Benim de 19unda var bi test. Devletteki doktor ne testi olduğunu bile söylemedi. Kayıt yaptırmaya gittiğimde ordaki kadın dedi sinir sistemine fln bakılıyor diye bu o mu acabaÜçlü test artık yavaş yavaş tedavülden kalkıyor dörtlü test onun daha gelişmişi çünkü. Üçlüde çok sıkıntı çıkıyor ondan bu dörtlü çıktıDiğer gebeliğimde yaptırdım mı hiç hatırlamıyorum açıkcası. Ama bunda yapılcak bakalım. İkilide down ve edward sendromu bakılıyor dörtlü de bunlara ek nöral tüp defekti bakılıyor. Bebeğin omurga boşluğu kapanmış mı kapanmamış mı o yani. Hani folik asitleri bu sebeple içtk ya bu hastalık olmasın diye, ona bakcaklar
Haklisin anlıyorum seni. Biz kadınlar için de sac çok önemli. İçini ferah tut. Birsey olmaz Allahın izniyle.Valla bunların masumu yok inanırmısın organik dediklerinde bile ek madde var ama bikaç tanıdığa ablama falan sordum boyadık dediler Allaha emanet boyatıcam bende bu haftasonu :)
Amin inşallah cok sagolHaklisin anlıyorum seni. Biz kadınlar için de sac çok önemli. İçini ferah tut. Birsey olmaz Allahın izniyle.
Fark kapanıyor sanırim daha sonra benim 1 hafta geriden geliyordu şimdi 3 gün falan geriden birde bebeğin haftasını ultrason da ölçerek belirledikleri için orda da değişebiliyor hastanenjn birinde başka çıkıyor digerinde örneğin 2 gün farklı çıkıyor falan tecrübeli anneler daha iyi bilir tabiKızlar önceden son adet atrihime göre 1 gün geriden geliyordu şimdi 4 gün gerilemiş bebeğim acaba normal mi sorun teşkil eder mi ? Mide bulantılarından dolayı pek bişe yiyemiyorun beslenemiyor muyum acaba yada vitamine fln başlamam gerekir mi
Balık ye kanka. Ben iki levrek aldım dün. Ne k8z yedi ne koca birini dün akşam yemeğinde yedim birini bugün. Haftada 2 gun yemiş oldum.valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Aksam yemek yemek asırı rahatsız ediyor beni hele balık direk reflü sebebiBalık ye kanka. Ben iki levrek aldım dün. Ne k8z yedi ne koca birini dün akşam yemeğinde yedim birini bugün. Haftada 2 gun yemiş oldum.
Kizdayken tiksinmiştim balıktan. Simdi çok şükür sadece baklagillerden tiksindim.
Nedense ben balık yağlarına güvenemiyordum. Kızda da hiç kullanmadım balık yağı ve vitamin desteği. Doktoru sağlıklı çocukta gerek yok balık yesin demisti. Kağnınızdakiler de bebek sonuçta.
Boşver sen o laf söyleyenleri. Bana da herkes ne güzel kilo veriyordun diyeti neden bıraktın diyor. Ben söylemedim hamile olduğumu. Sadece 2 kişi biliyor. Hiç de hamileyim diyeti ondan bıraktım demiyom.Ya kuaförümde ben o vebale girmem diyor kanıtlanmıs bi bulgu yok ama esmerim ve saclarım cok beyaz
Bugun işyerinden alakasız bi adam bile laf söyleyince sacıma iyice dank etti
Şimdi de tarif verebilirsin..Aksam yemek yemek asırı rahatsız ediyor beni hele balık direk reflü sebebi
Malum calısıyorum eşimle eve gel balık söyle ye derken 8.30dan önce sofraya oturamayız
Haftasonundan haftasonuna anca
Bu arada gecen haftasonu bizde levrek yaptık off diyorum yemeyen kocanla eşinde yerdi emin ol bi daha alırsan haberleşelim tarifi vereyim :)
Yazdım özeldenŞimdi de tarif verebilirsin..
