- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Erken olmus biraz3 gün kala yaptım yoktu zaten
Kaçıncı yumurtlama3 gün kala yaptım birşey çıkmadı ama bide adete yakın kahverengi akintilarim olur ama bu ay bembeyaz sen belirti yaşadın mi
Cuma gününe kadar bekleyeyim o zamanErken olmus biraz
Bazı bebekler gec döllenir onuda hesaba katıp reglin gecmeden yapma derim
Yok detaylı ultrasonda bebegin organlarına falan bakılıyor seninki renkli ultrason olabilir miçokkkkkkkkkk amin inşallah rabbim duy sesimi
hayırlısı ile kız ver bana:):):)
ben yaptırdım detaylıyı 2 li ile aynı anda yapılan değil mi o
hatta ultrason raporunu verdi kanı bugün vermen lazım
dedi bu değerlerle yorumlama yapacaklar kan sonucunu falan
demişti....
Çok iyi yaaaOda dogru Rabbim saglık versinde yoksa detaylısı ikilisi üçü dördü hepsi bahane
Annemde diyo eskiden ultrasonmu varmıs elli kere gitmezdik doktora kurcalamazdık diye :)
Haftasonu cinsiet görmeye oda geldi doktora kızıcakmıs az kalsın yeter dürtme cocugu rahatını bozma görmeyin cinsiyeti ne olcak falan diye
Reglin bugun yarınsa bekle derimKaçıncı yumurtlama
Cuma gününe kadar bekleyeyim o zaman
3. Yumurtlama rakibim ilk 2 si günü denk gelmediKaçıncı yumurtlama
Cuma gününe kadar bekleyeyim o zaman
:)Çok iyi yaaaben de nerde bu bebek diye karnımı eleyip duruyorum bana da eşim aynısını diyor rahat bırak çocuğu dürtükleyip durma diye detaylı ultrasonun en güzel kısmı bebişi çok güzel görüyorsun, resimlerini filan alıyorsun ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günü
Yok detaylı ultrasonda bebegin organlarına falan bakılıyor seninki renkli ultrason olabilir mi
Yok canım o ikili testrenkli yüzü falan net çıkıyor 20.haftada yok o değil
ense kalınlığına bakılan detaylı ultrason diye geçmiyor mu
ondan bahsediyorum yani.
Kuzum nette bakindim biraz. 18.haftada kalp detayli gozukmuyormus. Ben soyle yapcam. Tam olarak 18+0a denk gelcek sekilde gidecegim. Zaten ona kadin dogum doktorum bakmiyormus. Perintolog mu ne haltsa :))) o bakcakmis. Ona da randevuyla gidiliyor. 20.hafta gibi de ona randevu alirim ben. Muhtemelen oyle olcak yani. Eger daha gec gidersem minnosumu cok ozlerim. Dayanamam :)))Heh geldi gene kurtarıcım
Gec değilde erken mi olur dedik 18-23 haftalar arası bakılıyormus ya detaylıya
Bendede kelebek belası varKızlar gebelikle alakasız bir durum olacak ama 3 senedir yazları erzak dolabıma dadanan susam gibi bir böcek var. Hele geçen yaz 2 hafta yoktum evde bi geldim cam kavanozdaki tüm baharatları sarmış, hepsi çöp olduilaçlayıp sirkeli su ile silince kayboluyor ama sonraki yaz hooop yine çıkıyor. Yazın bakliyatları filan hep buzdolabına kaldırıyorum korkudan ama bu deli böcek makarnaya bile dadanıyor. Bugün yine erzak dolabında 4-5 tane gördüm. Herşeyi inceledim böceklenen bişey yok. Kokusuz detan sıktım (ağzımı, burnumu kapatıp) hemen çıktım ordan, bi süre sonra da sirkeli su ile silicem. Ya bunlar benim eve işaret filan mı koyuyor, nereden çıkıyorlar anlamadım. Evi mi ilaçlatsam, hamilelikte zararı olur mu? Vallaha bıktım, atılan onca yiyeceğe acıyorum. Böcek konusun da çok da titizim, çekiyorum sanki fikri önerisi olan var mı?
