Evet aslında az kaldı inşallah hareketlere. Benim özlemekten ziyade 5 kaybim olunca ister istemez sürekli stres ve kaygı icerisindeyim, tadını çıkaramıyorum. Ondan görünce çok dikkatini çekti tesekkurler
Ayyy kıyamam yaa gerçekten çok zor bi psikoloji seni çok iyi anlıyorum ben de çok zor hamile kaldım, 5.tüp bebek ile bende 8.hafataya kadar inanamadım hep kaygılarım vardı ne zaman düşecek acaba diye bekledim resmen için nasıl rahat edecekse öyle yap sen
İnşallah sende güzel haberlerle dönersin canım bende demir için erken diye düşündüm ama doktorum verdi bebişlerimiz sağlıklı büyüsünlerde gerisi önemli değil baktım ilaç içeriğinde demir çinko folik asitte var artık onu kullanıcam hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah
Tatlım o tarz yağlar nemlendirir faydalıdır ama çatlak önlemek için kolajen gerek cilde, o yüzden çatlak önlemeye yeterli gelmeyebilir yağlar dedi. Genetik faktörler de etkiliyormuş ama
Ayyy kıyamam yaa gerçekten çok zor bi psikoloji seni çok iyi anlıyorum ben de çok zor hamile kaldım, 5.tüp bebek ile bende 8.hafataya kadar inanamadım hep kaygılarım vardı ne zaman düşecek acaba diye bekledim resmen için nasıl rahat edecekse öyle yap sen
Ne zor bir süreç canım ben de seni çok iyi anlıyorum. Ne güzelki bak sen bak kaçıncı haftalara gelmissin. İnşallah hepimiz de alalım bebiklerimizi kucagimiza
Ne zor bir süreç canım ben de seni çok iyi anlıyorum. Ne güzelki bak sen bak kaçıncı haftalara gelmissin. İnşallah hepimiz de alalım bebiklerimizi kucagimiza
Kızlar bu arada bana devletteki doktor sadece hemogram sonucuma bakıp demire gerek yok deyip hiç bir takviye vermeden gönderdi. Ama yarın kendi doktoruma danışıp en azından omega takviyesi kullanmak istiyorum, fazla balık tüketemiyorum.
Ben de sadece telsiz almayı düşünüyorum. Sonuçta bebek bi sıkıntısı olunca elbet ağlar dimi? Sıkıntısı yoksa da beşiğinde biraz takılsın, belki çocuk biraz yalnız kalmak istiyordur ama bakıcı filan tutacaklar için kamera iyi olur herahalde
Yani aslında ağlamıyorsa zırt diye almamak lazım belki kendi kendine uykuya tekrar dalcak çocuk. Belki de ondan benim kızım çabuk öğrendi kendi kendine dalmayı
Kelle paça içerek valla sürülür cinsini bilmiyom ben kollajenin. Lierac ta var mıymışki? Ben frei öl aldım çatlamama garantisi vermişler diye. Pehlivan gibi yağlanıyorum banyo sonrası
Valla simdiden yazdı doktorum
Aşırı zeki yapıyormus sözde cocukları ama bana etkisi olmuyor gayet ilk hafta full kullandım unutkanlıkta zirveye oynuyodum :)
Unutkanlık b12 vitamini eksikliğinde oluyor canım kırmızı et yeşil mercimek tüketmeye dikkat et düzelir inşallah zaten bebekler öncelikle annenin depoları boşaltıyorlar
ay bende yaptırmıycam diyorum da
inşallah doktorum mecbur bırakmaz.
benim de bitmedi ama bende bıraktım vitaminim vardı
ona başladım folik asit bitince başla dedi bana baktım bitmeyecek
düzenli kullanmadım zaten bıraktım sonra 1 tane vardı kapsül yani.
bende b12 d3 vitamin iğenleri ve vitamin hapı verdi
çok düşükmüş vitaminler kan falan vermedi bana da..
Unutkanlık b12 vitamini eksikliğinde oluyor canım kırmızı et yeşil mercimek tüketmeye dikkat et düzelir inşallah zaten bebekler öncelikle annenin depoları boşaltıyorlar
Kendi doktoruma yarın gidicem canım o kesin bi takviye verir ama genelde kaliteli takviyeler seçen biri gereksiz bişey vermez. Bakalım bana hangisini verecek ama bence asıl önemli olan omega takviyesi, tabi haftada 2-3 kere balık yiyebilene gerek olmayabilir.
Ben kalsiyum magnezyum içeren bi vitaminim var onu düzenli iciyorum ama balıkyagı vermişti onu bikaç günde bir alıyorum kimseye doktoru yazmamıs ürküttü beni de :)
Kelle paça içerek valla sürülür cinsini bilmiyom ben kollajenin. Lierac ta var mıymışki? Ben frei öl aldım çatlamama garantisi vermişler diye. Pehlivan gibi yağlanıyorum banyo sonrası
Geçen televizyonda gördüm bol kolejen içerdiği için ilikli kemik suyuyla yüz maskesi yaptılar biz de göbeğimize sürermişizayyy ben ilikli kemik suyundan da tiksindim, o kadar hazırlayıp buzluğa doldurmuştum.