11.haftada yaptirdim tekrarlaticam devlettte de
Yaptır canım bakalım bi de devlette. Bir de bu yüksek çıkan değer çok önemli bişey mi acaba araştırdın mı? Senin doktor biraz titiz ya ondan öyle demiş olabilir mi ki?

Evet bende para aldıgını düşündüm öyle doktorlar öyle hastaneler öyle uyanıklıklar varmıski doktor anlatınca yok artık bu kadarmı olur dedik

Kizlarrr aşı muhabbeti haberlere gelmis
"Aşı reddi hastalık sebebi"
Başlığıyla geriye donukte aşılama yapılacaklarmış

Bebek kapı süsünden sonra simdide sürekli karsıma lohusa gecelikleri sabahlıkları cıkıyor
Efsane modeller var ama görmeden alabilirmiyim emin olamadım

lohusa gecelik takımı çok var model valla:):)
hastane odası süslemeyi çok istiyorum oğlumda yapamadım
hem devletti hemde küvezde kaldı çocuk kısmet olmadı oyüzden bunda
da yapamıyorum ilerde ona yaptın bana yapmadın vs olur diye
yoksa çok içim gidiyor daa

Dur bende denk gelmedi. Kizimda 20 benim freebhcg. Şimdi de 18 cıktı. Içime erkek g8bi doğuyor ama kızım gibi olabilir diye kiz olması için umutlaniyorum

Eklentiler

• IMG_3477.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3478.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
Evet bende para aldıgını düşündüm öyle doktorlar öyle hastaneler öyle uyanıklıklar varmıski doktor anlatınca yok artık bu kadarmı olur dedik
Kime guvenicez ya ben anlamadim 12.haftamdayim yarinda devlette yaptirayim 2liyi..anlamadigim bizim bildiklerimizi doktorlar bilmiyormu 11.haftada bu deger boyle cikiyorsa ne diye cagiriyor..2li test yapiyor.inanamiyorum ya..cidden anlamiyorumda cok kotuyum.. o 1hafta nasil gececek simdi bilmiyorum

Merhaba. Kaç günde bir adet oluyordunuz? Benim de SAT'a göre küçük çıkıyor. Merak ettim doğrusu.

Evet kizlar mom degeri 2 olmaliymos benim 5.ve hcg degeri yukseldikce down riski artiyormus..herkesin 80lerde benim 230..cok belliydi bir anormallik oldugu..simdi bir makalede okudum..genetik testi yaptiricam sanirim ama perisan durumdayim..

Evet kizlar mom degeri 2 olmaliymos benim 5.ve hcg degeri yukseldikce down riski artiyormus..herkesin 80lerde benim 230..cok belliydi bir anormallik oldugu..simdi bir makalede okudum..genetik testi yaptiricam sanirim ama perisan durumdayim..

Ne gerekiyorsa yaptır tatlım için rahat
etsin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla
sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun.

Bebeğini de kendini de üzme. Ben ilk hamileliğimde bu tarz sıkıntılardan dolayı kafayı yemek üzereydim. Her doktora gidişimde salya sümük ağlıyordum, tansiyon tavan yapıyordu stresten. Hatta küvöze girip haftalarca kalacağına o kadar inanmışım ki bebekten çok kendime kıyafet koymuştum hastane çantsına. Sonuç?!! Sağlıklı bir kızım oldu. Çocuğu direk kucağıma verince bildiğin aptallaşmıştım.
Ve çevremde bebekte sorun olduğunu söyleyen o kadar yakınım, arkadaşım oldu ki. Hepsi de çok şükür sapa sağlam doğdu. Dua edelim. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.
Bir de bir tavsiyem olacak. Lütfen Internet'te kendince araştırma yapma. Kendini çok kötü etkiliyorsun. Bu hatayı ilk gebeliğimde ben yapmıştım.

2li testi devlette tekrar ettir. Gerekirse genetik testi de yaptır ama öncelikle sakin ol.

Cinsiyet için 14+5te falan mı gideyim 15+2de falan mı karar veremedim 15 haftani iyice doldur öyle gel kesin olsun dedi Dr meraktan catlayacagim ya 16 sına randevum 15 +2oluyor daha mı erken gitsem ya
Artık 11-12 haftada belli oluyor, merak ediyorsan bekleme

Size ne demislerdi ? Evet yanilma oranlaro cok yuksek isyan etmek gibi olmasin ama beni bulmasina uzuldum..onca arkadasim iyi hamilelik gecirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…