Bizimkisi de 5 gidiyoruz tabi ama mesela bi cafe restaurantta oturmuyor çok. Sürekli hadi ne zmn bitcek yemeğiniz diyor. Keyif yapmak imkansız. Oyalayacak şeyler de alıyoruz yanımıza ama nafile. Sürekli konuşuyor bir de aramızda kpmuşma imkanı yok ah kız çocukları. Hiç susmuyororası öyle tabi cnm ama ben sanırım çok gezmeyi vs
sevmediğimden bana hiç öyle gelmiyor giden de gidiyor
kimisi de rahat etmek istiyor benimde 2,5 sene sonra oldu hemen
bende istemedim ama çocuğu tadınca keşke daha önce olsaymış dedim
4 yaşında ve heryere gidebiliyoruz tabi kısıtlandığımız zamanda oluyor ama..
Benim ikinci gebeligim kızımı 12 haftada hissetmistim bı tarafa toplanmisti. Simdikini 10 haftalikken hissettim hep bı tarafı sisiriyordu :) ama öyle son zamanlardaki gibi değil günde 1 defa 2 günde bir anca
Cok ilgili degil demis ama alakasi yok da diyebilirdi :))))))))
28 iyi yaw erken diil oAradigim kannn :) valla en son cadir almistik esimle henuz bir kamp yaptik..1.5 yil oldu evleneli tabi ben cocuk hastasiyim tum arkadaslarimizin var bir bizim yok ortamda falan sonra dedimki esime gel haydi deneyelim hemen olmayabilirmis :) o da garibim oyle zannetti :) derken ilk denemede o sekilde hamile kalmisim :) mucadeleci cocugum benim o halde nasil tutundu bilemiyorum ama bende bir sure yedim kendmi erkenmiydi...ben boyle dusunmedim esime doyacaktim :)) falan ama sonra baktim yazdan yaza gidiyoruz gezmenin siniri yok bebisim kisi atlattiktan sonra yaza tostoparlak olack ve cocukla gezilmez diyenlere inat fellik fellik gezicem...cunku en basindan beri insanlar moral bozmaktan baska bise yapmadilar 28 yaasindayim erken degili laflari tukenmedi :) cocukta alisacak kampa tatile gezmye :)
Bende sorcam merak ettimCok ilgili degil demis ama alakasi yok da diyebilirdi :))))))))
50 ymiş kız ben öyle hatırlamısım
Aradigim kannn :) valla en son cadir almistik esimle henuz bir kamp yaptik..1.5 yil oldu evleneli tabi ben cocuk hastasiyim tum arkadaslarimizin var bir bizim yok ortamda falan sonra dedimki esime gel haydi deneyelim hemen olmayabilirmis :) o da garibim oyle zannetti :) derken ilk denemede o sekilde hamile kalmisim :) mucadeleci cocugum benim o halde nasil tutundu bilemiyorum ama bende bir sure yedim kendmi erkenmiydi...ben boyle dusunmedim esime doyacaktim :)) falan ama sonra baktim yazdan yaza gidiyoruz gezmenin siniri yok bebisim kisi atlattiktan sonra yaza tostoparlak olack ve cocukla gezilmez diyenlere inat fellik fellik gezicem...cunku en basindan beri insanlar moral bozmaktan baska bise yapmadilar 28 yaasindayim erken degili laflari tukenmedi :) cocukta alisacak kampa tatile gezmye :)
İlk hamileliğimde 2 li test yaptırdım 11 küsürlerde. Bana da doktor o zaman erkeğe benziyor demişti. Eşim o günden sonra her gün oğluşum oğluşum diye seviyordu karnımı. 14-15 haftada kız olacağını öğrendik. Yani ben erken tahminleri pek ciddiye alamıyorum. Eğer doktor benziyor diyorsa yanılma payı büyük. Ha tabi %50 tutturma şansı da olduğu için "aa evet doğru bilmiş" de diyebiliriz. Sağlıklı olsun, hayırlısı olsun.Evet bende inanmak istiyorum ama bir ihtimal birakiyorum :)) gerci doktorunda 11.haftada cinsiyey tahminini erken buluyorum ama kadinida ben sıkıstirdim :))))) tüm teoriler kız derken erkek gibi demesi ve erkek olursa zaten itibaaar etmeyiniz diye her yere yazicam :)) deli gibi tatli portakal yedim..kese teorisi kizi gosterdi ruyamda kiz gordum simdi deger boyle ama gelgelelim pipili olabilir :)))) en basindan beride oyle hissettim.hayirlisi her seyin :)
