Anladm cnm bi arastirayim onu arkadaşım kullanmıştı diye hatirlyrm sen ne kullanıyorsun peki

Tamam bunu duyduğuma sevindim.Tesekkur ederim canım

Hmm o zaman nisan ikinci haftayamı alıcaksın randevuyu
27 mart normal doktora gidecem. Ondan 2 hafta sonra falan da detayli ultrason icin diger bolume gitmeyi planliyorum. Zaten 18.haftalarda kalp cok detayli gozukmuyormus. Doktor goremeyince 2 3 hafta sonra yine cagiriyormus. 2 kere niye para odeyeyim ki? Ben de garanti olsun diye 20.hafta da detayli icin giderim diye dusundum.

Alla allaa benimkinde gene sorun var ozaman bir ay sonra gel detaylıya bakalım dedi net hatırlıyorum bu cümlesini

Ya keşke benim doktorum da bunları tavsiye etse. Çok teşekkür ederim.
Bağırsak problemi için activia yiyorum hergün, doktora da sorcam bi sakıncası yoktur umarım. Geçen defa omega 3 kullanmak istiyorum dedim, daha zamanı var gerçi ben vitamin de vermiyorum dedi.

Bendede kelebek belası var
Cözüm buzdolabı malesef
Korkudan makarnayı bile sadece 1 paket alıyorum bittikçe alıyorum. Dışarıda çay, şeker, baharat vs dışında bişey bırakmayaya çalışıyorum ki onlarda cam kavanozda nerden geliyor bu pis şeyler. Onların yüzünden buzdolabı tıklım tıklım oldu

Yani bunlar ilaç değil gıda takviyesi o yüzden sorsan iç diyebilir belki

Evet ya anane dolabı gibi herşey dolapta :)
Vakum makinesi aldım makarnayı deniyorum simdi bi aydır gelen giden yok bakalım işe yarayacakmı :)

Aynen benim evde sıcak oluyor ama mart ayı yavvv, mutfakta petek bile yanmıyor. Lavanta demiş biri aktarma gidersem lavanta alıp koyucam bakalım biraz erzak dolabına hem güzel koku olur. Normalde hadi neyse de hamile hamile ilaçla, detanla vs uğraşmak istemiyorum

Evet ya anane dolabı gibi herşey dolapta :)
Vakum makinesi aldım makarnayı deniyorum simdi bi aydır gelen giden yok bakalım işe yarayacakmı :)
Aaa bak o da güzel fikir. Buzdolabı poşetine mi koyup vakumluyorsun? Gerçi benim dediğim böcekler makarna paketlerini delip içine girmişti geçen sene

BEN folik asit bile kullanmiyorum
15 adet civarı kullandım tahlil yaptırdığımda fazla cıktı Allah korusun herşeyin fazlasi zarar
Zaten folik asit formunu değil aktif formu olan folat ı kullanmak gerekiyormuş folik asit formu vücut tarafından kullanılamıyor kanda birikince de zararlı oluyor ben o yüzden solgar folat kullandım hep

Öyle bekleyeyim bari dua edin hamisler
Hadi inşallah saglıkla en kısa sürede seninle olsun bebegin :)
Buarada bende ne yerleşme kanaması ne akıntı ne bas agrısı ne karın agrısı vs vs hic bir belirti yoktu
Her vucut ayrı tepki veriyor o yüzden kendini krsinlikle şartlama belirti yaşayacagım diye

Aaa bak o da güzel fikir. Buzdolabı poşetine mi koyup vakumluyorsun? Gerçi benim dediğim böcekler makarna paketlerini delip içine girmişti geçen sene
Kendi kalın poşetleri var onlarla vakumladım makarna poşetinden daha sertler bide havada aldırmıyor ya umarım işe yaramaya devam eder suanda test asamasında gözlemliyorum :)

Zaten folik asit formunu değil aktif formu olan folat ı kullanmak gerekiyormuş folik asit formu vücut tarafından kullanılamıyor kanda birikince de zararlı oluyor ben o yüzden solgar folat kullandım hep
Bende solgar folat kullandım ama doktorların bicogu herhangi bir folik asit kullan yeter diyor
Hem maddi durumu yeterli olmayanlar sigortanın gectiginide kullanabilir ne olcakki nenelerimiz zamanı folic asitmi varmıs :)

Ben lavanta koydum hic bi işe yaramadı

Bende solgar folat kullandım ama doktorların bicogu herhangi bir folik asit kullan yeter diyor
Hem maddi durumu yeterli olmayanlar sigortanın gectiginide kullanabilir ne olcakki nenelerimiz zamanı folic asitmi varmıs :)
Onların zamanında folik asit vs yoktu o yüzden sağlıklılardı ama şimdi kimyasallar kullandıkça da çocuklarda hastalıklar baş gösterdi malesef belki de içmemek daha faydalı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…