Kızlar daynamadım mesaj attım doktora dedim böyle deniliyor 50 üstü kız alto erkek var mı doğruluk payı diye. Doktorum öyle miymiş ilk kez sizden duydum dedi yaa rezillik ahahahaha. Bakalım senin tutcak mı? Tutarsa diğer hastalarıma da uygularım dedi
Selamm kizlar biz ablasiyla kardesini gormeye gittik kipir kioirdi masallah olcunleri yapti ikili test icin kan verdim uc hafta sinra cikacakmis sizinkiler kac haftada cikti 11+2 ultrasona gore adet tarihime gore 12+4 hangisini dikkate almaliyi. Bilemedim gelisimi gayet iyi dedi
Selamm kizlar biz ablasiyla kardesini gormeye gittik kipir kioirdi masallah olcunleri yapti ikili test icin kan verdim uc hafta sinra cikacakmis sizinkiler kac haftada cikti 11+2 ultrasona gore adet tarihime gore 12+4 hangisini dikkate almaliyi. Bilemedim gelisimi gayet iyi dedi
Ben de devlet hastanesinde ikili için kan verdim geldim. Ense, burun normal. Keyfi yerinde güneşlenir gibi yatıyordu benimki. Ama ultrason cihazları kötü olduğu için doktor cinsiyeti göremiyorum dedi, ben zorladım biraz o zaman bi daha baktı şimdilik çıkıntı göremedim dedi 12+1 oldum bugün
Ay ne güzel yatmış
Benim minik dönmüş totosunu uyuyodu
Dürttük dürttük anca öyle biraz yan döndü sonra mola verdik onbeş dk bu seferde kıpır kıpır yerinde durup yatmadı gene mola verdik bu seferde tam totosunu gösterdi
Ay ne güzel yatmış
Benim minik dönmüş totosunu uyuyodu
Dürttük dürttük anca öyle biraz yan döndü sonra mola verdik onbeş dk bu seferde kıpır kıpır yerinde durup yatmadı gene mola verdik bu seferde tam totosunu gösterdi
Artık hissedebilirmişsin normalmiş geçen arkadaşlar yazmıştı. O titreşim gibi dediğin şey 6.haftadan beri bende de var bence rahimde kan akışı çok arttığı için onu hissediyoruz zaten karıncalanma gibi de oluyor
Aynen karıncalanma gibi titreşim gibi en bastan beri bebek hareketi olması imkansız nasil olur diyordum demek kan akisiymis. Ama şimdi farklı içimde kıpırdama var net
Seninki gezgin bebiş olcak
Ben de eşim de çok konuşkanız bnm kızımmhiç susmuyor hiç şaşırmıyorum tabi. Eşim çocuklen çok yaramazmış aynısı çıktı çocuk kopyaaaaa. Ben usluymuşum ve büyüklerle muhabbeti çok severdim. Uslu kısmını almamış ama o da büyükleriyle oturur saatlerce muhabbet edebilir isterse karşısındaki 70 yaşında olsun çok sıcakkanlı maşallah. İçine kapanık olmaz umarım iki numara da.