İnşallah buyumusuzdur çok merak ediyorum arkadaşlar yazıyor ya insana benzemiş filan diye çok heyecanlanıyorum inşallah bı aksilik yoktur hepimiz için inşallah tabi... Senin ne kadar oldu canım malum hamile takvimlerimiz yok artık @morcivertkedi daha büyük sanırım net öğrenir cinsiyeti
Yok kiz cinsiyeti öğrenemedim. Devletteki kiz dedi sevindim. 1 gün sonra özeldeki erkek olabilir dedi ve cinsiyet olayı yalan oldu. Kız mi erkek mi belli değil. Sonraki randevuda belki netlesir.
AA o bende de oluyor bebek hareketi mi o ozaman dün akşam hatta barizdi karnım bi tarafa iyice toplandi eşime de dedim hemen bak bak die baya öyleydi sonra elimle orayı sivazladim sevdim falan hop diger tarafa kaydı
AA o bende de oluyor bebek hareketi mi o ozaman dün akşam hatta barizdi karnım bi tarafa iyice toplandi eşime de dedim hemen bak bak die baya öyleydi sonra elimle orayı sivazladim sevdim falan hop diger tarafa kaydı
Oh maşallah sen iyi buyutmussun minikini. Bende aslında 2 li yaptirmiycam ama artık dayanamıyorum gidip görmek istiyorum cinsiyetide gormezsek artık iki hafta sonrasina devlete giderim diye düşünüyorum. Ama cinsiyetten önce bebeğimi sağlıklı bı şekilde görseydim onun derdindeyim.
Canım son ilişkiden sonraki 14-15. Günlerde gebelik varsa çıkar. Son ilişkinden sonra 14-15 gün say ve sabah ilk idrarınla gebelik testi yap. Ovulasyon değil, gebelik testi yap.
Defactodan tayt aldım hic güzel olmadı aman ne olcak diyip denemedim bide bel kısmı lastigini cok geniş tutmuslar belimi sarmıyor ag kısmıda düşüyor
Denemeden defactodan almam bidaha
Lcw daha iyi secme sansın varsa aklında olsun
Evet ilk o yüzden çoğu şeyi anlayamıyorum ama dr da demisti erken hissedebilirsin belki zayıfsın die kilo da almadım henüz belki 1 kilo falan sadece bebeğin olduğu kısım çıkıyor onu da dr ultrasonla bakarken nerden goruo tam oylelikle bakarak kestirmistim :)
Defactodan tayt aldım hic güzel olmadı aman ne olcak diyip denemedim bide bel kısmı lastigini cok geniş tutmuslar belimi sarmıyor ag kısmıda düşüyor
Ben lcwciyim esasen. Büyük beden kullandığım için rahat oluyor ürünleri ama bu da indirimli olunca bı deneyim dedim. Olmazsa mağazasına iade edebiliyorum ona güvendim birazda. Ama tabi deneyip almak en iyisi
Kızlar ilk gebelikte bebek hareketleri bahsettiğiniz şekilde hissedilmez.Rahim henüz pelvis kemiği hizasında yani çok derinlerde bir tarafta toplanma falan dediginiz şeyler 6.ayda olur.Ilk bebek hareketleri kanat çırpma,pıt pıt tarzı şeyler oluyor.Hissettikleriniz muhtemelen bağırsak hareketleri,kan hacmi artışı,kalp ritmi degisikligi nedeniyle oluşan degisiklikler.2.gebelikte en erken 13.hafta diyor ama ilk gebelikte en erken 16.hafta.Ben ilk gebeligimde 19-20.haftada hissetmiştim
Evet ilk o yüzden çoğu şeyi anlayamıyorum ama dr da demisti erken hissedebilirsin belki zayıfsın die kilo da almadım henüz belki 1 kilo falan sadece bebeğin olduğu kısım çıkıyor onu da dr ultrasonla bakarken nerden goruo tam oylelikle bakarak kestirmistim :)
Ay evet ya bende defactodan hem tay hem pantolon aldım hamile giyimden. Ikiside bildiğin düşecek yani hep elim belimde cekiatiriyorum ki bide kiloluyum bol gelmesinnde imkani yok ama heralde o lastik kısmı iyi değildi akıyor aşağıya doru
Bende lcden aldım kızlar çok memnunum karnı gayet iyi sarıyo çokta rahat geldi bana kotları falan tayt sevmem o yüzden bakmadım ama kotlarını tavsiye ederim
Kızlar ilk gebelikte bebek hareketleri bahsettiğiniz şekilde hissedilmez.Rahim henüz pelvis kemiği hizasında yani çok derinlerde bir tarafta toplanma falan dediginiz şeyler 6.ayda olur.Ilk bebek hareketleri kanat çırpma,pıt pıt tarzı şeyler oluyor.Hissettikleriniz muhtemelen bağırsak hareketleri,kan hacmi artışı,kalp ritmi degisikligi nedeniyle oluşan degisiklikler.2.gebelikte en erken 13.hafta diyor ama ilk gebelikte en erken 16.hafta.Ben ilk gebeligimde 19-20.haftada hissetmiştim