Kızlar diğer değerler normal mi

Eklentiler

• _20190305_222428.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 54
Haklısınız valla 24 yaşındayım 8 aylık evliyim . Evlenirken 2 yıl çocuk istemiyoruz dedik 5 ay sonra artık olsa mi demeye başladık
Rabbim en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin
Bak gencsin yeni evlisin evliliginin tadını korunmadan cıkar illaki en kısa sürede nasip olcsk bebeğin :)

Inanilmaz kotu bir gun oldu.sabah servis beklerken rahimimden biri tutup asagi cekti sanki karincalanma oldu.ogleden sonra karnim..gazmi bilmem ama organlarim acidi..bu saate kadr mide bulantisi..ve hala rahimde karincalanma var..gitsem mi bir acile? Yarin 12 hafta olduk derken sıpa daha fena yapti beni

Eee olacak o kadar annesi :) kendini hissettirmeye başlıyor

O bendede oluyor canım en büyük etken gaz, benimde arada sancım olurdu gaz çokmuş

Canım o karıncalanma birkaç gündür var bende sanki bebek aşağı kayıyor hissi bazen zonklama. Doktorum uzun süreli olursa ve akıntı rengi şüphe uyandirirsa mutlaka gel onun dışında rahmin baskısıdır dedi

Aynen bunlar oluyor canim zonklama karincalanma asagi cekilme..sol bacagim uyusuyo bazen.. akinti falan yok ama bakalim ..bulantilar baslamayaydi yine iyidi..

İşte benim doktorum bebek düşer diyor buda beni korkutuyor
Bebek düşecekse zaten düşer emzirme ile hic ilgisi yok.Vucut hormonlari ayiriyor.internette tandem emzirme deyin arastirin.Emzirme Sorunlari/Sanati grubuna uye olun faceden yazin onlar size onemli arastirmalari atacaktir.doktorunuzu değiştirin bence yazık emzirdiginiz bebeğe

Aşı konusunda ben de çok araştırma yaptım.Yakın arkadaşlarımdan biri aşı karşıtı aynı zamanda veganlar ailecek.Cocugun guatrina civa yerleşiyor, Avrupa da aşılama yok onlar eski aşılarını bize gönderiyor falan diyorlardı.Ben de bebegim doğmadan önce araştırmaya başladım.Meger bu aşı karşıtlığı doktor bile olmayan bir araştırmacının 20-25 kişi üstünde yaptığı yüzeysel bir araştırmaya dayanıyormuş.Iddialarinin hicbir doğruluk payı yok.Aşısız mülteciler yüzünden pekçok hastalık yeniden hortladı.Kizamiktan ölen çocuk var.Bizim cocuk doktorumuz arkadaşımız aynı zamanda asisiz dediğim o araştırma yapmama sebep olan aile ile gorusmemizi kesinlikle istemiyor.Ayrıca Avrupa da aşı yokmus olayı da kuyruklu biryalan

Son düzenleme:
Ben bu konuya girmeyeyim bir hemşire olarak.aşı karşıtlarına karşı asabi olabiliyorum.
Bugün bir arkadaşin Dr u kızamık hastalığı ve kabakulak görülmeye başladı aşı yaptirmayanlar yüzünden demişti bu risk alınmaz bence sadece şunu söyleyebilirim medical parkın çocuk hematologu bana turkiyede amerikan tipi aşılama yapılıyor 3 4 aşı birden bir kerede veriliyor çocukların bünyesi kaldıramıyor keşke 2 3 hafta ara verilse demişti hep konferanslarda anlatıyorum demişti çünkü canlı aşılar oğlumun kan değerlerini aşırı düşürdü lösemi zannedip hematologu yönlendirmesi Dr sonra aşıdan olduğu çıktı fakat aşıya karşı değilim sadece biranda yüklenmesini karşıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…