Daha erken değil mi ne zaman başlamamız gerekiyor krem sürmeye? Ben hayatımda içmedim kelle paça, bu saatten sonra da zor içerimKelle paça içerekvalla sürülür cinsini bilmiyom ben kollajenin. Lierac ta var mıymışki? Ben frei öl aldım çatlamama garantisi vermişler diye. Pehlivan gibi yağlanıyorum banyo sonrası
Canım düzenli kullan vitaminlerini düzelir inşallah değerlerin vitamin eksikliği halsiz de bırakıyor dikkat et canım
Kızlar sac boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz
Beyazlarım coştu
Canım çok şükür güzel şeyler duyduk doktordan, nazal kemik var, ense kalınlığı 1,9 çıktı iyi dedi. İkili test bir hafta sonra çıkacakmış. Pozisyonu uygun olmasına rağmen cinsiyetini söyleyemedi.İnşallah sende güzel haberlerle dönersin canım bende demir için erken diye düşündüm ama doktorum verdi bebişlerimiz sağlıklı büyüsünlerde gerisi önemli değil baktım ilaç içeriğinde demir çinko folik asitte var artık onu kullanıcam hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah
Boyayı canlandırmak için cila yaptırabilirsin o zaten şampuan gibi saça uygulanıp yıkanıyor hemen parlak görünür sarıların mat durmaz en azından.Ya ben de ombre yaptırmıştım yilbasindan önce hamile olduğumdan beri gitmedim bakımının yapılması lazım demisti kuaför sarilar yipranik görünmeye başladı ama gel gelelim çevremdeki büyükler sabrediver 9 ay dediler bi tanıdığımız var da o boyatmışti çocuk alakasız turuncu saç kas kiprik doğmuştu :) o zaman bunu boyamaya baglamislardi beni de öyle korkutuyorlwr
Ben de saç rimelleri var diye duymuştum, önlerde çıkanlara sürerim diyorum. Spreyleri de güvenilir gelmiyor bana pek, saç derisine değerse. Doktorum boyayabilirsin dedi sormadığım halde, ama kıyamıyorum ya.öyle yapmaya çalışıyorum iğne oluyorum gün aşırı
dvitamini damla hergün 9 damla diğeride hap zten bakalım
inşallah rahatlatıcak konuşsam bile azcık nefesim tükeniyor yoruluyorum ya
bence yaptırma saç spreyleri var çok zorda kalırsan kullan
canım onun zararı varmı bilmem de.
Aa süper arastırayım hemen cok sağolİnstagramda denk geldiö bikaç gün önce
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Url sini ekledim. %100 doğalmış boyalar. Kınadan yapılıyor ve sarı tonları fln o tür yok sırf koyu. Gebeler de kullanıyor. Bi incelesene. İçeriğini de paylaşmış sanırım. Bitki tozlarından yapıyormuş
Ben de saç rimelleri var diye duymuştum, önlerde çıkanlara sürerim diyorum. Spreyleri de güvenilir gelmiyor bana pek, saç derisine değerse. Doktorum boyayabilirsin dedi sormadığım halde, ama kıyamıyorum ya.
Bana da elevit multivitamin ve demir takviyesi verdi. Folik asit ve progestanı kesti.
Ben bugün öğrenir gibi oldum.Cinsiyet bakalım dedim bakmayalım erken dedi sonra baktık.iki bacak arasında çıkıntı pipi mi o dedim.Valla öyle gibi ama kızların klitorisi de bazen böyle görünüyor dedi.%60 mi diyelim o zaman dedim.%70 olsun dediCinsiyeti öğrenen var mı kizlar
Kuzum benim de yaşım 35. Doktorum genetik testi 38 üstüne öneriyoruz biz. 35 te bişi yok dedi bana.yaş tek kriter diilki niye bu kdr korkuttuKızlar bende önemli gelişmeler oldu.Doktora gittim ense kalınlığı 1 mm burun kemiği var çok iyi ama bunlar down sendromu için %60 fikir verir bize dedi.Yas 36 ya yakın 1/250 gelecek kanda dedi.Maddi durumun iyiyse genetik teste gönderelim dedi.Tamam dedim 2500 TL.Sonuçlar 1 hafta sonra gelecek güney kıbrıs a gidiyor kan.Sanirim grupta tek gönderen benim şu anda.%1 riski bile göze alamam.Cinsiyet konusunu ayrıca yazacağım.Ama testte kesin cinsiyet gelecek zaten
Valla ben 15. Haftamdayım göbeğim çıktı ondan başladım . Üstünde 12. Haftadan sonra başlayın yazıyordu sanırım öncesinde yumuşasın gerginlik azalsın diyeDaha erken değil mi ne zaman başlamamız gerekiyor krem sürmeye? Ben hayatımda içmedim kelle paça, bu saatten sonra da zor içerim
O zaman gidince öğrenirim ınsallah :)Valla cnm bunda da ikilideki gibi kan alınıp gönderiliyor ölçümler. Sinir sistemi ile ilgili bilemedim şimdi.
