evet benim 15 hafta bitmiş olacak kısmetse. 11. hafta kontrolümde bende çok heyecanlanmıştım her şey yolunda mı bebeğe benzemiş mi diye. plasenta oluşmuş mu falan diye.

F beta normal bildiğimiz beta hcg mi? En başta ölçülen?
Aynen. İlk başta artması beklenirken ilk trimester sonunda azalmış olması bekleniyor. Yerini başka hormonşara bırakıyor çünkü. Hala yüksek kalması iyi olmuyor. Down da o sebeple bir kriter kendisi

hmmm
Ben zaten üclü dörtlü test istemem
Doktor özele gitmeme rağmen ikiliyi bile istersen yapalım dedi de yaptık iki kere rızamı aldı :)
Üçlü test artık yavaş yavaş tedavülden kalkıyor dörtlü test onun daha gelişmişi çünkü. Üçlüde çok sıkıntı çıkıyor ondan bu dörtlü çıktı Diğer gebeliğimde yaptırdım mı hiç hatırlamıyorum açıkcası. Ama bunda yapılcak bakalım. İkilide down ve edward sendromu bakılıyor dörtlü de bunlara ek nöral tüp defekti bakılıyor. Bebeğin omurga boşluğu kapanmış mı kapanmamış mı o yani. Hani folik asitleri bu sebeple içtk ya bu hastalık olmasın diye, ona bakcaklar

:) bosuna içmiş olmayalım tabide ben yinede yaptırmam ya yeter işte iyi simdilik kurcalamayayım :)

Aynen. İlk başta artması beklenirken ilk trimester sonunda azalmış olması bekleniyor. Yerini başka hormonşara bırakıyor çünkü. Hala yüksek kalması iyi olmuyor. Down da o sebeple bir kriter kendisi

Benim ikizdi başta o yüzden değerim yüksek başladı, sonra birin kalbi durdu değer dusuyomu bilmiyorum ama kesesi hala duruyo küçülmüş, şuan 97 bakalim bende merak ediyorum. Bide doktora söylediğimde beta cinsiyet tahminine güldü biz mom değerine bakıyoruz dedi, kızımda tutmustu

Dua edelim inşallah sağlıkla doğsun. Lütfen kendini harap edip çocuğu da etkileme
Canım ikili test sadece bir tarama testi, kendini perişan etme. Sonuçları böyle çıkıp da sağlıklı çocuğu olan o kadar çok kişi var ki, sen de duymuşsundur. Yaştan dolayı benim de yüksek çıkacak gibi geliyor riskler. İçini ferah tut, Allahım hiç birimizi üzmesin.

Ben masaj dedim arkadaslar doğum baslar düşer kalkar v.s. dedisen emzirme diyosun canim🌩🌩🌩
Valla abartılı söylemlere,aşırı pimpiriklilige başından beri çok karşıyım.O konusmalara hic girmiyorum. Emzirme düşüğe sebep olur diyenlere de karşıyım Oyle birsey yok cunku.O doktorlar eski araştırmalarda takılıp kalmış yeni bilimsel araştırmaları takip etmeyen,dediğim dedikciler.Ben emzirmeyi yeni kestim.Sutum bile tam çekilmedi daha ama benim oğlum 3 yaşına geliyor artik o yüzden bıraktık 1 yaşında falan olsa emzirmeye devam ederdim

Mom değeri ne canım

Benim ikinci gebeligim kızımı 12 haftada hissetmistim bı tarafa toplanmisti. Simdikini 10 haftalikken hissettim hep bı tarafı sisiriyordu :) ama öyle son zamanlardaki gibi değil günde 1 defa 2 günde bir anca
AA o bende de oluyor bebek hareketi mi o ozaman dün akşam hatta barizdi karnım bi tarafa iyice toplandi eşime de dedim hemen bak bak die baya öyleydi sonra elimle orayı sivazladim sevdim falan hop diger tarafa kaydı

Cnm devlete git özelde ki doktora kalsa ben 6. Hafta da kurtajdim bebek yok vs ucretsiz muayene günü bi gün gecio cagiriordu dayanamadim devlete gittim sıra da alamadım yalan söyledim artık girdim dr da bebek var kalbi de atıo deyince o bebek miydi demisim ben o şekli görmüştüm özelde ki dr da ama sırf bana git gel yaptırmak istedi. O doktoru değiştirdim şimdi şehirde ki bilinen tanınan en iyi doktor diolar tabi bana göre artık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…