Ay ya yiğenimede olmustu ne kötü ne pis bi hastalıktır o yavrumun tırnakları döküldü tek tek
Bende 18de detaylıya gidicem nasipse ikili yaptık bitti dahada test falan istemem :)

Günaydın kızlar nasılsınız benimde bu gün doktor randevum vardı gittim gelişimi gayet güzelmiş beş gün önden gidiyormuş teyzeleri doktor ikili test zamanı olduğunu söyledi bende yaptırmam şartmı dedim oda zekasında bir problem varsa aldırmayı düşünürmüsün dedi bende tabiki hayır dedim o zaman zaten gerek yok yapmaya dedi zorunlu değilmiş zaten yaptırmak bide folik asiti bırak dedi onun yerine ferrozinc hap yazdı 11+3 um şuan sizler bıraktınız mı folik asiti cinsiyet hakkında bişey demedi bende sormadım bizden bu kadar teyzeleri

Kızlar merhabalar :)
Henüz çok erken ama Aranızda ilk çocuğunda bebek kamerası kullanan ve memnun kalıp kesinlikle alın diyen var mı? Ben ilk çocuğumda kullanmadım ama gördüğüm çoğu kişi çok rahat etmiş. Malum fiyatları da uçmuş. O yüzden burada da bir sorayım dedim :)

Ay ya yiğenimede olmustu ne kötü ne pis bi hastalıktır o yavrumun tırnakları döküldü tek tek
Bende 18de detaylıya gidicem nasipse ikili yaptık bitti dahada test falan istemem :)
Benim kiz 2 defa geçirdi o el ayak hastalığını. Bağışıklık vs değil grip gibi virüs kaynaklı olduğu için geçiren de tekrar gecirebiliyormuş. Parklara bile gidemiyoruz acaba burada ne hastalıklar var diye. Ilkinde bizimkinin de tırnakları dökülmüştü. Ilaç da yok. Çeke çeke iyilesiyorlar.

Bunu kullanıyoruz biz memnunuz. Ses görüntü çok iyi.

Eklentiler

• 19133AA6-DB5A-4E4F-9453-11D334B2393D.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
Rabbim tekrarını yasatmasın ne diyim

Folik asiti bıraktım ama maltofer kullanmaya basladım ondada hem demir hem folic asit var :)
Diğer vitaminleri söylemiyorum bile

Canım bugün benim de randevum var ve çok heyecanlıyım. İkili test ve ense kalınlığı ölçülecek demişti, ne isterse yaptırmayı düşünüyoruz zaten çok da tahlil test vs yaptıran bir doktor değil. Cinsiyet hakkında yorum yapacak mı bakalım, 13. haftaya yeni girdim ben. Bana da progestanı bıraktırır diye düşünüyorum, folik asit de ilk üç ay bitince bıraktırılıyor. Bana da bıraktırır sanırım. Omega üç sormuştum daha ona var demişti. Dr Banu Çiftçinin hamilelik uygulamasında Demir takviyesi 21. hafta diyor. Güzel birşey vitamin başlatması. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Folik asiti bıraktım ama maltofer kullanmaya basladım ondada hem demir hem folic asit var :)
Diğer vitaminleri söylemiyorum bile
Canım bende baktım içinde çinko demir folik asitte varmış artık onu kullanıcam başkada vitamin vermedi henüz hayırlısı bakalım

Canım bende baktım içinde çinko demir folik asitte varmış artık onu kullanıcam başkada vitamin vermedi henüz hayırlısı bakalım
Ben kalsiyum magnezyum içeren bi vitaminim var onu düzenli iciyorum ama balıkyagı vermişti onu bikaç günde bir alıyorum kimseye doktoru yazmamıs ürküttü beni de :)

İnşallah sende güzel haberlerle dönersin canım bende demir için erken diye düşündüm ama doktorum verdi bebişlerimiz sağlıklı büyüsünlerde gerisi önemli değil baktım ilaç içeriğinde demir çinko folik asitte var artık onu kullanıcam hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Ben kalsiyum magnezyum içeren bi vitaminim var onu düzenli iciyorum ama balıkyagı vermişti onu bikaç günde bir alıyorum kimseye doktoru yazmamıs ürküttü beni de :)
Banada balıkyağı yazmadı ama bildiğim kadarıyla balık yağı bebeğe kilo aldırıyor arkadaşımın bebeği fazla kilo almamıştı doğuma yakın vermişti doktoru bebek kilo alsın diye

Banada balıkyağı yazmadı ama bildiğim kadarıyla balık yağı bebeğe kilo aldırıyor arkadaşımın bebeği fazla kilo almamıştı doğuma yakın vermişti doktoru bebek kilo alsın diye
Valla simdiden yazdı doktorum
Aşırı zeki yapıyormus sözde cocukları ama bana etkisi olmuyor gayet ilk hafta full kullandım unutkanlıkta zirveye oynuyodum :)

Banu cifciyi izledim tatlı badem ve kakao yagı karısımını önermiş ben direk onu kullanıyorum
Güneş kremi aldım sadece solante pregna
Tatlım o tarz yağlar nemlendirir faydalıdır ama çatlak önlemek için kolajen gerek cilde, o yüzden çatlak önlemeye yeterli gelmeyebilir yağlar dedi. Genetik faktörler de etkiliyormuş ama

Tatlım o tarz yağlar nemlendirir faydalıdır ama çatlak önlemek için kolajen gerek cilde, o yüzden çatlak önlemeye yeterli gelmeyebilir yağlar dedi. Genetik faktörler de etkiliyormuş ama
Ablam kullanmıs onu gayet catlagım oldu dedi
Dedigin gibi genler maalesef
Bilmem hatta cilt doktoruyla video yayınlamıs kadın marka ismi vererek ilaç önerecekti banu hanım sözünü kesip herkesin ulasabilecegi herkeste işe yaracak bi karısım önerelim dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…