diğer yöntemler gibi, kesinliği olmayan test. duzen laboratuvarindan nifty testi yaptırdık. tüm sonuçlar negatif çıktı. çocuğumuz doğdu, doktor down sendromlu olabilir dedi. neyse ki nifty yaptırmıştık. içimiz rahattı(!) farklı bir doktora gittiğimizde oda down sendromlu olabileceğinden bahsetti. genetik test yaptırmaya karar verdik ve bebeğimiz down sendromlu çıktı. yani bu testlerin bir kesinliği yok. tecrübeyle sabit."
Kızlar bahsettiğiniz yorumu buldum.Ama bu yorum bana çok inandırıcı gelmedi fake gibi duruyor.Neden diye sorarsanız üslubu çok samimiyetsiz ben olsam yıkardım ortalığı.Ayrica doğan bir çocuğun down sendromlu olduğunu genetik test yaptırmaya gerek kalmadan çıplak gözle görebilirsiniz bence dikkat çekmek için yazılmış böyle tipler var sanal ortamda dahi olsa yalan söylemlerle kendilerini tatmin eden tipler.Yani öyle bir yazmış ki sanki son kullanma tarihi yanlış yazılmış bir besinden bahsediyor gibi.Eger doğruysa da %0.01 lik yanılma payını tutturmuş çünkü testin doğruluk payı %99.9 diyor testin yaygin yapildigi ulkelerin sitelerden google ceviri yaparak baktım.Neyse dediğim gibi zaten gönderdim gitti hayırlısı olsun

Yani şuanki elevitte domuz jelatini var mı yok mu kafam karıştı iyice :)

Daha dorusu sana şöyle özetliyim gözünle görmediğine şahit olma demişler. Eskiden içinde domuz jelatini içerir uyarısı vardı şuan o ibare yer almiyor sende bakabilirsin prospectusune. Jelatin yazıyor sadece.mumessilleri yok diyor. Allah ile onlar arasında ama bana ne kullandığımı soracak olursan ben decavit kullanıyorum. Sinek küçüktur ama mide bulandırır muadili varken niye amalarla yaşayayım? Tercih senin yok deniliyor ama kanıtlanmış bi durum yok. İçerikte de domuz ibaresi kalkıp sadece jelatin yazıyor.

Can lar bu fetal doopler markasimi ben mi hafta mi uygun degil
ne bilmem ama kalp atışıni bugun de yakalayamadi
Bol gürültüydü bugn içeri
merak eden arkadaşlara duyurulur şuan pek bi luzumlu görünmüyor
Cnm 16. 17. Haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum doplerde

aynı şeyleri bende okudum internette 2015 yılında bi kadın dava açmış . Üzerinden 4 yıl geçmiş. Bakanlık bu konuda çok titiz sanmıyorum artık öyle birşey olduğunu. Firmanın sitesine girip ürün prospektüsüne baktım ben. Sığır jelatini yazıyor. Bana doktorum henüz vitamin vermedi . Verse de bende elevit alıp kullanacağım . Çevremdeki herkes daha önce kullanmış ve çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ama illa içim rahat etsin diyorsan firmayı arayıp sorabilirsin.

Arkadaşlar bayağıdır giremiyorsun şimdi biraz geçmiş sayfaları okudum da ikili test sonuçlarınızla ilgili çok bişey göremedim ogluma ne olacak bir tek sen mi genetiğe gönderilen bana de genetiğe göndersek iyi olur dedi 3000tl dedi
Ense sıvısı 1.1 burun kemiği var risk 1/329
Dünden beri o kadar çok ağladım ki
O kadar korkuyorum ki
Benim tüp bebek genetik ayıklama yapılmıştı
6 tüp bebekte kavuşup bu sorunla karşılaşmak yıktı beni Cumartesi gel görüşelim çok gerilme tedbir olarak yapmalıyız dedi ama çok inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…