Canım bende adet tarihine göre 7 haftalık gittiğimde duyamamistim tam bir hafta sonra duydum yani sekiz haftalık olması gereken zamanda yedi haftalık görünüyordu bebek. Geç döllenme olabiliyor keseyi bebeği goruduysende endişelenme. Hatta ben o zaman kese var bebek yok denmişti tam bı hafta sonra bebek ve kalp atışını duyduk

Acaba baska bir yere daha mı ikili testi yaptırsan ?
Doktorum bu gittigimizde eski hastanesindeki olayları anlattıda resmen para icin bazı doktorlar neler yapıyorlarmıs
Yaptirdim canim devlet hastanesinde de yaptirdim ayni cikti sonuc.
Ultrasonda sorun çıkmadıysa merak etmeyin fetal dna testinizi sonucu da tertemiz çıkar ins
Cok sukur ultrasonda hersey normal. İnsallah bunuda atlatiriz

3 gün kala yaptım yoktu zaten
canım idrarda çıkması zaman alabilir. Ben adete bir gün kala yaptırdım kan tahlili 27 çıktı bir gün sonra tekrar yaptırdım 61 çıktı o zaman ikna oldu doktor. Yani idrar bekleme şüphen varsa kan tahlili en temiz. Yumurtlamadan on gün sonra bebek varsa çıkıyor. Ama gec yumurtlamis olabileceğini geç döllenme olabileceğini de hesaba katmayı unutma. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım benim bende 12 haftalık hamileyim 14 aylık oğlum var ve hala emziriyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum yakında sütten kesmeyi düşünüyorum kendını ıyı hissediyorsan ver bence
Ya bende suan bir problem yok aslında ama kanamalarım oldu khverengi lekelenmeler doktorum emzirmeye bağladı

İşte benim doktorum bebek düşer diyor buda beni korkutuyor

Peki belirtin neydi
Çok bi belirtim olmadı sadece öncesinde ciddi anlamda istahım açılmıştı benim normalde zayıf biriyim ve hiç iştahim yoktur göğüs hassasoyetim hiç geçmemişti mesela ben bunu adete yormustum günüm geçince kasigimda ağrı vardı o gün ilaç alacaktım ısrar üzerine test yaptim pozitifi gördüm çok şükür daha önce yaptığım negatif olunca ben pek umutlu değildim açıkçası ama iyi ki test yapmadan ilaç falan almamisim diyorum şimdi

10 haftalik olmasi gerekirken 1 hafta geriden gidiyordu zaten 9+2 cıktı. Bir-kac gün önce de kalbi durmus
Başınız sağolsun. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Sizi üzmek istemiyorum. Çekinerek soruyorum ama şu an hiç birimiz bebeğin hareketlerini hissedemiyoruz. Doktora ayda bir kere gidiyoruz. Allah korusun birşey olsa fark eder miyiz bilmiyorum. Sizin kanamanız oldu mu? Veya hamilelik belirtilerinde azalma? Doktor gerilikten dolayı mı 1 hafta arayla çağırdı sizi?

Asi neden kötü olsun anlayamadim bana zamanında yapılmış iyi ki de yapılmış diyorum çoğu şeye bagisikligim var tahlillerde de çıkmistı. Bebek için de kendim içinde ne gerekiyorsa yaptırırım diye düşünüyorum

hmm tmm ozaman bana hep detaylı ultrason gibi dendi de
ondan kafam karıştı:):):)

kelebek dediğin güve denilen şey mi ?

ay çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah.
Yani bildigin ucusan kelebek güve halini bi kere pirinçte yakalamıstım :)

Benim bildiğim kadarıyla fhcg 50 civarı ve altındaysa erkek ustundeyse kız diyorlar. Çevremde herkeste tuttu. Bende de her ikisi tuttu. O yüzden merak ettim Allah gönlüne göre versin :)

Benim bildiğim kadarıyla fhcg 50 civarı ve altındaysa erkek ustundeyse kız diyorlar. Çevremde herkeste tuttu. Bende de her ikisi tuttu. O yüzden merak ettim Allah gönlüne göre versin :)
Aminn insallah hepimizinn

Ay inşallah dua et canımda hayırlı sağlıklı bi paşam olsun:)
İnşallah dualarım seninle :) en net belirtilerini söylermisin.
Bende bı kız var bı de erkek bekliyorum.
Kızimda ne kadar su icersem içeyim idrarım hep koyuydu. Simdikinde hep berrak.
Kızimda goguslerim çok büyüdü simdikinde buyumedi.
Kızimda kasıklarim ağrıdı simdikinde belim.
Kızimda fhcg değeri 125 simdikinde 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…