Bizimkisi de 5 gidiyoruz tabi ama mesela bi cafe restaurantta oturmuyor çok. Sürekli hadi ne zmn bitcek yemeğiniz diyor. Keyif yapmak imkansız. Oyalayacak şeyler de alıyoruz yanımıza ama nafile. Sürekli konuşuyor bir de aramızda kpmuşma imkanı yok ah kız çocukları. Hiç susmuyor yanyana oturalım hemen kıskanır aramızq sokar totosunu. Sevişme desen akşam yatcak da ohooo tabi ben uyuyup kalmazsam. Çocuk yokken öyle mi ? Gece gündüz hangi odada istersen ama çocuk çok güzel o ayrı tabi Allah başımızdan eksik etmesin. Çok seviyorum üç tane bile isteyebilirim. Ztn bi tane olduktan sonra iki olmuş üç olmuş gelsin

Benim ikinci gebeligim kızımı 12 haftada hissetmistim bı tarafa toplanmisti. Simdikini 10 haftalikken hissettim hep bı tarafı sisiriyordu :) ama öyle son zamanlardaki gibi değil günde 1 defa 2 günde bir anca

Bende kıpırtı hissediyorum 11. Haftadan beri sadece düz yatınca, bir arkadaşım kizimdayken aramizda 1 ay vardi o benden sonra hissetmisti, hatta 32 den sonra ben hickirdigini bile hissediyordum o hissetmemisti bana inanamiyordu belki degisiyor kisiden kisiye

28 iyi yaw erken diil o ben 28 de evlendim 29 da gebeydim 30 a girdikten iki ay sonra doğurdum

50 ymiş kız ben öyle hatırlamısım

tutmuş yani öyle mi

aynen öyle çok da rahat geziliyor yeterki gezmek için araba olsun
hele yürümeye başlamadan daha rahat geziliyor heryere gidiyosun
karnını doyur arabasına koy uyusun he bazı çocuklar aşırı ağlamak huzursuz
oluyor tabi ama onlarında vardır bir zamanı diye düşünüyorum hele tatildeysen
sok havuza denize yorulsun sonra mis gibi uyuyor koy yanına şezlongun kapat üzerini
sen de güneşlenmene bak

İlk hamileliğimde 2 li test yaptırdım 11 küsürlerde. Bana da doktor o zaman erkeğe benziyor demişti. Eşim o günden sonra her gün oğluşum oğluşum diye seviyordu karnımı. 14-15 haftada kız olacağını öğrendik. Yani ben erken tahminleri pek ciddiye alamıyorum. Eğer doktor benziyor diyorsa yanılma payı büyük. Ha tabi %50 tutturma şansı da olduğu için "aa evet doğru bilmiş" de diyebiliriz. Sağlıklı olsun, hayırlısı olsun.

Kızimda banada kimse inanmamisti 12 haftalikken imkansız falan diyolardi ama resmini çekmiştim onu gostermistim :) simdikinde de aynı şeyi söylediler imkansız vs diye ama sonuçta hissediliyor

Evet bende doktorun erken tahminini dogru bulmadigimdan 12 13 olsa tamam derim zaten :) 11 .hafta ne kadar yeterli bilemiyoruz tabi

orası öyle tabi canım çocuksuz gibi rahat tabiki olamıyorsun
hele bide kızsa abovv çok meraklı cadı çok da tatlı laf eden çocuk
varsa ne kadar ona uygun yere de gitsen oyun parkıda olsa yok illa anne diye bağırıcak
ordan baba gel bana bak diyecek çıkıp çıkıp ordan yanına gelecek onlar olmazsa olmaz:):):)
sevişme konusu öyle maalesef uyuyunca anca yada evde yoksa fırsat bilicen uyuduktan sonra
oda yine farketmez de uyuması lazım

Kızlar valla herkesin yapısı fıtratı sosyal hayatı vs farklı ben +30lardayım ama çocuk icin hala erken oldugunu düşünüyorum cünkü gezmenin sonu yok :)
Hamile oldugumu ögrendigimden beride hala yurtici yurtdısı tatiller yaptım dahada önümde alınmıs biletlerim gidecegim yerler var
Cocugumun sorunları sıkıntıları olmazsa onlada devam ederiz cunku ben böyle mutluyum
Ama bakıyorum 20sinde evlenen arkadasıma ablama onlarda öyle mutlu boyunca cocuguyla heryere gitmekten birlikte herşeyi yapmaktan maşallah diyorum hepsini gördükce
Ben istermiydim üniversitedeyken isterdim erken evlenip cocugu ama ne zaman iş hayatına atıldım önceliklerim değişti dahada sosyalleştim vs vs
Kimse için ne erken ne geç diye düşünüyorum kendim haric bana erken :)

Artık hissedebilirmişsin normalmiş geçen arkadaşlar yazmıştı. O titreşim gibi dediğin şey 6.haftadan beri bende de var bence rahimde kan akışı çok arttığı için onu hissediyoruz zaten karıncalanma gibi de oluyor

Kızlar daynamadım mesaj attım doktora dedim böyle deniliyor 50 üstü kız alto erkek var mı doğruluk payı diye. Doktorum öyle miymiş ilk kez sizden duydum dedi yaa rezillik ahahahaha. Bakalım senin tutcak mı? Tutarsa diğer hastalarıma da uygularım dedi

Ooo daha küçükmüşsün dur bakalım telaşa ne gerek var. Ben ilkini 30 umda aldım kucağıma şindi de 35 im. Evliliğin tadını çıkar sonra bak doğru düzgün sevişilmiyor bile
Hahahahah aynen ya :) şimdiki aklım olsa bende biraz geç yapardım. Her yönden zorluyor insanı çocuk olayı.

Benim doktor da yüzük testi yaptın mı ne çıktı diye sormuştu

Ben de devlet hastanesinde ikili için kan verdim geldim. Ense, burun normal. Keyfi yerinde güneşlenir gibi yatıyordu benimki. Ama ultrason cihazları kötü olduğu için doktor cinsiyeti göremiyorum dedi, ben zorladım biraz o zaman bi daha baktı şimdilik çıkıntı göremedim dedi 12+1 oldum bugün

Amin inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…