Aaa benim eltimde de öyle olmuştu. Hiç bulantı olmamıştı geziordu öyle mis gibi. 12. Haftada hastanelik oldu kız kusmaktan. Neuse dedi kusmadık demeyizBenim bulantılar 12. haftada belli etti kendini. 13. haftadayım dün ilk kez istifra ettim. Bende de geç başladılar işte neden bilmiyorum.
Boşver tatlımm iyi yapmışsın. Teknolojinin imkanlarından faydalanmak lazım. İlla bi sebebin olması da gerekmiyor. Arkadaşım da yaptırdı ilk gebeliğiydi. Bin yerden bir ton ses dedi herkes bişiler diyo. En iyiki ikili dörtlü bilmem ne stres yaşayacağıma baktırırm diyip baktırdı. Kız sanıyordu erkekmiş hatta bebeği baya şaşırmıştıYa aslında ben endişe etmiyorum.Benim genetik teste gönderme sebebim endişeden ziyade ne bileyim olsun dedim, hem cinsiyet te öğrenirim dedim.Burda okuyan arkadaşlar niye genetik teste göndermiş 1/250 çok mu büyük risk diyordur ama benimki aslında keyfi oldu doktor önerince
Canım bugün itibariyle bende de başladı pıt pitlar..Kelebek kanadı gibi.13.haftaya yeni girdim.ilkinde 20.haftaları bulmuştu hissetmem.Tüm hafta oğlumun rahatsızlığı nedeniyle stresli zamanlar geçirdik, çoğu kez ağladım. Bacakları ve kollarında kırmızı lekeler çıktı ağrıdan ve ateşten kıvrandı yavrum. Birkaç dr a götürdük saçma sapan şeyler söylediler. Çok şükür işin ehlini bulduk ve biraz rahatladık acıları dindi en azından. Küçücük çocuk romatizmal enfeksiyon geçiriyormuş.
Hep kucağımdaydı bu sürede, karnımdakini unuttum çoğu zaman. Derken 2 gün önce lap diye bir hareket, beni unutma der gibi, bu sabah yine oldu. İlk oğlumun 15.haftada hareketini hissetmiştim, bu erken davrandı
Baktım tatlım evet down için riskin üst değer çıkmış ama trizomi 18 de sıkıntı yok. Senin de 11+2 de yapılmış testin. Bu 11. Hafta yaptıranlarda hep problem çıktı niyeyse . anlamadım gitti. Bir de sen genetik ayrıştırma yapıldı demiştin dimi tüp bebek için? Aslında öyle olunca bu testlere bile gerek kalmıyor diye biliyorum ben. Amaç ztn tamamen sağlıklı sperm ve yumurtayı birleştrmek deil mi? Yani özellikle çiftlern dna sında kromozom anomalisi olanlara yapıyorlar bunu sağlıklı bebek sahibi olsunlar diye. Örneğin arkadaşım kas erimesi probleminden bebeğini kaybetti meğer eşinin de kendi geninde de varmış bu ama haberler yoktu. Tüp bebekle genetk ayrıştırma yaparak sağlıklı bebek sahibi oldular. Doktoruna sorsana bunu? Hani ona göre yapılmıştı diye
Ah cnm kıyamam çok geçmiş olsun.çok ağrıları olmuştur kuzunun. Onlara bişi olmasın yaa dayanamıyorum yeminle. Dünya duruyor sanki insanın çocuğu hastalanınca.Tüm hafta oğlumun rahatsızlığı nedeniyle stresli zamanlar geçirdik, çoğu kez ağladım. Bacakları ve kollarında kırmızı lekeler çıktı ağrıdan ve ateşten kıvrandı yavrum. Birkaç dr a götürdük saçma sapan şeyler söylediler. Çok şükür işin ehlini bulduk ve biraz rahatladık acıları dindi en azından. Küçücük çocuk romatizmal enfeksiyon geçiriyormuş.
Hep kucağımdaydı bu sürede, karnımdakini unuttum çoğu zaman. Derken 2 gün önce lap diye bir hareket, beni unutma der gibi, bu sabah yine oldu. İlk oğlumun 15.haftada hareketini hissetmiştim, bu erken davrandı
Cnm onu tek değerlendirmiorlar hepsi birlikte bakılıyor risk belirleniyor. İnternettw bile tam değer aralığını yzmamış. Ama senin kuzularda bişi yok bence bundq da bişi olmaz Allahın izniyle. Benimkinde de 688 yzıyor meselaCanım benim papp-a değeri 2.51 iyi mi ne bu
Biz de erkek diyoruz doktorla baya pipiye benziyor ama pat diye kız gelirmiş diyorum ben de halaBoşver tatlımm iyi yapmışsın. Teknolojinin imkanlarından faydalanmak lazım. İlla bi sebebin olması da gerekmiyor. Arkadaşım da yaptırdı ilk gebeliğiydi. Bin yerden bir ton ses dedi herkes bişiler diyo. En iyiki ikili dörtlü bilmem ne stres yaşayacağıma baktırırm diyip baktırdı. Kız sanıyordu erkekmiş hatta bebeği baya şaşırmıştı☺☺ İçi rahatladı kızın.
