Benim de 19unda var bi test. Devletteki doktor ne testi olduğunu bile söylemedi. Kayıt yaptırmaya gittiğimde ordaki kadın dedi sinir sistemine fln bakılıyor diye bu o mu acaba

Valla bunların masumu yok inanırmısın organik dediklerinde bile ek madde var ama bikaç tanıdığa ablama falan sordum boyadık dediler Allaha emanet boyatıcam bende bu haftasonu :)
Haklisin anlıyorum seni. Biz kadınlar için de sac çok önemli. İçini ferah tut. Birsey olmaz Allahın izniyle.

Fark kapanıyor sanırim daha sonra benim 1 hafta geriden geliyordu şimdi 3 gün falan geriden birde bebeğin haftasını ultrason da ölçerek belirledikleri için orda da değişebiliyor hastanenjn birinde başka çıkıyor digerinde örneğin 2 gün farklı çıkıyor falan tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Balık ye kanka. Ben iki levrek aldım dün. Ne k8z yedi ne koca birini dün akşam yemeğinde yedim birini bugün. Haftada 2 gun yemiş oldum.
Kizdayken tiksinmiştim balıktan. Simdi çok şükür sadece baklagillerden tiksindim.
Nedense ben balık yağlarına güvenemiyordum. Kızda da hiç kullanmadım balık yağı ve vitamin desteği. Doktoru sağlıklı çocukta gerek yok balık yesin demisti. Kağnınızdakiler de bebek sonuçta.

Aksam yemek yemek asırı rahatsız ediyor beni hele balık direk reflü sebebi
Malum calısıyorum eşimle eve gel balık söyle ye derken 8.30dan önce sofraya oturamayız
Haftasonundan haftasonuna anca
Bu arada gecen haftasonu bizde levrek yaptık off diyorum yemeyen kocanla kızında yerdi emin ol bi daha alırsan haberleşelim tarifi vereyim :)

Son düzenleme:
Ya kuaförümde ben o vebale girmem diyor kanıtlanmıs bi bulgu yok ama esmerim ve saclarım cok beyaz
Bugun işyerinden alakasız bi adam bile laf söyleyince sacıma iyice dank etti
Boşver sen o laf söyleyenleri. Bana da herkes ne güzel kilo veriyordun diyeti neden bıraktın diyor. Ben söylemedim hamile olduğumu. Sadece 2 kişi biliyor. Hiç de hamileyim diyeti ondan bıraktım demiyom.
Saç boyasından hiç anlamıyorum bende de beyazlar arttı ama hiç boyamadım daha. Şakaklardakiler belli oluyor. Makyaj yapıyorum kalem ve rimel sürmeyince hastalıklı gibi görünüyorum.

Şimdi de tarif verebilirsin..
Ben zeytinyağıni rendelenmiş 5.6 dis sarımsakla karıştırıp baliga ic dis sürüyorum ve 1 saat beklettikten sonra 2 yönünü de tavada çok az kızartıp fırına arıyorum.

Ya kuaförümde ben o vebale girmem diyor kanıtlanmıs bi bulgu yok ama esmerim ve saclarım cok beyaz
Bugun işyerinden alakasız bi adam bile laf söyleyince sacıma iyice dank etti
Sprey boyalardan al sabah sık akşamları yıka. Olmaz mı? Gebeliğini söyleyince nasılsa bişi demez kimse

Ocean mummy yi inceleyşn derim

Bendede kimse bilmiyor
Makyaja devam ediyorum clinique kullanıyorum ürünlerine güvenim tam ama boya öyle mi

Benim de 19unda var bi test. Devletteki doktor ne testi olduğunu bile söylemedi. Kayıt yaptırmaya gittiğimde ordaki kadın dedi sinir sistemine fln bakılıyor diye bu o mu acaba
Valla cnm bunda da ikilideki gibi kan alınıp gönderiliyor ölçümler. Sinir sistemi ile ilgili bilemedim şimdi.

Bendede kimse bilmiyor
Makyaja devam ediyorum clinique kullanıyorum ürünlerine güvenim tam ama boya öyle mi
İnstagramda denk geldiö bikaç gün önce

Url sini ekledim. %100 doğalmış boyalar. Kınadan yapılıyor ve sarı tonları fln o tür yok sırf koyu. Gebeler de kullanıyor. Bi incelesene. İçeriğini de paylaşmış sanırım. Bitki tozlarından yapıyormuş

11. Haftadasn cnm bende pazartesi gideyim diyordum 11+3 olacağım 12. Hafta oluyor yani diger pazartesi mi gitsem o zaman aramizda çok gün farki yok
Evet pek fark yok aramızda ama drun ne dediyse sen ona göre git ben ayın 18ine pazartesine randevu aldım

Kızlar bende önemli gelişmeler oldu.Doktora gittim ense kalınlığı 1 mm burun kemiği var çok iyi ama bunlar down sendromu için %60 fikir verir bize dedi.Yas 36 ya yakın 1/250 gelecek kanda dedi.Maddi durumun iyiyse genetik teste gönderelim dedi.Tamam dedim 2500 TL.Sonuçlar 1 hafta sonra gelecek güney kıbrıs a gidiyor kan.Sanirim grupta tek gönderen benim şu anda.%1 riski bile göze alamam.Cinsiyet konusunu ayrıca yazacağım.Ama testte kesin cinsiyet gelecek zaten

Pek zannetmiyorum canım ilerleyen günlerde tekrar aradaki farkı kapatır bizim beslenme iz sonraki aylarda önemli diye biliyorum
Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…