:)
Bi aya nasipse ufak ufak baslarız hareketlerini hissetmeye
Sonrada cocugum bi dur da uyuyayım diyecegimiz günler gelicek :)
Benimki dün gece sağdan sola dönünce diğer tarafımda kendini belli etti. Yumuşak olan karnım bebisin olduğu yerde sertleşti.

Canım bunda belirtim, yum zamanından beri çok göğsüm sızladı şuan yok denecek kadar az ama ilk iki ay çok sızlardı. Kızlarda öyle değildi, bunda idrarım berrak açık sarı ancak çok geç gidersem lavaboya o zaman koyuluyor. Onun haricinde gittiğimde berrak açık renk çok su içen biride değilim, bunda karnım şimdiden belli oldu. Küçük kızımda hatırlıyorum 4.ay civarı belirginleşmişti. Öyle canım, göğsüm aşırı büyümedi ama biraz büyüdü öyle belirtiler canım.

Yarın adet günüm olacakmışım gibi huysuzum ne gelen ne giden var hayırlısı bakalim dua edin

Fhcg de yanılma payı yok denecek kadar az :) ben hep sende erkek hissettim

Adet dönemin miydi peki
Regl olmam gereken günde ovulasyon testi yaptım pembe oldu üstünde durmadım
Regl günüm bir hafta gecikince artık noluyoruz diyip öyle normal genelik testi yaptım direk idrarı koydugum anda kızardı sonrası zaten hastaneler doktorlar :)

Canım cidden ikisi farklı. Ilk hamilelikte böyle birşey yoktu. Bunda yaşıyorum.
İşte daha önce yasadıgın icin hangisi gaz hangisi bebek ayırt edebiliyorsun
Ben bazen bi tarafımda sislik farkediyorum yok bebek değildir kesin gazdır diyorum cözemiyorum :)

İşte daha önce yasadıgın icin hangisi gaz hangisi bebek ayırt edebiliyorsun
Ben bazen bi tarafımda sislik farkediyorum yok bebek değildir kesin gazdır diyorum cözemiyorum :)
Kiyamam sana ben. 16. Haftada hissedersin hareketlerini merak etme. Ben de cinsiyetini çok merak ediyorum. Kız mi erkek mi. 2 farklı doktor 2 farklı cinsiyet yorumu.

Bende biraz sabırsızım doktora gidip negatifle karşılaşmak istemiyorum 3 aydır istiyorum 3 . Ayimdada kırmızılar gelirse boş yere yürek hoplatmak istemiyorum allahım sabır

Bende biraz sabırsızım doktora gidip negatifle karşılaşmak istemiyorum 3 aydır istiyorum 3 . Ayimdada kırmızılar gelirse boş yere yürek hoplatmak istemiyorum allahım sabır
Kac yasındasın bilmiyorum ama üc ay diyorsun ya hani bu ayda olumsuz olursa sakın karamsarlıga kapılma ve gercekten odaklanma
Biz ilk korunmayı bıraktıgımızda ikinci aya hamile kaldım Allahım bir sevinc bir sevinc meger kimyasal gebelikmiş bir hafta sonra düştü
Hiç moralimi bozmadım eşimlede konustuk bebek olursa olur kısmet artık diyip cinsel hayatımıza devam dedik ve Rabbim bir sonraki ay gene nasip etti
Biraz kafaya takmayınca brklemedigin anda o işe sırf bebek yapıcaz gözüyle bakmayınca seni buluyor emin ol sen ne kadar rahatsan hormonlarında o kadar iyi calısıyor emin ol :)

Haklısınız valla 24 yaşındayım 8 aylık evliyim . Evlenirken 2 yıl çocuk istemiyoruz dedik 5 ay sonra artık olsa mi demeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…