Canım kafama takma ölçümlerin güzelmiş. Bundan daha kesini amniyosentez, o da bebiş için riskli, biliyorsundur. Amniyosentez yaptırıp boşuboşuna bebeğini kaybedenler vare kuzum bana kesin sonuç dedi bende 2500 TL ye değer diye düşündüm.Kesin değil mi diyorsun haydiiii
Of yaa kafamı karistirdiniz bakZenginlikle alakası yok insanın gönlü zengin olsun önceTrizomi21 zaten down sendromu oluyor. Ekşi sözlükte okudum bu testi yaptırdığı ve risksiz sonuç aldığı halde bebeği down sendromu işe doğan biri yazmış güvenmeyin demiş, bir yerde daha duymuştum amniyosentez gibi kesin sonuç değil diyordu. Bunları sadece denk geldiğim için paylaşmak istedim ben de kesin sonuç sanıyordum çünkü. Doktorum önerirse ben de yaptırırım tabi ki. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhatli akıllı uslu gazsız bir bebiş nasip etsin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin inşallahSağol canım çok şükürPipiye benzer bir şey gördüm ama yok belli değil dedi. Bana da folik asidi bıraktırıp multivitamin ve demir hapı yazdı.
Amin canım hepimize inşallahHayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhatli akıllı uslu gazsız bir bebiş nasip etsin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah
Çok şükür Elhamdülillah canım annelik kadar güzel bir duygu varmı yaDimi ya :)
Rabbim nasılda güzel yaratmıs kadını ne güzel bir misyon yüklemişte bu duyguyu tadabiliyoruz❤
Of yaa kafamı karistirdiniz bakBen kesin sonuç diye tamam dedim
Kafanı karıştırmak için yazmamıştım üzgünüm. Çok düşünmemek lazım. Kesin olmasa da dediğim gibi daha kesini amniyosentez, o da riskli, o riske girmeye değmez.Canım kafama takma ölçümlerin güzelmiş. Bundan daha kesini amniyosentez, o da bebiş için riskli, biliyorsundur. Amniyosentez yaptırıp boşuboşuna bebeğini kaybedenler varYengeme yaptılar Allahtan bir şey olmadı. Sonuçları çıkana kadar bebiş 8 aylık olmuştu zaten o saatten sonra ne yapacaklardı ki.
Anladım ben kendinden bahsediyosun sandım :) olsun bende kullanmadığımı yazmış oldum :)Yanlış anlatmisim gebeyken kullandım vitamin ve demir hapi. Kiz8m doğduktan sonra ona hiç takviye kullanmadık. Sadece yeni doğduğunda 4 ay olana kadar demir damlası o kadar. Başka hiç vitamin vermedim. Balık yağı vermedim.
yok canım biliyorum onun için yazmadığını.Neyse ölçümlerim iyiydi.Gonderdim artık zaten bahtımızaKafanı karıştırmak için yazmamıştım üzgünüm. Çok düşünmemek lazım. Kesin olmasa da dediğim gibi daha kesini amniyosentez, o da riskli, o riske girmeye değmez.
Evet dimi ben mutlu bebek mutlu cok sagol :)Canım bence su organik olanlarla boyayabilirsin. evet zararlı ama ne yapacaksın. Öbür türlü de kendini iyi hissetmeyeceksin. Çalışıyorsun vs. Mecbursun.
Millet hamileyken sigara içiyor vs. En az kimyasalla tamamlayacağız ama saç mevzusu dA mecbursa yapacaksın :)
Canım bende adet tarihine göre 7 haftalık gittiğimde duyamamistim tam bir hafta sonra duydum yani sekiz haftalık olması gereken zamanda yedi haftalık görünüyordu bebek. Geç döllenme olabiliyor keseyi bebeği goruduysende endişelenme. Hatta ben o zaman kese var bebek yok denmişti tam bı hafta sonra bebek ve kalp atışını duyduk
Canım hakkında hayırlısı olsun. Hay8rli sagl8kl8 bebeklerin olsun.Cevabınız icin Allah razi olsun. Bebegimin gelisimi durmustu 6.haftaliga geri dondu.bugun alındı.herseyin hayirlisi..bir evladim var rabbim yine nasip eder ins. Duam tum hamilelerin evlatlarini saglicakla kucagina almasi..hayirli kandiller.
