Benim bulantılar 12. haftada belli etti kendini. 13. haftadayım dün ilk kez istifra ettim. Bende de geç başladılar işte neden bilmiyorum.
Aaa benim eltimde de öyle olmuştu. Hiç bulantı olmamıştı geziordu öyle mis gibi. 12. Haftada hastanelik oldu kız kusmaktan. Neuse dedi kusmadık demeyiz ama sonra bittş yani merak etmeyin

Boşver tatlımm iyi yapmışsın. Teknolojinin imkanlarından faydalanmak lazım. İlla bi sebebin olması da gerekmiyor. Arkadaşım da yaptırdı ilk gebeliğiydi. Bin yerden bir ton ses dedi herkes bişiler diyo. En iyiki ikili dörtlü bilmem ne stres yaşayacağıma baktırırm diyip baktırdı. Kız sanıyordu erkekmiş hatta bebeği baya şaşırmıştı İçi rahatladı kızın.

Canım bugün itibariyle bende de başladı pıt pitlar..Kelebek kanadı gibi.13.haftaya yeni girdim.ilkinde 20.haftaları bulmuştu hissetmem.

Canım benim papp-a değeri 2.51 iyi mi ne bu

Ah cnm kıyamam çok geçmiş olsun.çok ağrıları olmuştur kuzunun. Onlara bişi olmasın yaa dayanamıyorum yeminle. Dünya duruyor sanki insanın çocuğu hastalanınca.

Biz de erkek diyoruz doktorla baya pipiye benziyor ama pat diye kız gelirmiş diyorum ben de hala Benim bir arkadaşım vardi o da bu test ilk çıktığı zamanlarda yaptırdı kaç yıl önce.Ustelik 2 li testinde sorun yoktu.Tercih meselesi.Sonuclar gelsin paylaşacağım burda da..Yaptırmayı düşünen olursa fikir verir en azından 20.haftaya kadar yapılabiliyormuş

O zaman o da ağrı yapabiliyor olabilir canım korkma, bebekle alakalı sıkıntılı bişey olsa geçmeyen bir ağrı olurdu herhalde.

O zaman o da ağrı yapabiliyor olabilir canım korkma, bebekle alakalı sıkıntılı bişey olsa geçmeyen bir ağrı olurdu herhalde.
çok şükür geçmeyen bir ağrı değil anlık karın ağrısı bazı akşamlarda mide ağrısı.sanırım karın genişlemeye başladıkça oluyor.

çok şükür geçmeyen bir ağrı değil anlık karın ağrısı bazı akşamlarda mide ağrısı.sanırım karın genişlemeye başladıkça oluyor.
Hamilelik agrısız sızısız olmaz ki :)
Malum karın genişliyo rahim büyüyo icinde bebegimiz olusuyor
Bendede sıkca kasılma karıncalanma bacaklarda cekme falan oluyor
Bunada şükür :)

Benim de anlamlandıramadığım bacak ağrım var, 13. haftadayım, bundanmış demek ki.
Benimde var kalça da ağrı belde bacağa da yayılıyor arada kalçam da bi kemik var orası çok ağrıyor çok fazla oturunca özellikle 10 gundur falan böyle yastikla uyudum baya da şimdi normal biraz daha

Bana ikili icin gittigimde yani iki hafta önce artık folik asiti bırakıyoruz maltofer, ocean plus, osteocare içmeye baslıyoruz dedi
Maltoferde hem folik hem demir var
Senin içtiginde öyle bi karısımdır belki
Folbiol almıştım ben hamile kalmadan önce başlamıştım devam et demişti şimdide hiç bişey vermedi

Benimde var kalça da ağrı belde bacağa da yayılıyor arada kalçam da bi kemik var orası çok ağrıyor çok fazla oturunca özellikle 10 gundur falan böyle yastikla uyudum baya da şimdi normal biraz daha
Her ay yeni bir şeyler öğrenip deneyimliyoruz

Folbiol almıştım ben hamile kalmadan önce başlamıştım devam et demişti şimdide hiç bişey vermedi
Bazılarına hiç bişey yapmamıs bazılarına tahlil yapıp vermiş benim gibi bikaç kişiyede sormadan tahlil yapmadan vermiş
Doktordan doktora değişiyor

Benim ilk zamanlardaki gibi ağrımıyor ama gğğs uçlarım sızlıyor arada ama hala dolgunluk hassasiyet devam

Canim bende 11+3 um aynı şekilde ilerliyor benim gebeligimde şimdiye kadar ancak çok dolasirsam ayakta durusam sancı oluyordu son bı kaç gündür kasiklarimda acayip ağrı oluyor yani dayanilamayacak gibi değil ama dediğin gibi kanama leke yoksa sıkıntıda yoktur diye düşünüyorum. Bide vajina içine değişik bı batma yaşıyorum iki gündür inşallah bı sıkıntı yoktur

doktora gittiğimde bişey çıkmazsa normal karşılayacağız o zaman bu ağrıları

Benim kuzuma da Bi bakıverin teyzeler kız mı erkek mi

Eklentiler

• IMG_20190306_113912.webp
    406,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…