Kızlar gebelikle alakasız bir durum olacak ama 3 senedir yazları erzak dolabıma dadanan susam gibi bir böcek var. Hele geçen yaz 2 hafta yoktum evde bi geldim cam kavanozdaki tüm baharatları sarmış, hepsi çöp oldu ilaçlayıp sirkeli su ile silince kayboluyor ama sonraki yaz hooop yine çıkıyor. Yazın bakliyatları filan hep buzdolabına kaldırıyorum korkudan ama bu deli böcek makarnaya bile dadanıyor. Bugün yine erzak dolabında 4-5 tane gördüm. Herşeyi inceledim böceklenen bişey yok. Kokusuz detan sıktım (ağzımı, burnumu kapatıp) hemen çıktım ordan, bi süre sonra da sirkeli su ile silicem. Ya bunlar benim eve işaret filan mı koyuyor, nereden çıkıyorlar anlamadım. Evi mi ilaçlatsam, hamilelikte zararı olur mu? Vallaha bıktım, atılan onca yiyeceğe acıyorum. Böcek konusun da çok da titizim, çekiyorum sanki fikri önerisi olan var mı?

Yok detaylı ultrasonda bebegin organlarına falan bakılıyor seninki renkli ultrason olabilir mi

Çok iyi yaaa ben de nerde bu bebek diye karnımı eleyip duruyorum bana da eşim aynısını diyor rahat bırak çocuğu dürtükleyip durma diye detaylı ultrasonun en güzel kısmı bebişi çok güzel görüyorsun, resimlerini filan alıyorsun ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günü

:)
Bi aya nasipse ufak ufak baslarız hareketlerini hissetmeye
Sonrada cocugum bi dur da uyuyayım diyecegimiz günler gelicek :)

Yok detaylı ultrasonda bebegin organlarına falan bakılıyor seninki renkli ultrason olabilir mi

renkli yüzü falan net çıkıyor 20.haftada yok o değil
ense kalınlığına bakılan detaylı ultrason diye geçmiyor mu
ondan bahsediyorum yani.

renkli yüzü falan net çıkıyor 20.haftada yok o değil
ense kalınlığına bakılan detaylı ultrason diye geçmiyor mu
ondan bahsediyorum yani.
Yok canım o ikili test
Enseye burnuna boyuna bakıyor senden kan alıyor benimki bana hem renkli hem siyah beyaz cocugumu nasıl karın kasılmalarımla sıkıstırdıgımı göstermişti :)
İkiliden bir ay sonrada detaylı ultrasona cagırıp bebegin organlarının olması gerektigi gibimi vs onlara bakılıyor

Heh geldi gene kurtarıcım
Gec değilde erken mi olur dedik 18-23 haftalar arası bakılıyormus ya detaylıya
Kuzum nette bakindim biraz. 18.haftada kalp detayli gozukmuyormus. Ben soyle yapcam. Tam olarak 18+0a denk gelcek sekilde gidecegim. Zaten ona kadin dogum doktorum bakmiyormus. Perintolog mu ne haltsa :))) o bakcakmis. Ona da randevuyla gidiliyor. 20.hafta gibi de ona randevu alirim ben. Muhtemelen oyle olcak yani. Eger daha gec gidersem minnosumu cok ozlerim. Dayanamam :)))

Bendede kelebek belası var
Cözüm buzdolabı malesef

Hmm o zaman nisan ikinci haftayamı alıcaksın randevuyu

BEN yumurtlama pickinden yaklaşık 6 7 gün sonra normal testte silik silik ve geç görmeye (birkaç saat sonra)basladim
yine pickin 9 10. Günleri daha güzel cıktı ben de hemen kan verdim 31 cıktı
Bu işte uzman gibisin cnm. Kaç günde de bir olursun adet kaç gün sürer

Hatipoğlu hoca bir sohbetinde demişti ki evdeki böcekleri karıncaları kovun bir daha gelmezler demişti. Yani gidin nurdan istemiyorum sizi denmeli

Ay ondan bende de olmuştu her şeyimi kontrol ettim yok nerden oluştu bilmiyorum. Benim her şeyim kavanozda bir de hava almaz ama. Kafayı yicektim. İki hafta evde diildim hepsi ölmüştü temizledim gitti ama kaç hafta vardı temizlesem de. Çok sinir ya. Evim çok sıcak merkezi sistem ondan mı oldu nedir? İlk kez oldu bu sene gerçi.

Evet canım ben evdeki karıncalara demiştim gitti bitti. Yani öldürmeyin dedi hoca. Kovacakmisin. Birde evdeki bakliyatta kelebeklenme yapıyor. Buzdolabına koyulabilir
Valla herhalde gecen yaz onlarca öldürmüşümdür marketten alınma kuru meyvelere bişey yaptıgı yok ama doğal pul bibere bile girmişti pislikler
Sanmıyorum ki bi tanesine git diyince hepsi gitsin :)

Insallah canım özelde yaptırdım 3güne çıktı sonuç
Sağol canım bende artık randevu alacağım da merak ettim
3 gün kala yaptım yoktu zaten
Canım bende 2 gün kala yapmıştım bişey çıkmamıştı sonra günüm geçince 3. Günü yaptım anında beklemeden cikmisti 2. Çizgi kan değerim de 138.5 gibi biseydi. InsAllah bebeğin seninledir hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…