Devlette kızları söylemeyebiliyorlarmıs aldırma ihtimaline karsı
Ben kiz istiyorum zaten direk insallah kizdir diyecegim. Ilk cocugum kiz. Onda da cinsiyet zamani doktor degistirdim ve gittigimde ilk doktor soylememesine ragmen "doktor kiz demisti ama dogru mu"
dedim o da evet kiz dedi ve cinsiyeti oylelikle ogrendik. Ama Ben hep kiz hissetmistim be ruyamda da kiz gormustum ona binaen oyle konustum. Bunda da doktora soyletmek icin kiz hiasediyorum ve istiyorum insallah oyledir diyecegim.

Ben gittim gecen sormadım, oda kendi bi tahminde bulunmadı
Benimki özel direk ne hissediyorsun dedi kız dedim bakalım dedi ugrastık göstermedi on dk mola verdik gene dogru düzgün göstermedi yüzde yetmiş kız gibi dedi ikili test sonucunla gelince gene bakalım dedi öyle bakıp gördük :)
Rabbim herkese gönlünden geceni nasip etsin

Bu kadar hevesli hamişe benim bile kız diyesim geldi :)

Kızlar merhaba, boyle bir cihaz alan yada fikri olab var mi? Ben ilk kez gördüm.

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-07-12-24-49.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 26

Yok ben sormadım belki sorsam derdi bilmiyorum ama erken diye sormamıştım.

Kamera soran bi arkadaş vardı. Ben telsiz almıştom motorolanın bize yetmişti çünkü bizimki uyanımca ağlayan cinstendi. Bazı bebekler uyanınca ağlamıyor etrafa bakıyor. Arkadaşımınki öyle mesela. Onda kamera var rahat ediyor. Bebeğe göre değişiyoe aslında. Maddi durumumuz kameraya yetmemişti telsizle idare ettik ama gerek kalmamıştı bizde şükür bakalım bında nolcak

Kızlar bu arada bana devletteki doktor sadece hemogram sonucuma bakıp demire gerek yok deyip hiç bir takviye vermeden gönderdi. Ama yarın kendi doktoruma danışıp en azından omega takviyesi kullanmak istiyorum, fazla balık tüketemiyorum.

Ay ya yiğenimede olmustu ne kötü ne pis bi hastalıktır o yavrumun tırnakları döküldü tek tek
Bende 18de detaylıya gidicem nasipse ikili yaptık bitti dahada test falan istemem :)

ay bende yaptırmıycam diyorum da
inşallah doktorum mecbur bırakmaz.

benim de bitmedi ama bende bıraktım vitaminim vardı
ona başladım folik asit bitince başla dedi bana baktım bitmeyecek
düzenli kullanmadım zaten bıraktım sonra 1 tane vardı kapsül yani.

Canım bende baktım içinde çinko demir folik asitte varmış artık onu kullanıcam başkada vitamin vermedi henüz hayırlısı bakalım

bende b12 d3 vitamin iğenleri ve vitamin hapı verdi
çok düşükmüş vitaminler kan falan vermedi bana da..

Ben de sadece telsiz almayı düşünüyorum. Sonuçta bebek bi sıkıntısı olunca elbet ağlar dimi? Sıkıntısı yoksa da beşiğinde biraz takılsın, belki çocuk biraz yalnız kalmak istiyordur ama bakıcı filan tutacaklar için kamera iyi olur herahalde

Duzgun mu çalışmıyormuş acaba?
Valla ben de bilemedim ama zaten 1 ay sonra bebeğin hareketlerini hissetmeye başlıcaz, o zaman kalp atışını dinlemeye gerek kalmaz herhalde. 1 ay için de almaya gerek var mı bilemedim. Ama çok heves ettiysen al, özledikçe dinlersin bebişi

Evet aslında az kaldı inşallah hareketlere. Benim özlemekten ziyade 5 kaybim olunca ister istemez sürekli stres ve kaygı icerisindeyim, tadını çıkaramıyorum. Ondan görünce çok dikkatini çekti tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…