Canım bi ara hamile arkadaşlar arasında bu ilacın muhabbeti çok döndü yanlış hatırlamıyorsam onun yerine decavit aldılar, sanırım muadili gibi ama bitkisel jelatindi bi araştır istersen
Ben bugün öğrenir gibi oldum.Cinsiyet bakalım dedim bakmayalım erken dedi sonra baktık.iki bacak arasında çıkıntı pipi mi o dedim.Valla öyle gibi ama kızların klitorisi de bazen böyle görünüyor dedi.%60 mi diyelim o zaman dedim.%70 olsun dedi Neyse genetik testte 1 hafta sonra kesin cinsiyet gelecek zaten.Ama sanırım 2.erkekim geliyor
Evet dediğin gibi içeriğine baktım sığır jelatini yazıyor ama bir çok kişi ilaç firmasına dava açmış firmada domuz jelatini oldugunu kabul etmiş aklım cok karısık bu yuzden
Hay Allah. Keşke daha önceden bilseydik dr a başka birşey yaz derdik. Ben pahalı vitaminler almaya da razıydım ama hep en ucuzunu yazıyor her şeyin. Eczacı da bugün piyasada 30 luğu yok dedi 60 lığını aldık. Bir hafta sonra randevum var o zaman sorayım bakalım.
Hay Allah. Keşke daha önceden bilseydik dr a başka birşey yaz derdik. Ben pahalı vitaminler almaya da razıydım ama hep en ucuzunu yazıyor her şeyin. Eczacı da bugün piyasada 30 luğu yok dedi 60 lığını aldık. Bir hafta sonra randevum var o zaman sorayım bakalım.
Yok kuzum ateşbçceğine doktoru önermiş yaştan riskin yüksek çıkar buntesti yaptıralım demiş o da yaptırmış. Benim doktorum 38 e kdr gereksiz dedi. Ya da ikili de sıkıntı olursa öneriyorum ben dedi.
Evet dediğin gibi içeriğine baktım sığır jelatini yazıyor ama bir çok kişi ilaç firmasına dava açmış firmada domuz jelatini oldugunu kabul etmiş aklım cok karısık bu yuzden
Evet cnm bundan 5 yıl çncesine kdr domuz jelatiniydi. Dava sonucund kabul ettiler ve içeriğini değiştirdiker. Şimdi öyle değil diyorlar ama işte insan kıllanıyor
Yok kuzum ateşbçceğine doktoru önermiş yaştan riskin yüksek çıkar buntesti yaptıralım demiş o da yaptırmış. Benim doktorum 38 e kdr gereksiz dedi. Ya da ikili de sıkıntı olursa öneriyorum ben dedi.
Evet cnm bundan 5 yıl çncesine kdr domuz jelatiniydi. Dava sonucund kabul ettiler ve içeriğini değiştirdiker. Şimdi öyle değil diyorlar ama işte insan kıllanıyor
Bu testinde kesinliği yokki. Çok pahalı hem. Keşke %100 bilebilceğimiz yöntem olsq ama maalesef. Ekşi sözlükte denk geldim testi araştırırken. Adam yaptırmış testi sağlam çıkmış çocuğu. Ama doğmuş down sendromlu. İşte kader diyorum artık bundan sonrasına ne dicen.
Hayır yazmıyordu. Bana da vermişti doktorum o yıllar tüm gebelere elevit verilirdi. Dava o zmn çıktı ve kabul ettiler. Sonra decavit vermeye başladı doktorlar. Elevit inanılmaz kilo yapıyordu ayrıca, ondan mı artık bilmem
Hayır yazmıyordu. Bana da vermişti doktorum o yıllar tüm gebelere elevit verilirdi. Dava o zmn çıktı ve kabul ettiler. Sonra decavit vermeye başladı doktorlar. Elevit inanılmaz kilo yapıyordu ayrıca, ondan mı artık bilmem
Ben omega 3 takviyeli multivitamini gebeligi ogrendigimden bu yana kullaniyorum. Sen de ic ihmal etme bence
Zaten agzima balik surmedim. O yuzden takviye sart bana da. Doktorum son gittigimde de sordu iciyorsun degil mi diye...
Evet canim. Ve memnunum. Ekstra d vit damla kullaniyorum. Gunde 10 damla. Ve demir hapi... demirim dusmus son tahlillerde. Once kana bakalim dustuyse veririm bos yere icme demisti. Nitekim de dusmus zaten
Canım aslında biliyorum 38 olduğunu ama benim doktor biraz pimpirik.Ben bu genetik test işine zaten sıcak bakıyordum basından beri.2.çocuk için fazla masraf yapmayacağım.Kiyafetlerimiz,yatagimiz,bebek arabamiz,ana kucagimiz her şeyimiz var.2.için de genetik teste para harcarız ne olacak kesin olsun genetik bir rahatsızlığı olmadığı
Bizim de öyle gibi oldu, pipi mi dedi başta ama yok belli olmuyor dedi. Ense kalınlığı 1,9 normal dedi, nazal kemik var dedi. İkili bir hafta sonra çıkacak. Senin neden genetiğe gönderdi canım?
Yaşın 36 zaten 1/250 risk gelecek dedi.Para harcayabilecek durumun varsa gönderelim dedi.Yani risk görmedi ama emin olalım dedik.Ben zaten sıcak bakıyordum genetik teste açıkçası hemen kabul ettim.Ikili üçlü dörtlü 500 tutacak onun yerine 2500 ödeyeceğim kafam tamamen rahat edecek en azından diğer genetik yatkınlıkları da gösteriyor
Canım aslında biliyorum 38 olduğunu ama benim doktor biraz pimpirik.Ben bu genetik test işine zaten sıcak bakıyordum basından beri.2.çocuk için fazla masraf yapmayacağım.Kiyafetlerimiz,yatagimiz,bebek arabamiz,ana kucagimiz her şeyimiz var.2.için de genetik teste para harcarız ne olacak kesin olsun genetik bir rahatsızlığı olmadığı
Ay ya ne güzel ne arastırmak zorundasın ne alısveriş
Biz simdi geniş geniş takılıyoruz ama son aylarda bi dünya liste cıkarıcam
Dedigin gibi harcadıgınız bi test olsun ne olcak :)
Canım aslında biliyorum 38 olduğunu ama benim doktor biraz pimpirik.Ben bu genetik test işine zaten sıcak bakıyordum basından beri.2.çocuk için fazla masraf yapmayacağım.Kiyafetlerimiz,yatagimiz,bebek arabamiz,ana kucagimiz her şeyimiz var.2.içide genetik teste para harcarız ne olacak kesin olsun genetik bir rahatsızlığı olmadığı
Yaşın 36 zaten 1/250 risk gelecek dedi.Para harcayabilecek durumun varsa gönderelim dedi.Yani risk görmedi ama emin olalım dedik.Ben zaten sıcak bakıyordum genetik teste açıkçası hemen kabul ettim.Ikili üçlü dörtlü 500 tutacak onun yerine 2500 ödeyeceğim kafam tamamen rahat edecek en azından diğer genetik yatkınlıkları da gösteriyor
Kızlar şimdi sizlerden okuyordu. Benim bu Dr folik asit bitene kadar iç bir ay sonra kontrole gel dedi vitami. VS vermedi hiç kızımda decavit içtim diye hatırlıyorum