O ayrıntıların hepsine gerek yok yav. Ben kızıma bebek arabası, park beşik aldım. Ana kucagi falan almadım. Oyun minderi de almadım. Kanguru sadece icimde kaldı. Bu bebise onu alırım ekstradan. Başka da birşey almadım. Kıyafet ateş ölçer ve biberon ile emzik. Gerçekten yetiyor. Zaten ihtiyaç halinde diğer şeyler doğumdan sonra da alınıyor.Kızlar e bebekte dolaştım biraz ne kadar çok ayrıntı varmış aslında. Şimdi almaya kalksak doğuma ancak biter gibi
Canım benim göğüs ucu hassasiyetim hat safhada hep sert o aciyo yatakta filan. Bugün ama sabah göğüs sizlamama uyandım resmen sabah aktiydi saat.ama bir al diye düşünüyorum. Bazen de dokunuyorum ediyorum hiç bir his olmuyor yani durumlar böyle değişiyor sürekli bendeKizlar bir ara nettr gormustum. Ceviz suyuyla mi? Ceviz kabuguyla mi ne dogal sac boyasi yapiliyormus. Cok ilgi alanim olmadigi icin ustunde durmadim. Ama bakin belki ise yarar...
Bir de size hep sormayi unutuyorum. Meme hassasiyetiniz ne durumda? Benim yataktan kalkinca agrilarim oluyor. Ozellikle tecrubeli anneler normal degil mi bu? Sut icin gelisip, buyuyor ona bagliyorum. Nette cok bakmiyorum. Sacma sapan seyler yaziyorlar. Yatakta donerken veya saga sola yatarken de agriyor ama surekli degil... siz ne durumdasiniz?
Üzüldüm canım ama çok şükür bir evladın varmış ne güzel rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallahCevabınız icin Allah razi olsun. Bebegimin gelisimi durmustu 6.haftaliga geri dondu.bugun alındı.herseyin hayirlisi..bir evladim var rabbim yine nasip eder ins. Duam tum hamilelerin evlatlarini saglicakla kucagina almasi..hayirli kandiller.
Yok,onu yaptırmam artık.Genetik test sonuçlarına inanmaktan başka çare yok sonuçta ikili üçlü dörtlüden daha güvenilir.Doktor 5 seneye zorunlu olur bir kısmını devlet öder bunun dedi ama bilmiyorum artık.Zaten gönderdim gitti.Birkac doktor arkadaş daha var onlara da danışmıştım daha önce kesin sonuç diyorlardı.Hayırlısı..Neyse işin en güzel kısmi kesin cinsiyetin gelecek olması onda da yanılmazlar herhalde..Kafanı karıştırmak için yazmamıştım üzgünüm. Çok düşünmemek lazım. Kesin olmasa da dediğim gibi daha kesini amniyosentez, o da riskli, o riske girmeye değmez.
Ohhh güzelmiş vallaYok,onu yaptırmam artık.Genetik test sonuçlarına inanmaktan başka çare yok sonuçta ikili üçlü dörtlüden daha güvenilir.Doktor 5 seneye zorunlu olur bir kısmını devlet öder bunun dedi ama bilmiyorum artık.Zaten gönderdim gitti.Birkac doktor arkadaş daha var onlara da danışmıştım daha önce kesin sonuç diyorlardı.Hayırlısı..Neyse işin en güzel kısmi kesin cinsiyetin gelecek olması onda da yanılmazlar herhalde..Cinsiyet erkekse direkt yatarım ben sıfır alışveriş..Oğluma gelen yenidoğan hediyelerinden kullanmadiklarim bile var,oğlumun kıyafetleri pırıl pırıl ütülü..Diger eşyalar zaten var.Alirsam 1 takım yenidoğan alırım bir de doğum fotoğrafçısı ayarlarım ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?