Ya benim hcg degerim de 230 biraz yüksek ..bu problem yaratiyor mu acaba herkesin en fazla 100lerde ..

Selamm kizlar biz ablasiyla kardesini gormeye gittik kipir kioirdi masallah olcunleri yapti ikili test icin kan verdim uc hafta sinra cikacakmis sizinkiler kac haftada cikti 11+2 ultrasona gore adet tarihime gore 12+4 hangisini dikkate almaliyi. Bilemedim gelisimi gayet iyi dedi

Adete göreyi dikkate al cnm. Doktor ölçümlerde hata payı artı eksi 7 gün dedi onu umursama dedş bana son gittipimde yine.

Maşşallah maşallah bnm 10 gğn sonra çıkmıştı kan

Ben devlet hastanesinde yaptırdım 10 gün sonra çıkar dedi

Selam :)
İkili test icin kan ctesi verdim carsamba sonuc cıktı neden üc hafta sürüyor devletmi ?

Ben masaj dedim arkadaslar doğum baslar düşer kalkar v.s. dedisen emzirme diyosun canim🌩🌩🌩

Bebek kapı süsünden sonra simdide sürekli karsıma lohusa gecelikleri sabahlıkları cıkıyor
Efsane modeller var ama görmeden alabilirmiyim emin olamadım

Keyfine düşkün olacak bizimkiler anlaşıldı

Aynen karıncalanma gibi titreşim gibi en bastan beri bebek hareketi olması imkansız nasil olur diyordum demek kan akisiymis. Ama şimdi farklı içimde kıpırdama var net

Ay aman sessiz sakin olsunda :)
Seninki gezgin bebiş olcak
Ben de eşim de çok konuşkanız bnm kızımmhiç susmuyor hiç şaşırmıyorum tabi. Eşim çocuklen çok yaramazmış aynısı çıktı çocuk kopyaaaaa. Ben usluymuşum ve büyüklerle muhabbeti çok severdim. Uslu kısmını almamış ama o da büyükleriyle oturur saatlerce muhabbet edebilir isterse karşısındaki 70 yaşında olsun çok sıcakkanlı maşallah. İçine kapanık olmaz umarım iki numara da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…