Can lar bu fetal doopler markasimi ben mi hafta mi uygun degil
ne bilmem ama kalp atışıni bugun de yakalayamadi
Bol gürültüydü bugn içeri
merak eden arkadaşlara duyurulur şuan pek bi luzumlu görünmüyor

Sağol canım bilgi verdiğin için. İleriki haftalar duyuluyorsa zaten hareketle r başlayacak . Gerek yok . Teşekkürler

Canim komşum amniyosentez in bile down çıktığını hayatın durum hergün tüm ailenin büyük acilar yaşadığını soyluyor
Cocugun adi başka ama sık sık "mucize" nerde v.s. gibi konuşmalarına şahit oldum anlam veremedim mucize ne ya dedim dediklerimi anlattı tum doktor ve testlerin fikir birliğini (biri haric miş)
Sonucun gayet sağlıklı bir cocuk olunca ona mucize dediklerini söyledi

Canım üzülme down sendromlu değildir.Ben ikili testi hiç yaptırmadan gönderdim biraz da keyfi oldu benimki. Dr 36 yaştan ötürü 1/250 çıkacak dedi parasi cok gelmezse gönderelim dedi yoksa sıkıntılı bir durum yoktu.Zaten bir sürü para harcamışsın bence içini ferah tut 2500 e yaptırıyorum ben

e kuzum bana kesin sonuç dedi bende 2500 TL ye değer diye düşündüm.Kesin değil mi diyorsun haydiiii
Valla bitanem bende öyle biliyordum ama sanırım %99 gibi bir sonucu var ama diğer testlere göre yüksek bir değer. Bence yapılabilir yani. Demekki ekşi sözlükteki ailenin %1 e denk gelmiş. O da şans bir yerde napcan. Ailende yoksa çok endişe etmeyebilirsin ztn kuzum

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki ilacın kilo aldırdıgı dogrumu? Benim bildiğim vitamin ilaçları kilo aldırmaz ama farklı bişi vardır belki
Ben bir ay kullanmıştım domız meselesini bilmeden önce. Sırf o ay 4 kg aldım. Diğer hiçbir ay öyle almadım. Üstelik az yememe rağmen. İçen tüm arkadaşlarım çok kilo aldılar ben bırakmıştım Allahtan. Decavit kullandı eltim o gayet normal 12 kg aldı toplamda

Yani çok mu büyük problem sizlerin kaç çıkmıştı mesela
Cnm bu çıkan değer hangisi? Yaş için ayrı, trizomi 21 için ayrı , trizomi 18 için ayrı değer çıkıyor. Sırf yaşsa ona takılma çünkü diğer ölçümlerle kombine edilmiş değer önemli esas. Örnek olarak kendiminkini ekliyorum bak yaş riskim 1/371çıkmış yaşım 35 çünkü. Risk yüksekmiş gibi ama fbhcg ölçümler fln hepsi işin içine girince down(21olan) 1/ 17700 , 18 olanda 1/99 000 çıkmış. Esas dikkate alman gereken de 21 ve 18 in karşısında yazan. Risk kısmı bu kısım. Pappa ve mom değerine de bakıyorlar ama onlar da ztn bu risk oranına dahil edilerek çıkıyor. Senin dediğin değer down da mı çıktı

Kızlar içme suyunu çeşmeden içmek gebelikte zararlı mi
Cnm eğer içine bişi karışmadıysa bişi olmaz ama içmemeye özen göster . Şehir şebeke sularına ne karıştığını bilemiyoruz çoğu zaman. Biz ankaradaykrn tüm çankaya ishal kusma ile hastaneleri doldurmuştuk meğer içme suyuna bişiler karışmış. Biz içmediğimiz halde sırf yıkanıyoruz diye olmuştu düşün meyve sebze de yıkıyorduk tabi. Ama bu normal şartlarda olan bişi diil ztn o bikaç günlük bişiydi. Sen tedbiri elden bırakma

yaaa o zaman bende decavit yazdırayım . kilo önemli. zaten insan gibi yemiyorum bu ara

günaydin kizlar,
hepimizin kadinlar günü kutlu olsun:) bugün rüyamda kiz bir bebek gördüm, yaklasik 1 yasinda. annem diye sarilip seviyordum. aceba neye isaret?
Havalianne__ arkadasim nub´a göre kiza benziyor demisti, bilinc altida olabilir tabi. rabbim saglikla kavustursun hepimizi:) aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…