e kuzum bana kesin sonuç dedi bende 2500 TL ye değer diye düşündüm.Kesin değil mi diyorsun haydiiii
Canım kafama takma ölçümlerin güzelmiş. Bundan daha kesini amniyosentez, o da bebiş için riskli, biliyorsundur. Amniyosentez yaptırıp boşuboşuna bebeğini kaybedenler var Yengeme yaptılar Allahtan bir şey olmadı. Sonuçları çıkana kadar bebiş 8 aylık olmuştu zaten o saatten sonra ne yapacaklardı ki.

Of yaa kafamı karistirdiniz bak Ben kesin sonuç diye tamam dedim

Sağol canım çok şükür Pipiye benzer bir şey gördüm ama yok belli değil dedi. Bana da folik asidi bıraktırıp multivitamin ve demir hapı yazdı.
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhatli akıllı uslu gazsız bir bebiş nasip etsin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah

Of yaa kafamı karistirdiniz bak Ben kesin sonuç diye tamam dedim
Kafanı karıştırmak için yazmamıştım üzgünüm. Çok düşünmemek lazım. Kesin olmasa da dediğim gibi daha kesini amniyosentez, o da riskli, o riske girmeye değmez.

Anladım ben kendinden bahsediyosun sandım :) olsun bende kullanmadığımı yazmış oldum :)

Kafanı karıştırmak için yazmamıştım üzgünüm. Çok düşünmemek lazım. Kesin olmasa da dediğim gibi daha kesini amniyosentez, o da riskli, o riske girmeye değmez.
yok canım biliyorum onun için yazmadığını.Neyse ölçümlerim iyiydi.Gonderdim artık zaten bahtımıza

Evet dimi ben mutlu bebek mutlu cok sagol :)

Cevabınız icin Allah razi olsun. Bebegimin gelisimi durmustu 6.haftaliga geri dondu.bugun alındı.herseyin hayirlisi..bir evladim var rabbim yine nasip eder ins. Duam tum hamilelerin evlatlarini saglicakla kucagina almasi..hayirli kandiller.

Kızlar e bebekte dolaştım biraz ne kadar çok ayrıntı varmış aslında. Şimdi almaya kalksak doğuma ancak biter gibi

Canım hakkında hayırlısı olsun. Hay8rli sagl8kl8 bebeklerin olsun.

Kızlar e bebekte dolaştım biraz ne kadar çok ayrıntı varmış aslında. Şimdi almaya kalksak doğuma ancak biter gibi
O ayrıntıların hepsine gerek yok yav. Ben kızıma bebek arabası, park beşik aldım. Ana kucagi falan almadım. Oyun minderi de almadım. Kanguru sadece icimde kaldı. Bu bebise onu alırım ekstradan. Başka da birşey almadım. Kıyafet ateş ölçer ve biberon ile emzik. Gerçekten yetiyor. Zaten ihtiyaç halinde diğer şeyler doğumdan sonra da alınıyor.
Küvetini doğduktan 1 hafta sonra aldık. Orgu yelek vs 3 taneydi yetti. Karambole buyumus bebekcim.
Emzik askısı ve emzik kutusu hayat kurtarıcıydi.
Şimdiki bebeğe telsiz almayı düşünüyorum. Araba beşik hazır. Ayriyeten anne yani beşiğe falan da gerek yok. Yatsın bebek kendi park beşiğinde. Zaten 5 aylık olduğunda o küçük besiklerde yatamıyor düşer.

Canım benim göğüs ucu hassasiyetim hat safhada hep sert o aciyo yatakta filan. Bugün ama sabah göğüs sizlamama uyandım resmen sabah aktiydi saat.ama bir al diye düşünüyorum. Bazen de dokunuyorum ediyorum hiç bir his olmuyor yani durumlar böyle değişiyor sürekli bende

Üzüldüm canım ama çok şükür bir evladın varmış ne güzel rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah hayırlı kandiller

Yok,onu yaptırmam artık.Genetik test sonuçlarına inanmaktan başka çare yok sonuçta ikili üçlü dörtlüden daha güvenilir.Doktor 5 seneye zorunlu olur bir kısmını devlet öder bunun dedi ama bilmiyorum artık.Zaten gönderdim gitti.Birkac doktor arkadaş daha var onlara da danışmıştım daha önce kesin sonuç diyorlardı.Hayırlısı..Neyse işin en güzel kısmi kesin cinsiyetin gelecek olması onda da yanılmazlar herhalde..Cinsiyet erkekse direkt yatarım ben sıfır alışveriş..Oğluma gelen yenidoğan hediyelerinden kullanmadiklarim bile var,oğlumun kıyafetleri pırıl pırıl ütülü..Diger eşyalar zaten var.Alirsam 1 takım yenidoğan alırım bir de doğum fotoğrafçısı ayarlarım ohhh

Kızlar bugün giremedim siteye hiç amaaan ne kaynatmissiniz Allah muhabbetinizi arttırsın :) tabi bende size yetiştim tüm konuşmaları okudum. Bir eczacı kalfası olarak elevit hakkında ki dedikodular doğru. Yoğun tüketimi olan bir ilaç olduğu için firma şuan sığır jelatini ile üretiyor. Ama domuz ile ürettiğin de de içinde domuz yazıyordu. Mesela şuan kreon 25000/10000 formları da maalesef ki domuz jelatiniyle üretiliyor ve prospectusun de ibare de ediliyor. Eğer kullandığınız ilacın bir muadili varsa domuz jelatinine gerek yok. Ama tek çare o ilaçsa biliyosunuz dinde böyle bi zorlama da yok. Fakat neredeyse tüm ilaçların muadili var o gruptaki. Canınızı sıkmayın doktorunuza içim rahat değil bu şekilde başka bir muadilini önerin diyin yada direk sistemin gördüğü muadili eczacinizdan isteyin. Hepimize sağlıklı günler diliyorum hayırlı kandiller

Ohhh güzelmiş valla Bizimki de haftaya belli olur artık diyorum. İlk çocuk kız erkek farketmez diyorduk. Başta hep kız gibi düşündük, sonra sanki erkekmiş gibi geldi, doktor da erkeğe benzetince ısındık bu fikre. Hayırlısı bakalım

Can lar bu fetal doopler markasimi ben mi hafta mi uygun degil
ne bilmem ama kalp atışıni bugun de yakalayamadi
Bol gürültüydü bugn içeri
merak eden arkadaşlara duyurulur şuan pek bi luzumlu görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…