Cnm onu tek değerlendirmiorlar hepsi birlikte bakılıyor risk belirleniyor. İnternettw bile tam değer aralığını yzmamış. Ama senin kuzularda bişi yok bence bundq da bişi olmaz Allahın izniyle. Benimkinde de 688 yzıyor mesela
O zaman o da ağrı yapabiliyor olabilir canım korkma, bebekle alakalı sıkıntılı bişey olsa geçmeyen bir ağrı olurdu herhalde.teşekkür ederim.kabızlık söyle var wc ye gidiyorum ama biraz zorlanıyorum açıkçası sebze,yeşillik kepek ekmeği falan yememe rağmen aşırı katı (kusura bakmayın fazla açık oldu ama)
kayısı gün kurusu falan yedim bana bunlar normalde de fayda etmiyordu şimdi de fark etmedi salı kontrolüm de soracağım bakalımmm.
çok şükür geçmeyen bir ağrı değil anlık karın ağrısı bazı akşamlarda mide ağrısı.sanırım karın genişlemeye başladıkça oluyor.O zaman o da ağrı yapabiliyor olabilir canım korkma, bebekle alakalı sıkıntılı bişey olsa geçmeyen bir ağrı olurdu herhalde.
Hamilelik agrısız sızısız olmaz ki :)çok şükür geçmeyen bir ağrı değil anlık karın ağrısı bazı akşamlarda mide ağrısı.sanırım karın genişlemeye başladıkça oluyor.
Gerçekten mi bende fıtık falan oldum diye düşündüm. Normalde benim bel omur sıvılarımda eksilme var . Ama bu kalçamdaki ağrı 1 aydır var . Kalçamın altına yastık koymadan uzanamıyorum baskı yapıyor diğer türlü . Hatta eşim masaj yaptı orda yumru gibi bişey var diğer tarafta yok mesela . O yüzden korkuyorum.
Benimde var kalça da ağrı belde bacağa da yayılıyor arada kalçam da bi kemik var orası çok ağrıyor çok fazla oturunca özellikle 10 gundur falan böyle yastikla uyudum baya da şimdi normal biraz dahaBenim de anlamlandıramadığım bacak ağrım var, 13. haftadayım, bundanmış demek ki.
Folbiol almıştım ben hamile kalmadan önce başlamıştım devam et demişti şimdide hiç bişey vermediBana ikili icin gittigimde yani iki hafta önce artık folik asiti bırakıyoruz maltofer, ocean plus, osteocare içmeye baslıyoruz dedi
Maltoferde hem folik hem demir var
Senin içtiginde öyle bi karısımdır belki
Her ay yeni bir şeyler öğrenip deneyimliyoruzBenimde var kalça da ağrı belde bacağa da yayılıyor arada kalçam da bi kemik var orası çok ağrıyor çok fazla oturunca özellikle 10 gundur falan böyle yastikla uyudum baya da şimdi normal biraz daha
Bazılarına hiç bişey yapmamıs bazılarına tahlil yapıp vermiş benim gibi bikaç kişiyede sormadan tahlil yapmadan vermişFolbiol almıştım ben hamile kalmadan önce başlamıştım devam et demişti şimdide hiç bişey vermedi
Şaşırdım ben deAaa benim eltimde de öyle olmuştu. Hiç bulantı olmamıştı geziordu öyle mis gibi. 12. Haftada hastanelik oldu kız kusmaktan. Neuse dedi kusmadık demeyizama sonra bittş yani merak etmeyin
Benim ilk zamanlardaki gibi ağrımıyor ama gğğs uçlarım sızlıyor arada ama hala dolgunluk hassasiyet devamKizlar bir ara nettr gormustum. Ceviz suyuyla mi? Ceviz kabuguyla mi ne dogal sac boyasi yapiliyormus. Cok ilgi alanim olmadigi icin ustunde durmadim. Ama bakin belki ise yarar...
Bir de size hep sormayi unutuyorum. Meme hassasiyetiniz ne durumda? Benim yataktan kalkinca agrilarim oluyor. Ozellikle tecrubeli anneler normal degil mi bu? Sut icin gelisip, buyuyor ona bagliyorum. Nette cok bakmiyorum. Sacma sapan seyler yaziyorlar. Yatakta donerken veya saga sola yatarken de agriyor ama surekli degil... siz ne durumdasiniz?
Canim bende 11+3 um aynı şekilde ilerliyor benim gebeligimde şimdiye kadar ancak çok dolasirsam ayakta durusam sancı oluyordu son bı kaç gündür kasiklarimda acayip ağrı oluyor yani dayanilamayacak gibi değil ama dediğin gibi kanama leke yoksa sıkıntıda yoktur diye düşünüyorum. Bide vajina içine değişik bı batma yaşıyorum iki gündür inşallah bı sıkıntı yokturkızlar merhaba bende 11+4 günlük hamileyim.çok şükür kusma vs durumu yaşamadım ara ara midem bulandı yemek yemek bile istemedim ama bu haftam iyi geçiyodu dedim ki 2-3 gündür karnım ağrıyo ama uzun süreli değil anlık geliyor bi kaç dakika sürüyo ve geçiyo arada midem de ağrıyo nette okudum kanama vs durumu olmadığı sürece normal yazıyo bugünde olursa dr uma yazacağım ama sizlerde de oldu mu?
doktora gittiğimde bişey çıkmazsa normal karşılayacağız o zaman bu ağrılarıBenimde var kalça da ağrı belde bacağa da yayılıyor arada kalçam da bi kemik var orası çok ağrıyor çok fazla oturunca özellikle 10 gundur falan böyle yastikla uyudum baya da şimdi normal biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?