cıktı ben de hemen kan verdim 31 cıktı
3 gün kala yaptım birşey çıkmadı ama bide adete yakın kahverengi akintilarim olur ama bu ay bembeyaz sen belirti yaşadın mi

Oda dogru Rabbim saglık versinde yoksa detaylısı ikilisi üçü dördü hepsi bahane
Annemde diyo eskiden ultrasonmu varmıs elli kere gitmezdik doktora kurcalamazdık diye :)
Haftasonu cinsiet görmeye oda geldi doktora kızıcakmıs az kalsın yeter dürtme cocugu rahatını bozma görmeyin cinsiyeti ne olcak falan diye

Hadi insallah gönlünden gecen olsun :)

çokkkkkkkkkk amin inşallah rabbim duy sesimi
hayırlısı ile kız ver bana:):):)

Heh geldi gene kurtarıcım
Gec değilde erken mi olur dedik 18-23 haftalar arası bakılıyormus ya detaylıya

ben yaptırdım detaylıyı 2 li ile aynı anda yapılan değil mi o
hatta ultrason raporunu verdi kanı bugün vermen lazım
dedi bu değerlerle yorumlama yapacaklar kan sonucunu falan
demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…