valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Ben omega 3 takviyeli multivitamini gebeligi ogrendigimden bu yana kullaniyorum. Sen de ic ihmal etme bence
Zaten agzima balik surmedim. O yuzden takviye sart bana da. Doktorum son gittigimde de sordu iciyorsun degil mi diye...

Ben omega 3 takviyeli multivitamini gebeligi ogrendigimden bu yana kullaniyorum. Sen de ic ihmal etme bence
Zaten agzima balik surmedim. O yuzden takviye sart bana da. Doktorum son gittigimde de sordu iciyorsun degil mi diye...
bende vitamin ayrı omega3 ayrı haplar
Omega 3ü üc günde bir falan iciyorum az mı acaba ya

Ay çok hoş yaa:)) Benim annem Almanya d a doğum yapmış ozamanlar, abim 40 yıl önce doğduğunda cinsiyet söyleniyormuş Almanya da. Annem zinhar istememiş öğrenmek. Gerek yok supriz olsun istedim diyor:)

Kızlar sac boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz
Beyazlarım coştu
Ben karsiyim ☺ zaten 1 seneyi askindir boyatmiyorum ve halimden muthis memnunum. O iceriklerine bakinca zaten insanin normalde de sac boyatacagini sanmiyorum. Bitkisel boya safsatasina da inanmiyorum. Her seye karsiyim ben kendimi mandira filozofu gibi hissettim su an.

Ay çok hoş yaa:)) Benim annem Almanya d a doğum yapmış ozamanlar, abim 40 yıl önce doğduğunda cinsiyet söyleniyormuş Almanya da. Annem zinhar istememiş öğrenmek. Gerek yok supriz olsun istedim diyor:)
:) annemde olsa söyletirdi belki böyle dk bası doktora gidemezdik diyor :)

valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Ben balık yağını normalde de günlük olarak içiyordum ama hamile kalınca fazla doz alınırsa düşüğe sebep olabilir gibi bişiler okudum korktum kafama göre içmiyeyim diye, doktoruma sordum 12.hafta vericem gerekli takviyeleri şuan bişey kullanma dedi. Ama sana doktorun verdiyse gönül rahatlığı ile kullan korkma canım, bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı. Hatta efa mom var hamileler için onun içinde de var omega takviyesi zararlı olsa hamileler için böyle bir ürün çıkarmaz.

bende vitamin ayrı omega3 ayrı haplar
Omega 3ü üc günde bir falan iciyorum az mı acaba ya
Ben de su an multivitamin+omega , d vit damla, demir hapi iciyorum. Gebelikteki rutin testlerimde demirim normaldi. Ama gecen gittigimde tekrardan kan testi istedi. Dusmus. Ona gore ek takviye verdi. Kimi doktor kan testi yapmadan veriyor yada hic vermiyormus. Bu da dogru degil bence. Bildigim su ki bir cok hamilenin gebelik ilerledikce kan degerleri dusuyor ve beslenme yetersiz kaliyor. Takviye sart...

Ya kuaförümde ben o vebale girmem diyor kanıtlanmıs bi bulgu yok ama esmerim ve saclarım cok beyaz
Bugun işyerinden alakasız bi adam bile laf söyleyince sacıma iyice dank etti

Ben atıyorum valla yemeklere :)
Ben en son 8.haftamda çorbaya koymuştum, pişerkenki kokusundan öldüm resmen öldüm çorbayı da içemedim. O gün çok fena tiksindim. Halbuki eminim fazla bir koku olmamıştır ama hamilelik tuhaflıkları işte sen yemeye devam et, çok faydalı

Yok benim vitaminlerin hepsi yurtdısı menseili zaten biz yapsak belki suphe duyardım bende :)
Kullanıyorum o zaman bugunden itibaren :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…