Bizim de öyle gibi oldu, pipi mi dedi başta ama yok belli olmuyor dedi. Ense kalınlığı 1,9 normal dedi, nazal kemik var dedi. İkili bir hafta sonra çıkacak. Senin neden genetiğe gönderdi canım?Ben bugün öğrenir gibi oldum.Cinsiyet bakalım dedim bakmayalım erken dedi sonra baktık.iki bacak arasında çıkıntı pipi mi o dedim.Valla öyle gibi ama kızların klitorisi de bazen böyle görünüyor dedi.%60 mi diyelim o zaman dedim.%70 olsun dediNeyse genetik testte 1 hafta sonra kesin cinsiyet gelecek zaten.Ama sanırım 2.erkekim geliyor
Yaşı 36 diye göndermiş cnm . Yoksa ölçümleri çok iyi.Bizim de öyle gibi oldu, pipi mi dedi başta ama yok belli olmuyor dedi. Ense kalınlığı 1,9 normal dedi, nazal kemik var dedi. İkili bir hafta sonra çıkacak. Senin neden genetiğe gönderdi canım?
Bana da bugün aynısını yazdı doktor canım içinde öyle bir şey varsa içeriği kısmında yazması gerekiyor. Yaygın kullanılan bir vitamin ben kullanıcam.Kızlar 12.haftamda doktorum vitamin olarak elevit diye bişi verdi. Netten araştırdığımda içerisinde domuz jelatini olduğunu gördüm. Eşim doktora mesaj attı ilacı değişelim böyle birşey varmış diye fakat doktorum söylenti dedi. Söylenti oldugunu düşünmüyorum açıkçası olsa bile kurt düştü içime bir kere. Aranızda bu ilacı kullanan yada bilgi sahibi olan varmı ?
Canım bi ara hamile arkadaşlar arasında bu ilacın muhabbeti çok döndü yanlış hatırlamıyorsam onun yerine decavit aldılar, sanırım muadili gibi ama bitkisel jelatindi bi araştır istersenKızlar 12.haftamda doktorum vitamin olarak elevit diye bişi verdi. Netten araştırdığımda içerisinde domuz jelatini olduğunu gördüm. Eşim doktora mesaj attı ilacı değişelim böyle birşey varmış diye fakat doktorum söylenti dedi. Söylenti oldugunu düşünmüyorum açıkçası olsa bile kurt düştü içime bir kere. Aranızda bu ilacı kullanan yada bilgi sahibi olan varmı ?
Hayirlisi olsun ins bende dün sordum kız gibi dedi cok hareketliymis o yüzden tam bakamadik 12+4tu erken gibi geldi amaBen bugün öğrenir gibi oldum.Cinsiyet bakalım dedim bakmayalım erken dedi sonra baktık.iki bacak arasında çıkıntı pipi mi o dedim.Valla öyle gibi ama kızların klitorisi de bazen böyle görünüyor dedi.%60 mi diyelim o zaman dedim.%70 olsun dediNeyse genetik testte 1 hafta sonra kesin cinsiyet gelecek zaten.Ama sanırım 2.erkekim geliyor
Evet dediğin gibi içeriğine baktım sığır jelatini yazıyor ama bir çok kişi ilaç firmasına dava açmış firmada domuz jelatini oldugunu kabul etmiş aklım cok karısık bu yuzdenBana da bugün aynısını yazdı doktor canım içinde öyle bir şey varsa içeriği kısmında yazması gerekiyor. Yaygın kullanılan bir vitamin ben kullanıcam.
Yaaa, benim de 35 oldu yaş. Size sormadan mı gönderiyor ne kadar düşünceli doktormuşYaşı 36 diye göndermiş cnm . Yoksa ölçümleri çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?