Hollandali gelinimiz ve asi olduk biz de dedi evet yalan yani
Aynen Fransa'da yaşayan arkadaşım var.2 çocuğunu orda büyüttü.Aşı yaptırmazsan eve gelir zorla götürürler diyor.Biz herşeye hemen inanıyoruz araştırmadan atlıyoruz.O aşı yaptırmayan arkadaşımın çocuğu sürekli hastalanıyor ve vegan da oldukları için çocuk hiç büyümüyor nerdeyse çok üzülüyorum o çocuk adına

Kızlar decavite başladıktan sonra 2 gündür büyük tuvaletim koyu renk siyaha yakın olmaya başladı normal mi sizce başına gelen oldu mu
Ben maltofer kullanıyorum demir ilacı dedigin gibi öyle geliyor doktor uyarmıstı korkma sorun yok diye seninkide demir icinse normaldir :)

Sizin kız görünüyor değere göre :)
Kızlar bu beta hcg değerine çok itibar ettiniz ama ilgisi olsa doktorlar ona gore cinsiyet tahmini yapardı.Fazla mi ciddiye alıyoruz acaba bu kese yorumu ve değerleri.Bilimsel bir karşılığı yok sonuçta eğlence amaclı tahminler

Evet bende inanmak istiyorum ama bir ihtimal birakiyorum :)) gerci doktorunda 11.haftada cinsiyey tahminini erken buluyorum ama kadinida ben sıkıstirdim :))))) tüm teoriler kız derken erkek gibi demesi ve erkek olursa zaten itibaaar etmeyiniz diye her yere yazicam :)) deli gibi tatli portakal yedim..kese teorisi kizi gosterdi ruyamda kiz gordum simdi deger boyle ama gelgelelim pipili olabilir :)))) en basindan beride oyle hissettim.hayirlisi her seyin :)

Yani bildigin ucusan kelebek güve halini bi kere pirinçte yakalamıstım :)

bende de güve var çok her akşam gittiğimde
uçuyolar ya bütün dolabı indirdim sildim bakliyatlara baktım
yok hiç birinde nerden çıkıyor anlamadım.

Benim bildiğim kadarıyla fhcg 50 civarı ve altındaysa erkek ustundeyse kız diyorlar. Çevremde herkeste tuttu. Bende de her ikisi tuttu. O yüzden merak ettim Allah gönlüne göre versin :)

inşallah bende de tutacak cnm 126,50 değerim :):):)

Free beta hcg ne ki

2 li test kan sonucun da ki bir değer canım..

140 üstü kızdı. sana kız demişti zaten dimi? yupppiiiii azınlıkta olan kızlarımız gelmeye devam ediyor :)

140 mı 50 değilmiydi o ya 140 nerden çıktı
benim 126,50

Senin hcg yüksek 50 üstü kız diyorlar canım

evet öyle diyorlar inşallah sende de tutacak bende de
canım senin erken benim kız olacak allahım sen büyüksün
hayırlısı ile duy sesimizi....

Kızlarda fhcg çok daha fazla salgilanirmis kızıma hamileyken bı ebeden duymuştum. Bı kızım var bı de nasipse oğlum olacak bende tuttu. Çevremde ikili tarama testine baktığım yengelerimin ablalarımin kuzenlerimin arkadaşlarımin dahil hepsininin tuttu yaklaşık 24 kişiye baktim tuttu. Olasılığı yüksek yani henüz tutmayan kimseye denk gelmedim. Olursa arkadaşın ilk olacak :)

Valla bi yerde vardır ama dünyaları attım onun yüzünden
Bak bende pulbiberde hatta ve hatta türk kahvesinde bile oldu
Hatta kısında kalorifer sürekli acık ve ev cayır cayır bu mevsimde bile kaç kere dolapları indirdik genede bulamadık

Haklısınız valla 24 yaşındayım 8 aylık evliyim . Evlenirken 2 yıl çocuk istemiyoruz dedik 5 ay sonra artık olsa mi demeye başladık
Ooo daha küçükmüşsün dur bakalım telaşa ne gerek var. Ben ilkini 30 umda aldım kucağıma şindi de 35 im. Evliliğin tadını çıkar sonra bak doğru düzgün sevişilmiyor bile

ay cnm ne diyosun inşallah öyledir o zaman
çok hevesleniyorum ya tutarsa diye doktor
%60 erkek demesine rağmen:):):)kız diye istiyorum

Ooo daha küçükmüşsün dur bakalım telaşa ne gerek var. Ben ilkini 30 umda aldım kucağıma şindi de 35 im. Evliliğin tadını çıkar sonra bak doğru düzgün sevişilmiyor bile

ben 26 yaşında anne oldum şimdi derim keşke
daha erken olsaymışım diye arkadaşım 19 yaşında anne oldu
ozaman kızıyoduk manyakmısın bu yaşta evlendin diye şimdi
gör oğluyla arkadaş gibi 31 yaşında 12 yaşında oğlu var tabi 2 tane daha
var çok rahat yaş farkıyla çocuk yapabildi ben biraz daha yapmasam geçicekti vs diye
düşünüyodum valla.

Yok kuzum başka topik var bunla alakalı kk da. Orda sordular tutan tutmayan diye. 20 kişi yazdoysa üçünün tutmuş sırf. Sonuçta %50 ihtimal var yani. Yüksek bu illa ki birileri tutcak biriler tutmayacak ama eğleniyoruz ztn Bak istersen googleda ikili test sonucuna göre cinsiyet diye ordan okudum

ay cnm ne diyosun inşallah öyledir o zaman
çok hevesleniyorum ya tutarsa diye doktor
%60 erkek demesine rağmen:):):)kız diye istiyorum
Ayyyyy sen de bendensin:)) bakalim oglan mi gelcek kiz mi:)

Bir de risk değeri 1:1376 çıkmış, risksiz bölgede demis doktor cidden oyle mi hemsiremiz kimdi ..danismadan bekleniyorsunuz :))))))

Benimde kızımda hiç 104 çıkmış, bunda 97 çıkmış doktorda kız olabilir demişti cinsiyet tahmininde 11. Haftada. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…