Hmm o zaman nisan ikinci haftayamı alıcaksın randevuyuKuzum nette bakindim biraz. 18.haftada kalp detayli gozukmuyormus. Ben soyle yapcam. Tam olarak 18+0a denk gelcek sekilde gidecegim. Zaten ona kadin dogum doktorum bakmiyormus. Perintolog mu ne haltsa :))) o bakcakmis. Ona da randevuyla gidiliyor. 20.hafta gibi de ona randevu alirim ben. Muhtemelen oyle olcak yani. Eger daha gec gidersem minnosumu cok ozlerim. Dayanamam :)))
Bu işte uzman gibisin cnm. Kaç günde de bir olursun adet kaç gün sürerBEN yumurtlama pickinden yaklaşık 6 7 gün sonra normal testte silik silik ve geç görmeye (birkaç saat sonra)basladim
yine pickin 9 10. Günleri daha güzel cıktı ben de hemen kan verdim 31 cıktı
Hatipoğlu hoca bir sohbetinde demişti ki evdeki böcekleri karıncaları kovun bir daha gelmezler demişti. Yani gidin nurdan istemiyorum sizi denmeliKızlar gebelikle alakasız bir durum olacak ama 3 senedir yazları erzak dolabıma dadanan susam gibi bir böcek var. Hele geçen yaz 2 hafta yoktum evde bi geldim cam kavanozdaki tüm baharatları sarmış, hepsi çöp olduilaçlayıp sirkeli su ile silince kayboluyor ama sonraki yaz hooop yine çıkıyor. Yazın bakliyatları filan hep buzdolabına kaldırıyorum korkudan ama bu deli böcek makarnaya bile dadanıyor. Bugün yine erzak dolabında 4-5 tane gördüm. Herşeyi inceledim böceklenen bişey yok. Kokusuz detan sıktım (ağzımı, burnumu kapatıp) hemen çıktım ordan, bi süre sonra da sirkeli su ile silicem. Ya bunlar benim eve işaret filan mı koyuyor, nereden çıkıyorlar anlamadım. Evi mi ilaçlatsam, hamilelikte zararı olur mu? Vallaha bıktım, atılan onca yiyeceğe acıyorum. Böcek konusun da çok da titizim, çekiyorum sanki fikri önerisi olan var mı?
Nasıl yani ya kelebege git burdan istemiyorum seni dicem gidicek biticekmi artık :)Hatipoğlu hoca bir sohbetinde demişti ki evdeki böcekleri karıncaları kovun bir daha gelmezler demişti. Yani gidin nurdan istemiyorum sizi denmeli
Evet canım ben evdeki karıncalara demiştim gitti bitti. Yani öldürmeyin dedi hoca. Kovacakmisin. Birde evdeki bakliyatta kelebeklenme yapıyor. Buzdolabına koyulabilirNasıl yani ya kelebege git burdan istemiyorum seni dicem gidicek biticekmi artık :)
Ay ondan bende de olmuştu her şeyimi kontrol ettim yok nerden oluştu bilmiyorum. Benim her şeyim kavanozda bir de hava almaz ama. Kafayı yicektim. İki hafta evde diildim hepsi ölmüştü temizledim gitti ama kaç hafta vardı temizlesem de. Çok sinir ya. Evim çok sıcak merkezi sistem ondan mı oldu nedir? İlk kez oldu bu sene gerçi.Kızlar gebelikle alakasız bir durum olacak ama 3 senedir yazları erzak dolabıma dadanan susam gibi bir böcek var. Hele geçen yaz 2 hafta yoktum evde bi geldim cam kavanozdaki tüm baharatları sarmış, hepsi çöp olduilaçlayıp sirkeli su ile silince kayboluyor ama sonraki yaz hooop yine çıkıyor. Yazın bakliyatları filan hep buzdolabına kaldırıyorum korkudan ama bu deli böcek makarnaya bile dadanıyor. Bugün yine erzak dolabında 4-5 tane gördüm. Herşeyi inceledim böceklenen bişey yok. Kokusuz detan sıktım (ağzımı, burnumu kapatıp) hemen çıktım ordan, bi süre sonra da sirkeli su ile silicem. Ya bunlar benim eve işaret filan mı koyuyor, nereden çıkıyorlar anlamadım. Evi mi ilaçlatsam, hamilelikte zararı olur mu? Vallaha bıktım, atılan onca yiyeceğe acıyorum. Böcek konusun da çok da titizim, çekiyorum sanki fikri önerisi olan var mı?
Valla herhalde gecen yaz onlarca öldürmüşümdür marketten alınma kuru meyvelere bişey yaptıgı yok ama doğal pul bibere bile girmişti pisliklerEvet canım ben evdeki karıncalara demiştim gitti bitti. Yani öldürmeyin dedi hoca. Kovacakmisin. Birde evdeki bakliyatta kelebeklenme yapıyor. Buzdolabına koyulabilir
Bende düşündüm özele mi girsem bir diye bugün 11+6 acaba belli olmaz da boşa gitmiş olur muyum diye gidemiyorum. Haftaya mı gitsem ki
12 yi doldurunca gidebilirsin bence yeğenimi 13 haftaya girdiğinde öğrenmiştik erkek dedi değişmedi de yani :)
Insallah canım özelde yaptırdım 3güne çıktı sonuç
Sağol canım bende artık randevu alacağım da merak ettim
Canım bende 2 gün kala yapmıştım bişey çıkmamıştı sonra günüm geçince 3. Günü yaptım anında beklemeden cikmisti 2. Çizgi kan değerim de 138.5 gibi biseydi. InsAllah bebeğin seninledir hayırlısı olsun3 gün kala yaptım yoktu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?