Kızlar 2 test icin doktorun söylediği haftayı mi baz alayım yoksa son adet tarihinde ki haftayı mi ? Doktora göre şu an 10+5
12 gün sonraya randevu alsam denk geliyor mu

Ooo daha küçükmüşsün dur bakalım telaşa ne gerek var. Ben ilkini 30 umda aldım kucağıma şindi de 35 im. Evliliğin tadını çıkar sonra bak doğru düzgün sevişilmiyor bile
Adet günüm bugün gelen giden yok beraber buyuruz. Kariyer yapam derken arada kaynayıp olmayacak korkusu var

Ooo daha küçükmüşsün dur bakalım telaşa ne gerek var. Ben ilkini 30 umda aldım kucağıma şindi de 35 im. Evliliğin tadını çıkar sonra bak doğru düzgün sevişilmiyor bile
20 şubatta yumurtlama 21 şubatta çatlama oldu. 14 gün olmuş olunca kesin kırmızılarin gelmesi gerekmiyordu mu

20 şubatta yumurtlama 21 şubatta çatlama oldu. 14 gün olmuş olunca kesin kırmızılarin gelmesi gerekmiyordu mu
Yok tatlım gecikme sebebiyle de hemen gelmeyebilir. Stres bile çok etkiliyor. Yrn test yap sen ama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…