Tam tahmin ettigim gibi doktor bir ara gelin konuşalım sonuç risksiz bölgede çıkmış ama hCG nin MOM değeri 5 in üzerinde NIPT önericem gibi size ..yazmis genetik tarama testi bu dimi
Kızlar siz ve eşiniz neyse o çıkıyor valla bu çocuklar. Kızımın ilk dişi bile eşiminkiyle aynı gün çıktı yahu. Bazen benim hiç katkım olmadı mı acaba diyorum
Tam tahmin ettigim gibi doktor bir ara gelin konuşalım sonuç risksiz bölgede çıkmış ama hCG nin MOM değeri 5 in üzerinde NIPT önericem gibi size ..yazmis genetik tarama testi bu dimi
Evet genetik tarama testi cnm. İnşallah durumunuz vardır da yaptırıp içiniz rahat eder. Ben kötü bi sonuç alacağını düşünmüyorum sonuçta diğer değer riskli çıkmadı. Bnm arkadaşım da içi rahat etsin diye yaptırdı şükür bişi çıkmadı cinsiyeti de net öğrendi ikisi bir arada geliyor sonucu
Seninki gezgin bebiş olcak ☺
Ben de eşim de çok konuşkanız bnm kızımmhiç susmuyor hiç şaşırmıyorum tabi. Eşim çocuklen çok yaramazmış aynısı çıktı çocuk kopyaaaaa. Ben usluymuşum ve büyüklerle muhabbeti çok severdim. Uslu kısmını almamış ama o da büyükleriyle oturur saatlerce muhabbet edebilir isterse karşısındaki 70 yaşında olsun çok sıcakkanlı maşallah. İçine kapanık olmaz umarım iki numara da.
Maşallah maşallah ne tatlıdır o bıcır bıcır yaramaz değil ama konuskan cocuk cok severim :)
Benim eşim cok usluymus bende hırcın asi :)
Eşim hala sessiz sakindir ben yerimde duramam içime sıgamam :)
Huyu eşime tipi bana benzesin diye dua ediyorum resmen :)
Evet genetik tarama testi cnm. İnşallah durumunuz vardır da yaptırıp içiniz rahat eder. Ben kötü bi sonuç alacağını düşünmüyorum sonuçta diğer değer riskli çıkmadı. Bnm arkadaşım da içi rahat etsin diye yaptırdı şükür bişi çıkmadı cinsiyeti de net öğrendi ikisi bir arada geliyor sonucu
Bence yaptır ne kaybedersin ki
Doktorum bi dönem boluda doktorluk yapmıs o dönem ki dogumların en az yüzde otuzu elinden gecmiş düşün ne kadar yogun ama hastane sahibi daha cok para kazanmak icin sürekli farklı testler iste hamilelerden sorun var de testlerle oyna vs vs diye bi dünya cakallıklar yaptırtıyormus doktorlara bizimki yapmadı diye mahkemelik olmuslar
Belki gercekten seninkide ekstra para icin yapıyordur emin olursun en azından
Bence yaptır ne kaybedersin ki
Doktorum bi dönem boluda doktorluk yapmıs o dönem ki dogumların en az yüzde otuzu elinden gecmiş düşün ne kadar yogun ama hastane sahibi daha cok para kazanmak icin sürekli farklı testler iste hamilelerden sorun var de testlerle oyna vs vs diye bi dünya cakallıklar yaptırtıyormus doktorlara bizimki yapmadı diye mahkemelik olmuslar
Belki gercekten seninkide ekstra para icin yapıyordur emin olursun en azından
Aracı oluyordur belki bilemedim ki
Birde kacıncı haftadasın erken mi yaptırdın acaba
haftaya gene gittiginde gene düşmüş olcak hcg onlada alakalıdır belki
Merhaba! Arkaşlar bende 13+3 ikili test yaptım sonuçlar çıkmış ama benim randevum 19 Mart'ta benim sonuçlar Pappa 1.44 free beta hcg 34.7 çıkmış sizce sonuçlar normal mi çıkmış pappa değeri normali çıkmış bilemiyorum
Merhaba! Arkaşlar bende 13+3 ikili test yaptım sonuçlar çıkmış ama benim randevum 19 Mart'ta benim sonuçlar Pappa 1.44 free beta hcg 34.7 çıkmış sizce sonuçlar normal mi çıkmış pappa değeri normali çıkmış bilemiyorum
Aracı oluyordur belki bilemedim ki
Birde kacıncı haftadasın erken mi yaptırdın acaba
haftaya gene gittiginde gene düşmüş olcak hcg onlada alakalıdır belki