Kelle paça içerek valla sürülür cinsini bilmiyom ben kollajenin. Lierac ta var mıymışki? Ben frei öl aldım çatlamama garantisi vermişler diye. Pehlivan gibi yağlanıyorum banyo sonrası
Daha erken değil mi ne zaman başlamamız gerekiyor krem sürmeye? Ben hayatımda içmedim kelle paça, bu saatten sonra da zor içerim

Canım düzenli kullan vitaminlerini düzelir inşallah değerlerin vitamin eksikliği halsiz de bırakıyor dikkat et canım

öyle yapmaya çalışıyorum iğne oluyorum gün aşırı
dvitamini damla hergün 9 damla diğeride hap zten bakalım
inşallah rahatlatıcak konuşsam bile azcık nefesim tükeniyor yoruluyorum ya

Kızlar sac boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz
Beyazlarım coştu

bence yaptırma saç spreyleri var çok zorda kalırsan kullan
canım onun zararı varmı bilmem de.

Canım çok şükür güzel şeyler duyduk doktordan, nazal kemik var, ense kalınlığı 1,9 çıktı iyi dedi. İkili test bir hafta sonra çıkacakmış. Pozisyonu uygun olmasına rağmen cinsiyetini söyleyemedi.

Boyayı canlandırmak için cila yaptırabilirsin o zaten şampuan gibi saça uygulanıp yıkanıyor hemen parlak görünür sarıların mat durmaz en azından.

Ben de saç rimelleri var diye duymuştum, önlerde çıkanlara sürerim diyorum. Spreyleri de güvenilir gelmiyor bana pek, saç derisine değerse. Doktorum boyayabilirsin dedi sormadığım halde, ama kıyamıyorum ya.
Bana da elevit multivitamin ve demir takviyesi verdi. Folik asit ve progestanı kesti.

Aa süper arastırayım hemen cok sağol

bana ilk gittiğimde kahve çay çok açık ve yemeklerle değil
saç boyama asla yok dedi çiğköfte salam sucuk sosis vs gibi şeyler yok
dedi ozaman söylemişti boyayı.folik asit ben çok düzenli kullanmadım valla
içinde çok var 3 tanesini falan içtim sanırım ene baya etmiştir bitince vitamine başla dedi
baktım biteceği yok bıraktım vitamine geçtim.

Cinsiyeti öğrenen var mı kizlar
Ben bugün öğrenir gibi oldum.Cinsiyet bakalım dedim bakmayalım erken dedi sonra baktık.iki bacak arasında çıkıntı pipi mi o dedim.Valla öyle gibi ama kızların klitorisi de bazen böyle görünüyor dedi.%60 mi diyelim o zaman dedim.%70 olsun dedi Neyse genetik testte 1 hafta sonra kesin cinsiyet gelecek zaten.Ama sanırım 2.erkekim geliyor

Kuzum benim de yaşım 35. Doktorum genetik testi 38 üstüne öneriyoruz biz. 35 te bişi yok dedi bana.yaş tek kriter diilki niye bu kdr korkuttu

Daha erken değil mi ne zaman başlamamız gerekiyor krem sürmeye? Ben hayatımda içmedim kelle paça, bu saatten sonra da zor içerim
Valla ben 15. Haftamdayım göbeğim çıktı ondan başladım . Üstünde 12. Haftadan sonra başlayın yazıyordu sanırım öncesinde yumuşasın gerginlik azalsın diye

Kızlar 12.haftamda doktorum vitamin olarak elevit diye bişi verdi. Netten araştırdığımda içerisinde domuz jelatini olduğunu gördüm. Eşim doktora mesaj attı ilacı değişelim böyle birşey varmış diye fakat doktorum söylenti dedi. Söylenti oldugunu düşünmüyorum açıkçası olsa bile kurt düştü içime bir kere. Aranızda bu ilacı kullanan yada bilgi sahibi olan varmı ?

Bizim de öyle gibi oldu, pipi mi dedi başta ama yok belli olmuyor dedi. Ense kalınlığı 1,9 normal dedi, nazal kemik var dedi. İkili bir hafta sonra çıkacak. Senin neden genetiğe gönderdi canım?

Bana da bugün aynısını yazdı doktor canım içinde öyle bir şey varsa içeriği kısmında yazması gerekiyor. Yaygın kullanılan bir vitamin ben kullanıcam.

Canım bi ara hamile arkadaşlar arasında bu ilacın muhabbeti çok döndü yanlış hatırlamıyorsam onun yerine decavit aldılar, sanırım muadili gibi ama bitkisel jelatindi bi araştır istersen

Hayirlisi olsun ins bende dün sordum kız gibi dedi cok hareketliymis o yüzden tam bakamadik 12+4tu erken gibi geldi ama

Bana da bugün aynısını yazdı doktor canım içinde öyle bir şey varsa içeriği kısmında yazması gerekiyor. Yaygın kullanılan bir vitamin ben kullanıcam.
Evet dediğin gibi içeriğine baktım sığır jelatini yazıyor ama bir çok kişi ilaç firmasına dava açmış firmada domuz jelatini oldugunu kabul etmiş aklım cok karısık bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…