O toplanma bende de oluyor.2. hamileliğim olmasına rağmen bebek olduğunu düşünmedim açıkçası.dışarıdan belli olmadı hiç.

Evet cnm doktorun rutininde var. Aklım kalmasın diye kabul ettim

Ben yaptırmam sanırım doktor mecbur gbi
bırakmazsa..

aynen öyle canım bazen insan fikrini paylaşmaya da çekiniyor
benim 2.gebeliğim oğlum var 4 yaşında yine de bilmediğim
aaa gerçekten mi dediğim çok şey var bazı bildiğim yaşadığım
şeyleri de unutmuşum mesela olabilir ama bazen çok farklı yorumlar yapılabiliyor.

günaydın kızlar hepinize
nasılsınız bugün bakalım mide bulantıları geçti
sanırım ben sabahları hala çıkartıyorum birde yemek
yiyince iyi yarım saat sonra falan bulanıyor nedense ama eskisi
gibi değil tabi.

İnşallah :) yüzüstü yatınca hereketlerini daha net ayirtedebilirsin. Ben kizimda bı iki gün hissetmeyince doktor bı kaç dakika yüzüstü yatmami soylemisti
O toplanma bende de oluyor.2. hamileliğim olmasına rağmen bebek olduğunu düşünmedim açıkçası.dışarıdan belli olmadı hiç.
Ben bir şeyler hissediyorum yaklaşık 1 haftadır. 12+1 im bugün.Ama bebek hareketi olduğunu düşünmüyorum.Kan basıncı değişiyor,kaslar segiriyor vs vs.Biraz saha sabır daha çok küçükler ve mini gramlarla olculuyorlar daha.Daha doğmadan çok misyon yüklüyoruz onlara Bugün doktor randevum var ikili tarama yapılacak sansliysam cinsiyet söyler ama sakin ve huzurlu olmak,mutlu anne mutlu bebek kuralını unutmamak ve panik yapmamak bebelerinize yapabileceğiniz en büyük annelik.Pitpitlar tekmeler aylarca sizinle olacak zaten

Ben de bi yazayim. Herkeslere gunaydiiinn. Bugun yeni bir doktora gidecegim hala doktor ariyorum. Bu da olmazsa burdaki devletteki doktora devam edicem artik. Cinsiyet icin erken sanirim demi

Gunaydin ballarrr ☺ Bomba gibi hissettigimiz, ferah bir gun olsun hepimize ❤ Kontrolu olanlara bol hayirli haberler diliyorum. Midesi bulanan varsa, son bulsun Allahim diyorum, calisanlara da kolayliklar diliyorum

Ben de bi yazayim. Herkeslere gunaydiiinn. Bugun yeni bir doktora gidecegim hala doktor ariyorum. Bu da olmazsa burdaki devletteki doktora devam edicem artik. Cinsiyet icin erken sanirim demi
Bana yüzde yetmiş kız demişti 12.haftmda
Sonra 13. Haftamda evet kız dedi
Minikin gösterirse görebilir doktorun :)

Günaydın kızlar benimde bugün randevum var en son kalp atışı için gitmiştim 1 ay sonraya çağırdı çok bekledim çok merak ediyorum bidahakine 2li test için çagırır bukadar beklemem inşlh Randevusu olan herkes hayırlı haberlerle dönsün sağlıkla görelim miniklerimizi

Aslında 11.haftandasın yapadabilir ikiliyi

Hayırlı kandiller kızlar.
Çatlak kremi için doktoruma danışmıştım Lierac önerdi hemen sipariş verdimmm

Aslında 11.haftandasın yapadabilir ikiliyi
Evet yapabilir beni aslında geçen hafta çağırmıştı ama ben özellikle bekledim.Surekli hastane ortamına gitmek istemiyorum.Ozel hastane doktorun kapısı mülteci dolu binbir çeşit hastalık taşıyorlar ve bizim bu hastalıklara bagisikligimiz yok.Oğlumel ayak hastalığına yakalandı mesela.2 hafta evden çıkamadık.Bir daha 18-20.haftada organ taramasına giderim aksi bir durum olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…