Düşünme lütfen ablamada down dediler sıvı alıcaz dediler izin vermedi turp gibide saglıklı cocugu oldu

Evet kizlar mom degeri 2 olmaliymos benim 5.ve hcg degeri yukseldikce down riski artiyormus..herkesin 80lerde benim 230..cok belliydi bir anormallik oldugu..simdi bir makalede okudum..genetik testi yaptiricam sanirim ama perisan durumdayim..
Dua edelim inşallah sağlıkla doğsun. Lütfen kendini harap edip çocuğu da etkileme

Aman ne olcak cocuklar hatırlamazki öyle seyleri
Ablam devlette dogmus ben özelde dogmusum hic demiyor ben niye devlet diye :)

Fotoğraf falan yani ben de niye böyle süslü değil demesin
gerçi kız olursa yaparım oğluma da derim ki oğlum sen kızmısın
süslü püslü şeyler kızlar için oyüzden yaptım :):):):) seninde
doğum günlerin bak ne kadar güzel oluyor diye...

F beta normal bildiğimiz beta hcg mi? En başta ölçülen?

Maşallah büyümüşsünüz.
İnşallah buyumusuzdur çok merak ediyorum arkadaşlar yazıyor ya insana benzemiş filan diye çok heyecanlanıyorum inşallah bı aksilik yoktur hepimiz için inşallah tabi... Senin ne kadar oldu canım malum hamile takvimlerimiz yok artık @morcivertkedi daha büyük sanırım net öğrenir cinsiyeti

Ay hele erkekse hic takmaz sen gönlüne göre yap bişeyler icinde kalmasın :)
Ben oda süslemesine değilde odada masa süslemesi hosuma gidiyor olaki Türkiyede dogurursam onu yaparım :)

Ay hele erkekse hic takmaz sen gönlüne göre yap bişeyler icinde kalmasın :)
Ben oda süslemesine değilde odada masa süslemesi hosuma gidiyor olaki Türkiyede dogurursam onu yaparım :)

Yani işte masa sadece yatağa pek bişey yapmam ufak tefek şeyler belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…