Hep bilinçaltı :) bazen rüya terside çıkar canım

Hep bilinçaltı :) bazen rüya terside çıkar canım
cok farkli bir duyguydu canim, rüyamda bebegime sarilinca öyle mutlu olmustumki anlatamam. cok ugrastim rabbim nasip etti cok sükür.
belkide tersi cikar, hayirlisi bakalim bir kac haftaya belli olur sanirim.

Arkadaşlar merhaba ikili testlerimde sıkıntı çıktı 1/329 ne demek anlayan var mı
Senin testin ile aynı sonucları olan 329 kişiden 1 inde bu olasılık var demek oluyor. Yaşa bagl8 benimk8nde de 1/270 cıktı. Seninki de yaşla ilgili olan kısım mi?
2li test tani değil tarama testi. 6ani kesin s9nuc demiyor olasılık diyor.
Doktorun seni nasıl yonlendirirse öyle yaparsın stres yapma hiç.

Canım ekonomini çok zorlamayacaksa gönder genetiğe için rahatlasın. Ağlayıp stres yaşayıp bebeğe de stres yükleme.
Arkadaşım gönderdi. Downlu doğacağı kesin ise ona gore çocuğun ortamını ve yaşantısını düzenlerim diye göndermişti o. Genetik testte down çıksa bile aldırmayacaktı bebeğini.
Inşallah sağlıklıdır bebeğiniz.

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki ilacın kilo aldırdıgı dogrumu? Benim bildiğim vitamin ilaçları kilo aldırmaz ama farklı bişi vardır belki
İlaçlar kilo aldırmaktan çok, sık acıkmaya teşvik edebilir. Bu ilaç içerisindede yüksek vitamin grupları olduğu için iştah açar. Fakat siz iradeli iseniz kilo almazsınız.

Sağol cnm Şimdiden sonra dikkat ederim

Bizim bir arkadaşın ikili testte risk az çıkmasına rağmen tüm ölçümler iyiyken down sendromlu doğdu bebeği, 27 yaşındaydı. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin insallah

Kızlar çok eski msjlarimizi nasil goruyoruz. Kızıma hamileyken yazdığım msjlara hep bakıyordum,bulamiyorm artik site değiştiğinden beri

dr um bana da elevit yada decavit al dedi eczaneye sordum elevit piyasadan kalktı domuz jelatini olduğu için reçeteyi yenileyecekler dedi decavit verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…