Ben zeytinyağıni rendelenmiş 5.6 dis sarımsakla karıştırıp baliga ic dis sürüyorum ve 1 saat beklettikten sonra 2 yönünü de tavada çok az kızartıp fırına arıyorum.
Sprey boyalardan al sabah sık akşamları yıka. Olmaz mı? Gebeliğini söyleyince nasılsa bişi demez kimseYa kuaförümde ben o vebale girmem diyor kanıtlanmıs bi bulgu yok ama esmerim ve saclarım cok beyaz
Bugun işyerinden alakasız bi adam bile laf söyleyince sacıma iyice dank etti
Sprey loeralin aldım ama egzama var sacımda ara ara kasınır elimi attıgım gibi tırnak iclerime kadar karartıyorSprey boyalardan al sabah sık akşamları yıka. Olmaz mı? Gebeliğini söyleyince nasılsa bişi demez kimse
Ocean mummy yi inceleyşn derimOmega 3 önemli kızlar. Hele de biz çok balık yemeyen bir milletiz. Ben ilk 3 ay içmedim yine de sonra başladım. En önemlisi IFOS onaylı bir omega 3 almanız. EPA DHA miktarları önemli. Ocean ve New Life güzel güvenilir markalar ağır metal riskine karşı. Marincap kullanmayın derim arkadaşlar onun omega 6 oranı çok yüksek.
Bendede kimse bilmiyorBoşver sen o laf söyleyenleri. Bana da herkes ne güzel kilo veriyordun diyeti neden bıraktın diyor. Ben söylemedim hamile olduğumu. Sadece 2 kişi biliyor. Hiç de hamileyim diyeti ondan bıraktım demiyom.
Saç boyasından hiç anlamıyorum bende de beyazlar arttı ama hiç boyamadım daha. Şakaklardakiler belli oluyor. Makyaj yapıyorum kalem ve rimel sürmeyince hastalıklı gibi görünüyorum.
Valla cnm bunda da ikilideki gibi kan alınıp gönderiliyor ölçümler. Sinir sistemi ile ilgili bilemedim şimdi.Benim de 19unda var bi test. Devletteki doktor ne testi olduğunu bile söylemedi. Kayıt yaptırmaya gittiğimde ordaki kadın dedi sinir sistemine fln bakılıyor diye bu o mu acaba
İnstagramda denk geldiö bikaç gün önceBendede kimse bilmiyor
Makyaja devam ediyorum clinique kullanıyorum ürünlerine güvenim tam ama boya öyle mi
Evet pek fark yok aramızda ama drun ne dediyse sen ona göre git ben ayın 18ine pazartesine randevu aldım11. Haftadasn cnm bende pazartesi gideyim diyordum 11+3 olacağım 12. Hafta oluyor yani diger pazartesi mi gitsem o zaman aramizda çok gün farki yok
12 hafta falan demisti 18ine randevum benimde öyle gideyim bende artıkEvet pek fark yok aramızda ama drun ne dediyse sen ona göre git ben ayın 18ine pazartesine randevu aldım
Pek zannetmiyorum canım ilerleyen günlerde tekrar aradaki farkı kapatırbizim beslenme iz sonraki aylarda önemli diye biliyorum
Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınızFark kapanıyor sanırim daha sonra benim 1 hafta geriden geliyordu şimdi 3 gün falan geriden birde bebeğin haftasını ultrason da ölçerek belirledikleri için orda da değişebiliyor hastanenjn birinde başka çıkıyor digerinde örneğin 2 gün farklı çıkıyor falan tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
@balbebis 12+1 deyim, doktor sanki pipi mi görüyorum dedim ama yok belli olmuyor dedi.Oğlumda ben de 12.haftada öğrenmiştim kız gibi geliyor hayırlı sağlıklı olsun inşallah hepimizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?