Baktım şimdi canım :) benim cevrede bende dahil herkeste tutunca doğruluk yüzdesi yüksektir diye düşündüm bı de ebe soyleyince

bizim topiğimize de hep tutatn gelmiş napalım şimdi :):):)
aşırı heveslendim valla inşallah diyorum aminnnnnnnnn
hayırlısı ile

Ayyyyy sen de bendensin:)) bakalim oglan mi gelcek kiz mi:)

inşallah canım gönlümüzdeki olsun hayırlısı ile
genelde 2 li test yapılırken bakıldığında herkes yanılmaz
diyor ama bende ısrarla inşallah kordondur pipimiz yok bizim
diye umutla bekliyorum..

Ay yok yaa ben gençliğimi yaşadım çok şükür. Yaşamadan yapsaydım içimde kalqn çok şey olurdu. Gurbetteydik hep annemlere bırakıp bi nefes alma imkanımız dq olmadı hiç. Evde hapis gibiydim kafayı yicektm. İyiki erken yapmamışım çol ideal bnm için. Anca annemlere kavuştum da ikinciye karar verdik. Yoksa çok zor. Bebekle her yere gidilmiyo insan kocasıyla başbaşa olmayı özlüyor ayol

Kızlar hareketleri hisseden var mi?? Ben hissediyorum düz yattığım zaman bir kıpırtı hareket oluyor eminim kizimda 16 17. Haftalarda hissetmiştim.suan 13. Haftadayım. Bide bir titreşim var bu 6. Haftadan beri var bu bebek hareketi değil tabiki galiba kesenin yerleştiği yerle ilgili buna bir türlü anlam veremiyorum

orası öyle tabi cnm ama ben sanırım çok gezmeyi vs
sevmediğimden bana hiç öyle gelmiyor giden de gidiyor
kimisi de rahat etmek istiyor benimde 2,5 sene sonra oldu hemen
bende istemedim ama çocuğu tadınca keşke daha önce olsaymış dedim
4 yaşında ve heryere gidebiliyoruz tabi kısıtlandığımız zamanda oluyor ama..

Benim ikinci gebeligim kızımı 12 haftada hissetmistim bı tarafa toplanmisti. Simdikini 10 haftalikken hissettim hep bı tarafı sisiriyordu :) ama öyle son zamanlardaki gibi değil günde 1 defa 2 günde bir anca

İkincilerde 13 ten itibaren hissedilebilir diyor. Doprudur kuzu

Kızlar sonuç için doktoru aradım biraz önce internetten açılmadı ikili sonuç, değer iyi dedi hcg yi sordum böyle yorum var hatta kendi dedi yüksekse kız deniliyor ama güldü çok ilgili değil dedi biz başka bir değer bakıyoruz dedi

50 ymiş kız ben öyle hatırlamısım

Aradigim kannn :) valla en son cadir almistik esimle henuz bir kamp yaptik..1.5 yil oldu evleneli tabi ben cocuk hastasiyim tum arkadaslarimizin var bir bizim yok ortamda falan sonra dedimki esime gel haydi deneyelim hemen olmayabilirmis :) o da garibim oyle zannetti :) derken ilk denemede o sekilde hamile kalmisim :) mucadeleci cocugum benim o halde nasil tutundu bilemiyorum ama bende bir sure yedim kendmi erkenmiydi...ben boyle dusunmedim esime doyacaktim :)) falan ama sonra baktim yazdan yaza gidiyoruz gezmenin siniri yok bebisim kisi atlattiktan sonra yaza tostoparlak olack ve cocukla gezilmez diyenlere inat fellik fellik gezicem...cunku en basindan beri insanlar moral bozmaktan baska bise yapmadilar 28 yaasindayim erken degili laflari tukenmedi :) cocukta alisacak kampa tatile gezmye :)

Cok ilgili degil demis ama alakasi yok da diyebilirdi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…