Kızimda banada kimse inanmamisti 12 haftalikken imkansız falan diyolardi ama resmini çekmiştim onu gostermistim :) simdikinde de aynı şeyi söylediler imkansız vs diye ama sonuçta hissediliyorBende kıpırtı hissediyorum 11. Haftadan beri sadece düz yatınca, bir arkadaşım kizimdayken aramizda 1 ay vardi o benden sonra hissetmisti, hatta 32 den sonra ben hickirdigini bile hissediyordum o hissetmemisti bana inanamiyordu belki degisiyor kisiden kisiye
Evet bende doktorun erken tahminini dogru bulmadigimdan 12 13 olsa tamam derim zaten :) 11 .hafta ne kadar yeterli bilemiyoruz tabiİlk hamileliğimde 2 li test yaptırdım 11 küsürlerde. Bana da doktor o zaman erkeğe benziyor demişti. Eşim o günden sonra her gün oğluşum oğluşum diye seviyordu karnımı. 14-15 haftada kız olacağını öğrendik. Yani ben erken tahminleri pek ciddiye alamıyorum. Eğer doktor benziyor diyorsa yanılma payı büyük. Ha tabi %50 tutturma şansı da olduğu için "aa evet doğru bilmiş" de diyebiliriz. Sağlıklı olsun, hayırlısı olsun.
Sor da yaz bize :)Bende sorcam merak ettim
Bizimkisi de 5 gidiyoruz tabi ama mesela bi cafe restaurantta oturmuyor çok. Sürekli hadi ne zmn bitcek yemeğiniz diyor. Keyif yapmak imkansız. Oyalayacak şeyler de alıyoruz yanımıza ama nafile. Sürekli konuşuyor bir de aramızda kpmuşma imkanı yok ah kız çocukları. Hiç susmuyoryanyana oturalım hemen kıskanır aramızq sokar totosunu. Sevişme desen akşam yatcak da ohooo tabi ben uyuyup kalmazsam. Çocuk yokken öyle mi ? Gece gündüz hangi odada istersen ama çocuk çok güzel o ayrı tabi Allah başımızdan eksik etmesin. Çok seviyorum üç tane bile isteyebilirim. Ztn bi tane olduktan sonra iki olmuş üç olmuş gelsin
İçinde demir takviyesi vardır o yapar canımKızlar decavite başladıktan sonra 2 gündür büyük tuvaletim koyu renk siyaha yakın olmaya başladı normal mi sizce başına gelen oldu mu
Artık hissedebilirmişsin normalmiş geçen arkadaşlar yazmıştı. O titreşim gibi dediğin şey 6.haftadan beri bende de var bence rahimde kan akışı çok arttığı için onu hissediyoruz zaten karıncalanma gibi de oluyorKızlar hareketleri hisseden var mi?? Ben hissediyorum düz yattığım zaman bir kıpırtı hareket oluyor eminim kizimda 16 17. Haftalarda hissetmiştim.suan 13. Haftadayım. Bide bir titreşim var bu 6. Haftadan beri var bu bebek hareketi değil tabiki galiba kesenin yerleştiği yerle ilgili buna bir türlü anlam veremiyorum
Hahahahah aynen ya :) şimdiki aklım olsa bende biraz geç yapardım. Her yönden zorluyor insanı çocuk olayı.Ooo daha küçükmüşsün dur bakalım telaşa ne gerek var. Ben ilkini 30 umda aldım kucağıma şindi de 35 im. Evliliğin tadını çıkar sonra bak doğru düzgün sevişilmiyor bile
Kızlar daynamadım mesaj attım doktoradedim böyle deniliyor 50 üstü kız alto erkek var mı doğruluk payı diye. Doktorum öyle miymiş ilk kez sizden duydum dedi yaa rezillik ahahahaha. Bakalım senin tutcak mı? Tutarsa diğer hastalarıma da uygularım dedi
bende de güve var çok her akşam gittiğimde
uçuyolar ya bütün dolabı indirdim sildim bakliyatlara baktım
yok hiç birinde nerden çıkıyor anlamadım.
inşallah bende de tutacak cnm 126,50 değerim :):):)
2 li test kan sonucun da ki bir değer canım..
140 mı 50 değilmiydi o ya 140 nerden çıktı
benim 126,50
evet öyle diyorlar inşallah sende de tutacak bende de
canım senin erken benim kız olacak allahım sen büyüksün
hayırlısı ile duy sesimizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?