Aşı konusunda ben de çok araştırma yaptım.Yakın arkadaşlarımdan biri aşı karşıtı aynı zamanda veganlar ailecek.Cocugun guatrina civa yerleşiyor, Avrupa da aşılama yok onlar eski aşılarını bize gönderiyor falan diyorlardı.Ben de bebegim doğmadan önce araştırmaya başladım.Meger bu aşı karşıtlığı doktor bile olmayan bir araştırmacının 20-25 kişi üstünde yaptığı yüzeysel bir araştırmaya dayanıyormuş.Iddialarinin hicbir doğruluk payı yok.Aşısız mülteciler yüzünden pekçok hastalık yeniden hortladı.Kizamiktan ölen çocuk var.Bizim cocuk doktorumuz arkadaşımız aynı zamanda asisiz dediğim o araştırma yapmama sebep olan aile ile gorusmemizi kesinlikle istemiyor.Ayrıca Avrupa da aşı yokmus olayı da kuyruklu biryalan
Cinsiyet için 14+5te falan mı gideyim 15+2de falan mı karar veremedim 15 haftani iyice doldur öyle gel kesin olsun dedi Dr meraktan catlayacagim ya 16 sına randevum 15 +2oluyor daha mı erken gitsem ya
Cinsiyet için 14+5te falan mı gideyim 15+2de falan mı karar veremedim 15 haftani iyice doldur öyle gel kesin olsun dedi Dr meraktan catlayacagim ya 16 sına randevum 15 +2oluyor daha mı erken gitsem ya
Yani doktor gibii..dedi zaten ama gozlerim doldu ihtimalinden bile...saglikli olsun ama umarim öyledir..Rabbim gonlumuzden geceni nasip etsin.. yanilmistir umarim doktor :)) acaba yuksek cikip erkek olan var mi:))