Benim de yarin 14+0 olacak inşallah. 5 eylül görünüyor muhtemel doğum tarihi.

benim kendi doktorumda 9.30da. ayyy heyecanlanıyorum sen cinsiyeti öğrendin tabi tuzun kuru
Yok kiz cinsiyeti öğrenemedim. Devletteki kiz dedi sevindim. 1 gün sonra özeldeki erkek olabilir dedi ve cinsiyet olayı yalan oldu. Kız mi erkek mi belli değil. Sonraki randevuda belki netlesir.

Yani testle baktım o zaman değilim teşekkür ederim 14 gün oldu bugün
Canim yumirtlama bu gunünden hesap yapma. Beklenen adet tarihin geçtiyse test yap. Son adet tarihinden hesapla her zaman.

AA o bende de oluyor bebek hareketi mi o ozaman dün akşam hatta barizdi karnım bi tarafa iyice toplandi eşime de dedim hemen bak bak die baya öyleydi sonra elimle orayı sivazladim sevdim falan hop diger tarafa kaydı
Aynen bebisin hareketi dokununca gidiyolar :) elletmiyolar kendilerini ama sonlara doğru da oksadigin tarafa geliyorlar
AA o bende de oluyor bebek hareketi mi o ozaman dün akşam hatta barizdi karnım bi tarafa iyice toplandi eşime de dedim hemen bak bak die baya öyleydi sonra elimle orayı sivazladim sevdim falan hop diger tarafa kaydı
Aynen bebisin hareketi :) şimdi elletmiyorlar başka tarafa kaciyorlar ama sonlara doğru hep oksadigin tarafa geliyolar

Ayy çok mutlu oldum o zaman ben de kendi kendime değildir falan diyordum

Benim de yarin 14+0 olacak inşallah. 5 eylül görünüyor muhtemel doğum tarihi.
Oh maşallah sen iyi buyutmussun minikini. Bende aslında 2 li yaptirmiycam ama artık dayanamıyorum gidip görmek istiyorum cinsiyetide gormezsek artık iki hafta sonrasina devlete giderim diye düşünüyorum. Ama cinsiyetten önce bebeğimi sağlıklı bı şekilde görseydim onun derdindeyim.

Ovulasyon testi yaptım evet
Canım son ilişkiden sonraki 14-15. Günlerde gebelik varsa çıkar. Son ilişkinden sonra 14-15 gün say ve sabah ilk idrarınla gebelik testi yap. Ovulasyon değil, gebelik testi yap.

Kızlar modanisanin sayfasında DeFacto ürünlerinde yüzde elli indirim var hamile pantolon tayt düşünenler haberiniz olsun istedim
Defactodan tayt aldım hic güzel olmadı aman ne olcak diyip denemedim bide bel kısmı lastigini cok geniş tutmuslar belimi sarmıyor ag kısmıda düşüyor
Denemeden defactodan almam bidaha
Lcw daha iyi secme sansın varsa aklında olsun

İlk mi senin :) genelde ikinciler daha erken hissediliyor
Evet ilk o yüzden çoğu şeyi anlayamıyorum ama dr da demisti erken hissedebilirsin belki zayıfsın die kilo da almadım henüz belki 1 kilo falan sadece bebeğin olduğu kısım çıkıyor onu da dr ultrasonla bakarken nerden goruo tam oylelikle bakarak kestirmistim :)

Ben lcwciyim esasen. Büyük beden kullandığım için rahat oluyor ürünleri ama bu da indirimli olunca bı deneyim dedim. Olmazsa mağazasına iade edebiliyorum ona güvendim birazda. Ama tabi deneyip almak en iyisi

Kızlar ilk gebelikte bebek hareketleri bahsettiğiniz şekilde hissedilmez.Rahim henüz pelvis kemiği hizasında yani çok derinlerde bir tarafta toplanma falan dediginiz şeyler 6.ayda olur.Ilk bebek hareketleri kanat çırpma,pıt pıt tarzı şeyler oluyor.Hissettikleriniz muhtemelen bağırsak hareketleri,kan hacmi artışı,kalp ritmi degisikligi nedeniyle oluşan degisiklikler.2.gebelikte en erken 13.hafta diyor ama ilk gebelikte en erken 16.hafta.Ben ilk gebeligimde 19-20.haftada hissetmiştim
İlk mi senin :) genelde ikinciler daha erken hissediliyor

Ay evet ya bende defactodan hem tay hem pantolon aldım hamile giyimden. Ikiside bildiğin düşecek yani hep elim belimde cekiatiriyorum ki bide kiloluyum bol gelmesinnde imkani yok ama heralde o lastik kısmı iyi değildi akıyor aşağıya doru

Dediğiniz iç karın genisligiyle alakalı. Kızimda 12.haftada bı tarafa toplanmisti gözle görülür şekilde. 16.haftada ilk tekmesini yedim. Şu ankinde 14 haftaligim epeydir hissediyorum. Bağırsak hareketleriyle bebeğin hareketleri ayırt edilebilecek farklilikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…